Sevgilinizin gay erkek kankası olabilir mi? Sevgilimle 2 senedir çıkıyorum ve sevgilimin 3,5-4 senedir çok yakın olduğu bir erkek kankası var. Çocuğun görünüşü davranışı bildiğiniz erkek gibi dışarıdan görseniz gay bile demezsiniz ama gay. Hatta sevgiliside var. Peki sizin sevgilinizin böyle erkek kankası olabilir mi (gay)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne saçma bir soru her gay insan kız gibi davranır ya da her lezbiyen de erkek gibi davranır algısını bırakın
Haklısın ama bunu anlayan var mı şüpheli
Knk ne yap biliyon mu, gay olup olmadığını bilmek istiyorsan, git çocuğu yere yatır şortundan kendisine dokun, kalkıyorsa gaydir. O da olmadı tişörtünü çıkartıp şortunu indir bak
Ciddi değilsindir umarım
@Daniel_l ciddiyim aynı şeyi sana da yaparım gay olduğundan şüphelensem
Anladım oldukça net konuşuyorsun nasıl birisin bilmiyorum ancak bunun doğru olmadığının umarım farkındasın. Diyelim ki çocuk gay ama her erkek vücudu görüşünde erekte olacağını mı sanıyosun? Mesela sen yönelimini bilmiyorum ama bu cevabından kadınlara ilgi duyduğunu düşünerek sen her kadın vücudu gördüğünde erekte oluyor musun?
@Daniel_l knk ben de gayım ve evet her yakışıklı erkeğin tişörtü hafif kalksa karnı vs görünse, penisimin erekte olduğunu biliyorum. Bunu maalesef dururamıyorum.
Benim de tipim iyi olduğu için bana da bakıyorlar, sinirleniyorum.
Sen bana baksan mesela yukarı, dediklerimi yaparım
Vay bunu beklemiyordum diyemiycem az önceki yaptığın yorumda bunu da düşündüm. Yani gay olabileceğini ama bu şekilde seni yargıladığımı düşünmeni istemedim. Yine de cidden her erkekte kalkıyor mu? Yani o şekilde düşünerek bakarsan tamam ancak normal bi anda görünce mesela plaj ya da havuz da her erkek gördüğünde kalktığını sanmıyorum. Yani belirli kriterlerin vardır illaki.
@Daniel_l Knk yakışıklıysa kalkıyor, tabi çirkin bir erkeğe niye kalksın.
Ama yakışıklıysa engel olamıyorum alete
Sende nasıl?
Kankam, seninle aynı durumdayım ama ben çoğunlukla kontrol edebiliyorum. Tabii, kontrol edemediklerim de oluyor ve o an oldukça fena hissediyorum. Utanç ve biri görür endişesi ile savaşıyorum çünkü maalesef Türkiye’deyiz. Homofobik biri, ona baktığımı ve erekte olduğumu görürse işim bitebilir korkusu var. Bu, Türkiye’de olduğum sürece devam edecektir. Hak verirsin ki, insanların birçoğu bu konuda bilgisiz ve oldukça önyargılı.
Açık konuşmak gerekirse yakın erkek arkadaşlarım benimle yakın temasta bulununca benim aletimde kalkıyo bazen ark görüyor ve tşşak geçiyor ama erkeklere karşı bir ilgim yok
@Daniel_l gay misin
@soran Kanka yakışıklı erkek arkadaşlarına pek yakınlaşma, onları tişörtsüz bile görme sonra gay olursun diyim de
Yani neden kalkıyo bilmiyoruö bazen ellerini atıyorlar oo kanka filan dige
@soran aga niye atıyorlar ki? Sen atıyor muşum onlarınkine şaka amaçlı?
"Ben şahsen öyle bir hareket yapmıyorum; çok fazla arkadaşım yok. Yani sözde birçok arkadaşım var, ancak gerçekten güvendiğim az kişi var. Okuldaki çocuklar ve eğitim görevlilerinden, yani hocalardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü okulda ne disiplin ne saygı ne de başka bir şey var. Zaten düzgün bir eğitim de yok; sadece nasıl kölelik yapacağımız öğretiliyor gibi geliyor. Evet, gayim ama düşündüğün veya birçok kişinin düşündüğü gibi biri değilim. Sosyal medyada kendine gay diyenlerden bahsediyorum; onların gerçekten gay olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen farklı bir boyut. Beni yolda görsen 'Bu kesin gay' diye düşünmezsin bile. Yani öyle söyleyeyim. Peki, sen gay değil misin? Şimdi değilsen, bu bana bir ders oldu; herkese açılma."diye.
@Daniel_l Ben de erkeksi gayim gay olduğunu söylediğimde şaşırıyorlsr
Bende sanırsam gayim ama kız sevgilim var ama onu da çok seviyorum biseksüelim sanırsam
Dikkat etmemişim bi kişi daha yazmış sen sandım pardon.
@soran
İtirafta bak, hani erkeklerden hoşlanmıyordun sösödlld
Gizliden çıksana bi
Konuşalım
Bende erkeksiyim
Yasabilirsin
Soren
"Sen nasıl bu sonuca vardın bilmiyorum ama, biseksüel olabileceğin sonucuna ancak kendimden örnek vermem gerekirse. Kendimi bildim bileli erkeklerden hoşlanıyorum ve 10-14 yaş aralığına geldiğimde çevremin bunu normal karşılamadığını gördüm. Bu durumun bende mi sorun olduğunu düşündüm, birçok yazı okudum, birçok insanı gözlemledim ve hangi olaya nasıl tepki verdiklerine baktım. Bu süreçte gay gibi konuları da gözlemledim ve neden insanlar bu tarz bireylere bu şekilde yaklaşıyor diye mantıklı ve net bir cevap aradım. Ancak incelediğim her insanın cevabının kalıplaşmış cümleler olduğunu gördüm. O sırada, insanların kendine göre her şeyi yargıladığını ve kolayca birilerini dışlayabileceklerini fark ettim. Sonuç olarak, bunu yapmalarında net bir neden bulamadım; birçok farklı neden yatıyor arkasında. Zaman geçtikçe daha çok bilgi edindim ve bunun normal olduğunu, sadece bulunduğum yerin yanlış olduğunu öğrendim. Ayrıca, insanların bilgisiz ve başkalarına kolayca laf atabilecek düzeyde olduklarını, anlamaya çalışmak yerine eleştirip benim gibileri zor durumda bırakıp sonrasında bunu komikmiş gibi başkalarına anlatıp eğlendiklerini de gördüm. Bunları ailemdeki insanlar sayesinde acı bir şekilde öğrendim. Yıllarca sessiz kaldım; ailem ve çevremden sürekli 'Kız arkadaşın vardır, yakışıklım, kaç tane kız arkadaşın var?' gibi şeyler söylendi ve söylenmeye devam ediyor. O an ben kadınlardan hoşlanmıyorum, ilgimi çekmiyorlar diye haykırmak istedim hep ama geleceğimi ve ülkedeki yerimi (yani bu tarz bireylerin yerini) göz önünde bulundurarak buna katlanmaya karar verdim; en azından bir süre daha."
Bak kardeşim eğer konu sadece çocuğun gay olması ise büyük ihtimalle sorun çıkmaz zaten normaldir sende incelemişsindir çocuğu güvenilir olup olmadığını az çok tahmin ediyosundur yani.
Ama eğer gay olmadığını sevgilinle bişeyler yaşadığını düşünüyosan sevgiline belirt konuşun ona göre karar ver kendisinden dürüst olmasını iste her şey çözülür.
Olmaz
Olmasını istemem