Demek ki herkesi potansiyel sevgili olarak gören ben, kadınla erkeğin arkadaş olabileceğini düşünmüyorum diye kime söylesem batıyor. Karşı cinsle arkadaşlığın tatlı gelmesi bile hormonalken o hormonların devreye girme ihtimalinin olmayacağını "🍦" şuna bi anlatır mısınız? 🤔🤔
Demek ki herkesi potansiyel sevgili olarak görüyor diye düşünenler karşı cinsle rahat rahat fingirdemek istedikleri için bu düşünceye sahipler onu da biliyoruz.
Demek ki herkesi potansiyel sevgili olarak görüyor diye düşünenler karşı cinsle rahat rahat fingirdemek istedikleri için bu düşünceye sahipler onu da biliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sana bir noktada hak veriyorum, çünkü günümüzde genellikle bu tip ilişkiler ateş ile barut gibi oluyor. Fakat ben kendi adıma şunu belirtmek isterim, bu sitede veya reelde kardeş/abla dediğim karşı cinsten kişiler dışında konuştuklarım da olabiliyor çünkü bu sitede soru/görüşlerde denk gelip yorumlarda dozunda tebessüm şeklinde şakalaşmalar oluyor veya reel hayatta da yardımlaşma ve nezaketen teşekkür etme şeklinde durumlar olabiliyor. Yani karşı cinsten olan ağır başlı kişilerin seviyeli muhabbet yapması gerekebileceğine inanıyorum.
Üniv zamanı 2 kadın arkadaşımla aynı evi paylaştım 1.5 yıl.. Bir gün bile on'ari kadın olarak görmedim onlarda beni erkek olarak görmemiştir. Beraber yedik içtik eğlendik güldük. Kızları erkekleri çekiştirdik. Sevgililer geldi sevgililer gitti ve tam 26 yıldır arkadaşız. Eşlerini tanıyorum. Kendi 'kardeşimden daha yakınlar.. Hormon her şey değil. Hormonlarimizi kontrol etmemiz bizi başka hayvanlardan ayırıyor.. Ayırması lazım :))
Hangi film yerli yabancı? 😂
Sana gore herkes yalancı birde bu genellemeye yap.. Maalesef gerçek. İnanmamqn gercek'igni ortada kaldırmıyor.. Sana göre nasılsa her şey hormon benlik vs nin bir anlamı yok.. O yüzden normal karşılıyorum :))
Evet her şey hormanal herkes potansiyel sevgili herkes fıttırı tutturu. Kime ne fikir benim
Hormonal***
Ben de bu arada bir erkekle ev arkadaşı olabilirim. Fakat o benimle olamaz. Tam olarak bunu anlatmak istiyorum
Bu bir fikir değil ilkel bir içgüdü.. Çünkü baktığında ya da biriyle tanıştığında cinsel kimlikle bakıyorsun doğada böyledir üremek için es ararız bizde böyle başladık sonra evrildik.. Teolojiye inanan lar bunun dinle olduğunu düşünür ahlak diye bir kavram çıktı ortaya evrimsel devam edersek zeka geliştikçe beğeniler estetik sanat çıktı sana bunu sabaha kadar uzata uzata anlatırım ama gerek duymuyorum. Çünkü ilk ilkel benlige inmem lazım milyonlarcq yıl geriye gidemem... zaman değerli.. Sen herkesi potansiyel sevgili görebilirsin özgürsün.. Ama genelleme olamaz demek farklı bir şey fikir degil hüküm.. Gibi sanki.. Neyse
Ben de sana cevap vermeye gerek duymuyorum
Neden olamaz.. Erkekleride genelledin.. Senin bakmadığın gibi sana bakmayanda insanlar var.. Onlarda erkek.. Bu genellemeler işte bizim gibi bakanların da genele girmesine yol açıyor.. Kestirip atılan ya da yaşadığı tranvayi sebep olmayan insanlara yönetenler oldukça toplumsal adımı nasıl aticaz... Neyse benimki beyhude bir çaba.. En sevdiğim şeyi yapayım.. Muhtemelen sen haklısın.. Herkes herkes gibi.. Yok bir farklari :))
O zaman büyüdük demektir...
Artık susarakta anlaşabiliriz... İyi geceler
Arkadaş çevresi kadın olan birine neden bir erkek olarak bir kadınla arkadaş olmaya gerek duyuyorsun diye sormuştum. Kadınların arkadaşlığı tatlı geliyor demişti. Kadınlar da herşeyin farkında fakat alan razı veren razı durumu hakim. Kadınlar o ilgiden gayet memnun. Tabi o biçim kadınlardan bahsediyorum
1 erkekle tüm erkekler adına konuşma ve genelleme yapmayami karar verdin.. Bir fikrin varsa karşıt fikirlerzdz argüman in olması lazım.. Neyse çok yorgunum gereksiz bir tartışmaya mecalim yok.. İnsanlar kötüdür genellemeziyle bitirelim :)) katıldığın ve zMan ayırdığın için teşekkür ederim şimdi balık tutmam lazım hoşçakal
Balıkları serbest bırak senin midene girip seni doyurmaktan ziyade yaşamayı hakediyorlar. İnsan öyle bencil işte.
Sen o balığı yiyip karnıno doyuracaksın diye takribi 1 saat evvel kalbi atan bir hayvanın yaşamına son vermek bu canilik.
Ben kedileri besliyorum.. İnsanın bencil ve ben merkezci olayına girersek çıkamayız.. O sular derin.. Ne bende o nefes ne sende o sabir olur:).. Var git yoluna artık soylu fikir sahibi.. Kedileri beslemeliyim :)
Karnını pideye yatırılmış cosss tereyağı dökülmüş mis gibi iskenderle de doyurabilirsin hayır hayır bu kadar kötü bir varlık olduğu inanmak istemiyorum insanın
Kediler 🤔🤔 doğal habitatından çekip kopartılıp bencil zevklerle eve hapsedilen çilekeş hayvanlar yooo yooo bu konudan çıkamayız. Emin ol daha gereksiz yerlere gireriz
Hiç bir kediyi evime almadım onlar hayatına alırsa dsgil oldum.. Beni gene'lemten ne zaman vazceceksin 24 dakikada 8 defa genelledin :)) gene'lemeler kraliçesi huzurlzrinizdan cekilebilirmiyim.. Zira bir kirpiyele konuşmam lazım :)
İskender de hayvansal gıdaydı çok afedersin. Ama bizzat kendin öldürmekten farklıdır tabi
Hakkaten rakam 8se tek tek saydıysan tekliffff ediyorummmm diye giriyorum konuya hakan altun gibi 🤦🏻♀️
Veganmisin?
Herkes vegan olsa ben gülerim ballandıra ballandıra karşılarında o eti yerim 😂😂 konuyu söylediğiniz üzere "gereksiz" Suçlamasını haketsin diye gelebileceği en gereksiz noktaya getiriyorum ki siz haklı çıkın. Aksi halde yalancı olursunuz bunu istemem 🤦🏻♀️
Yok 8 uğurlu sayım aslında 4 ama 2 kat sansq ihtiyacım var gibi hissettim senle konuşurken :)
Bu iyiydi ama gereksizdi 😂😂
Genellemelerde gerekskz ama insan yapamadan duramıyor değil mi :))
Konuyu ben açtıysam neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna ben karar veririm. Konunun içinde daha fazla bulunmaman senin tercihin iyi geceler ✋🏻
Kimse bir şeye salt kendi fikriyle karar veremez herşeyde etkilenir vs diye giderim ama sanırım artık gerçekten gitme vakti.. Konunun içinde bulunup bulunmama tercihi kişisel.. Gitmekte özgürsün.. İyi geceler :))
İçinde bulunmamak ifadesini sizin için söyledim. Tartışmayı gereksiz bulan sizdiniz en başında
Ama bir kere tartıştık artık.. Evrende kartlar yeniden dağıtıldı.. Acilzr ve denklemler değişti.. Uzay zaman devamlılığı sekteye uğradı.. Kaçmak için uğraştım siz her seferinde tuttunuz.. Olmamalıydı.. Kedileri bile besleymedim korkumdan :))
Oyun bittiyse biter. Tekrarı mağlubiyetin sonucunu değiştirmez
İyi kumarbaz ne zaman kalkacağını bilendir... :) iyi geceleriniz olsun.. Hemde çok iyi
Kaybedeceğimi düşündüğüm için bitirmiyorum. Tartışmanın devamının her iki tarafca da istendiğine inanmadığım için
İyi geceler
Dün gece ben uyurken gene hakkımda karar verilmiş. Ne düşündüğüm konusunda. Bazen koşullar ve şartlar etkili olur bazı şeylerde.. Bazense olmayabilir. İnancınız sizi ilgilendirir. Aynı ortak inanca sahip değiliz :).. "" kaybedeceğimi düşündüğüm için "".. Gözüme çarpan kelime bu. Biz tartışmıyoruz haklı çıkmak istiyoruz. Tüm siyasi dini vs konularda yapılan bu zaten haklı olmak isteği.. Be kaybedebilirim hemde tüm hücrelerimle.. Eğer karşıt fikir güçlü argumanlarla bei yerle bir zdere hemen kaybedebilirim.. Kaybetmeyide isterim. Ama biz insanoğlu haklı çıkmak isteriz. Tek derdimiz bu. Ben doğruyum demek. İlkel benliğimiz. hep bunu ister.. bu karşı konulamaz haz.. Bu yüzden tarih boyunca gücü eline alan fikir sahipleri hep başka düşünenlerin ezmistir. Çünkü onlar haklilar.. Doğru olan onlar.. Başkalarının düşünmeye bile niye ihtiyacinolsun ki.. O lar zaten yerimize düşünmüş.. Ne giyeceğimizi ne yiyeceğimizi nereleri sevmemiz gerektiğini onlar biliyor.. Iki Kars cins arkadaş olamaz.. İki aynı cinste olamaz.. Aslında cinste olmasın evreiin karmaşık bir yapısı yok. Ben varım düşüncelerim gerisi önemi değil... Tartışmaya devqm etmeye gerek yok.. Çünkü tartıştığım adamında ne düşündüğüne karar verebilirim.. İsteğinin derece ve yönünü tayin edebilirim.. Kahvem soğudu.. Dışarda harika bir hava.. Dün gece ben uyurken.. her şey kararlasririlmis... Güzel bir gün dilerim ama en güzelinden dertsiz tasasız.. Hakkınızda karar verilmediği bir gün... :))
Teşekkürler hakkınızda karar verilmesini istememeye ne kadar hakkınız varsa fikrim hakkında açıklama yapmamaya o kadar hakkım var. Neden arkadaş olunmayacağını savunduğumu yeterince dile getirdiğimi düşünüyorum.
:) kabalasmadan kırıp dökmeden bir fikir sohbetine istirzkiniz için teşekkür ederim.. Ben keyif aldım. hoscakalin :)
Rica ederim iyi günler
Karşı cinsle arkadaş olup o sınırı koruyan çok az insanlar var evet. Ama bence bu arkadaşlık sadece iş hayatında arkadaş olarak kalabilir ve kalmalıda. Sonu mutlaka fingirdeşmeye gider yoksa. Ben böyle düşünüyorum. Bu düşüncelerimde değişmez isteyen istediğini söyleyebilir umrumda değil. Sende umursama bence sen kendini biliyorsan sıkıntı yok hayat senin hayatın kime e nasıl istersen öyle davranırsın.
kadın ile erkek arkadaş olabilir ancak her kadınla veya her erkekle arkadaş olunmaz erkeklerin %95 i ile kadınların %30 u seks odaklıdır erkekler ilk başlarda arkadaş kalır kız çok yüz verirse veya açık giyinirse arkadaşlık sona erer ve kadını seks objesi görür tersine gelirsek kadın erkekle arkadaş olur zamanıyla bir kaç erkek tanır iyi çıkmaz o da arkadaşına yönelir o saatten sonra ya sevgili olunur ya seks partneri
Valla batarsa batsın, düşüncelerini söylemekten asla vazgeçme. Biz hiç bir şey yapmasak da millete batıyor :D o daha feci bir durum
Şizo kaynıyor normal 😂 yemiyoruz yedirtiyoruz o arkadaşçıkları 😂 tek problemleri kendilerini akıllı sanmaları
Ya zaten 3/4'ü söylerken bile 3 bölü 4 dediği şeyi yazıyla 4/3 diye yazan insanlar gördüm kafada beyinleri yoktu 😂😂 nereye akıllı olacaklar
Aynı şekilde düşünüyoruz 💁♀️
3/4 olayını anlamadım ama doğrudur
Yani konuyla ilgisini
Aklın yolu bir 🙄
Yok ilgisi ya boş ver 😂😂
Tamamdır hdhs
Hayatının kanunu böyle her insanı mutlu edemezsin illa arıza çıkaracak birileri olabiliyor
Mutlu etmek derdinde değilim. Bu konuda herkes ağız birliği yapıyor. Sanırım körlerin sağırların birbirini ağırlaması söz konusu, hepsi aynı halt
Bence de kadınla erkek arkadaş olamaz bunu söyleyince mağara adamı diyorlar ama bu acı bi gerçek
Çünkü özgürlük adı altında nefslerini besliyorlar
Evet ya mesela ben sevgili olmayacağım erkeklerle yakın olmam zaten dikkat edersen erkekler çirkin kızlarla arkadaş olmaz
Güzel kızı tavlayamayan erkek onun arkadaşı olur zaten 😂😂
Hayat bu mutlaka varlığından rahatsız olanlar olacak
Nokta vurmuşsun konuya he 😂
Sağol 🙂↕️
Ne demek
🙌🏻
Kadın ve erkek arkadaşlığı diye bir şey yoktur. Böyle bir arkadaşlıktan sadece maraz doğar. Mesafe, mesafe ve yine mesafe olmalıdır.
Duymak istemeyeceğin cevaplar gerektiren sorular sorma.
Gerçekler hep g0te batar boş ver 😂
Yaa nasıl haklısın belli değil 😂😂
😂😂😂
Taşa su iciremezsin 😂
Çünkü taşıma suyla değirmen dönmez ne alakaysa 😂😂 atı çeşmeye götürürsün ama su içiremezsinmiş o baktım netten 😂
😂😂😂🤣
😂😂
bence takılma kimseye
Bence kadinla erkek arkadaş olabilir güzelce
Seninle aynı fikirdeyim. 👍
Bende senin gibi düşünüyorum
arkadaş olamaz kadın-erkek
mantıklı bir tespit
Doğru söylüyorsun.
Haklısın
Sen haklısın