30 yaşındayım her gören 22-23 zannediyor. 22-23 yaşındayken de 16-17 zannediyorlardı. Arkadaş ortamında yeni bir kızla tanıştırılıyorum mesela, kıza abla diye hitap ediyorum meğer kız benden 4 yaş küçükmüş. Benden 4 yaş küçük 26 yaşında kız inanın 35 yaşında gibi gösteriyor ve bu duruma inanılmaz moralim bozuluyor. Büyük göstermek için yapmadığım şey kalmamıştır, topuklu ayakkabı vs. Ben bu kadar uğraş verirken benden küçükler maşallah öyle kalıplılar boylu poslular ki. Bu sinir olma durumumu nasıl aşabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
başkalarına değil kendine odaklanarak.
bu ozelliginin degerini yasin ilerledikce anlayacaksin☺️
Gelmişim 30 yaşına hala bu durumun bi avantajını göremedim. Bu saatten sonra da bu özelliği seviceğimi zannetmiyorum 😊
asil bundan sonra seveceksin... bak ilerde bu lafimi hatirla :)
Bence sen kendinde değilsin
Neden öyle dedin ki gayet kendimdeyim
Bu sen yaşındaki biri için çok iyi bir özellik
Ben hiç sevmiyorum. Aksine büyük göstermek istiyorum. Benden küçükler benden daha güzel saygı görüyolar sırf görüntüleri büyük gösteriyor diye.
Ya ne alakası var şimdi herkes çıtır peşinde sende bulmuş bunuyor sun
Ay bu da kötü ya ciddiye alınmıyorsun falan
Kesinlikle öyle. Bi iş görüşmesine gitmiştim, benden önce kızın biri telefon etmiş ben 17 yaşındayım ama yine de görüşmeye gelmek istiyorum diye. Ben o zaman 23 yaşındaydım. Neyse bütün adaylar olarak görüşmedeydik. İşveren bana dönüp demişti ki telefon eden 17 yaşındaki kız sen misin demişti :) 20 yaşındayken discoya girerken kapıdan beni durdurup 18 yaşından küçükleri almıyoruz diyenleri mi desem, başka bir mekanda bu kısma çocukları almıyoruz diyenleri mi desem. Düşün bi de ben 22-23 yaşındayım o zamanlar. 30 yaşına geldim hala benden küçükler benden daha güzel saygı görüyor sırf görüntüleri büyük gösteriyor diye. Sonra da gelmişler bana ne güzel yaşını göstermiyorsun diyolar, neresi güzel bu durumların. En ufak iş görüşmesinde bile ciddiye alınmıyorsun çocuk yerine konuluyosun
Ya çok zor 😥 peki şu an ne iş yapıyorsun
Hiçbir şey😂 evden kıyafet satıyorum 2. El. İş hayatından her şeyden soğudum artık. Nasılsa görüşmeye gidince almadıkları için ben de hiç gitmiyorum kendimi yormuyorum uğraşmakla
Hadi ya getirisi nasıl peki
Harçlık gibi kazanıyorum. Öyle aylık bir maaş gibi olmuyor ama napıyım buna da şükür. Hiç yoktan iyidir
Evet haklısın
yeni nesil böyle
Ne yiyip içiyolarsa böyle hepsi iri iri
Minyonsan belki ondandir. Ee super degil mi
Neresi süper ya şöyle at gibi kadın olmak isterdim boylu poslu. Minyonlara çocuk gözüyle bakıyorlar
Sen cok minyonsun
Cok mu minyosun
Evet bi de yüzüm de küçük, benden küçük biriyle benim fotomu yan yana koyup atsam sen ikimizi hiç tanımasan benden küçük kıza bu daha büyük dersin
Alla alla o dercee yani. Boy kilo filan ne.
157 boy. Önceden 38 kiloydum hiç kilo alamıyordum neyse sonra mideyle alakalı rahatsızlıklarım oldu onları geçirmeye çalışıyorum derken şimdi 48 kiloya gelebildim
Ama mesela benden büyük gösterip yaşı benden küçük olanlara bak en az 170 boy 60 kilo varlar. Bi de yüzleri de kadın gibi duruyor. İnan görsen sen de dersin
Fizigin boyle.. kilo almaya bak sen artik
Kaç kilo olucam ki boyum kısa fazla kilo yakışmaz. 170 kiloya 60 kilo olan birini düşün onda ideal durur ama ben 60 kilo olsam bende fazla durur
Ne güzel işte
Hiç güzel değil. Benden küçük kızlar bi ortamda resmen saygı görüyolar sırf boylu poslular diye. Ben mesela 20 yaşındayken bi discoya gireceğim zaman kapıda demişlerdi ki 18 yaşından küçükleri almıyoruz demişlerdi. Benden küçük kızlar da sırf görüntüleri kalıplı diye her yere girip çıkıyolar
Ya kardeşim senin hiç mi derdin tasan yok da buna taktın geç yaşlanırsın ne güzel işte
O kadar çok derdim var ki inan. Hem de öyle böyle dertler değil yerimde olsan 2 gün dayanamazsın imtihana. Ama bu durumu da ayrıca dert ettim dertlerimin üstüne
Herkesin derdi kendine göre büyüktür burada dertlerimizi yarıştırmayalım belkide sen benim yerimde olsan kafayı yersin Yusuf hayaoğlunun dediği gibi sen benim neler çektiğimi bilsen bunu bilmekten ölürdün şu kadarını söyleyeyim hani taş olsan yani taş olsan ortadan ikiye bölünürdün...
Doğru herkesin derdi kendine büyüktür bu lafı ben de severim. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın diyelim
Amin ilk defa Yusuf hayaoğlunun şirini bilen bir kadın görüyorum 😅
Bilmiyorum ki 😂 sadece bakış açın bana da mantıklı geldi
Yav Allah seni o lafı bende severim diyince diliyorsun sandım 😅
Çaktırma 😅😂
O zaman tez zamanda tanıman dileğiyle Yusuf hayaoğlunu candır ya tabi şiir sevmiyorsan o ayrı