Aile & Toplum Burada çok sakin yağmur yağıyor. Sizin orada hava nasıl? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Günaydın 🌸 ☕ Sakin sakin yağıyor. Bir köşede sessizce ağlayan biri gibi🌧️Biraz duygusallık yaptı sanki bende bu hava Güncellemeler1 yıl https://youtu.be/BEibaUup3Xg?si=2U3EhUkBH3cUvonFPeki bu uyum nedir.Ağlayacağım kesin 🥺 Burada çok sakin yağmur yağıyor. Sizin orada hava nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ankara 'nın havası da sakin şimdilik 🌸☕ 1 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl soruyu gizli sorsan bile fincandan taniirim seni artık pembis sjjdjd 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Sjsjsjs Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç fark etmiyor sana kahven eksik olmuyor nasılsa 😂 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Evet Yorumla criollo 1 yıl Arkasından da sıkı spor ve bol squat. Harika bir gün için daha ne olsun senin adına dimi ama Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sabah 04 30 gibi fena yağmur yağdı burayada. Sonra 10 30 gibi biraz daha çiseledi, rahatladı ortalık ohh. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sabah gök gürültüsünü şiddetine bağırarak uyandık savaş çıktı sandım jxjsjs burasıda kapalı ve yağmurlu 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Kiminin çok kiminin az diyeceği türden bir yağmur ve gün boyu bulutlar vardı bizim burada da 😃 1 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl burada hava hafif rüzgarlı. Rüzgarın sesi ağaçların hışırtısı insanı rahatlatıyor 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hep sıkıcı ya afiyet olsun 1 5 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Çok dokdurmussun umarım dökmeden icebildin😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Pipetle içiyorum 🤪 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Yaşa 🤣🤣 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Sizin havanız iyi olsun yeterli. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Hep beraber:)) Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl İstanbul’da fazlasıyla yağmurlu 🤔 1 10 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Evet ama sakin korkutmadan yağıyor Yorumla Odyessia 1 yıl Orası neresi bilmiyorum ama benim olduğum yer biraz hırçın 😀 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Bende bilmiyorum burası neresi 😀 Yorumla Odyessia 1 yıl Bende bazen nerde olduğumu bilmediğim bir hayatım olsun istiyorum ama ekonomik durumum buna uygun değil jsjsjsj Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Hatırlatıyor değil mi 😀 Yorumla Odyessia 1 yıl Düzelirse inş şu işler bi bitsin 😀 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Düzelececuk be😀 Yorumla Odyessia 1 yıl Afiyet olsun 👋 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Odyessia 1 yıl 👏👋 Yorumla
Siouxe Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Anadolu yakasında neresi burası :) 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Pendik Yorumla Siouxe 1 yıl Anladım. Ne uzak ne yakın sayılır, orta mesafe benim lokasyonuma :D Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Ne güzel Yorumla Siouxe 1 yıl Gerçi şu an karşıdayım, iş yerindeyim ama muhtemelen benim evin oralara da hafiften yağmur yağıyordur. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kahveden istiyorum 1 6 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Yap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçtim Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana da🌷 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. ooo tam keyif havası 1 10 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Valla giremedim içeri Yorumla Alemdaralii 1 yıl Nem yapmadığı sürece girme boş ver Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Hala çok güzel Yorumla Alemdaralii 1 yıl Bi kahve daha Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Şimdi çay 😊 Yorumla Alemdaralii 1 yıl Ben acıktım yan Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Bi Tokat kebabi yap yiyelim Yorumla Alemdaralii 1 yıl Ooo süper olur hadi kalk gel valla, ocağım süper, ustalığım da fena değil Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Sen başla geliyorum Yorumla Alemdaralii 1 yıl Sakın geç kalma erken gel 😅 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yağdı yağacak gibi eli kulağında gibi 😃 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Burada da su an yağmur var 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burası güneşliydi 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizim burada gümbür gümbür yağdı 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Buhar oldum ben çoktan 1 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% 1 yıl burada da yağacak ama bir türlü yağmıyor 😑 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kapalı ama yağmıyor burada 1 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Mükemmel ya İstanbula yağmur çok yakışıyor 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Orası neresi merak ettim 0 3 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Aşkım İstanbul Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Yağmur mu yağıyor biz sıcaklardan patladım valla🥺 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Yağıyor ama sakin sessiz 🙏 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. yağsam mı yoksa yağmasam mı diye düşünüyor 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Antalya yanıyor 😂 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bulutlu 1 0 Yorumla
hafsanursnck Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Sanane 1 9 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Aradığım cevap 😀 Yorumla hafsanursnck 1 yıl Her zmaan Yorumla Melezbirkız 1 yıl Soru sormuş cevaplama o zaman Yorumla hafsanursnck 1 yıl Sanane melezbirkız Yorumla Melezbirkız 1 yıl Sanane kelimesinden başka bir şey bilmiyon heralde Yorumla hafsanursnck 1 yıl Sanane Yorumla Melezbirkız 1 yıl Ergen södksks Yorumla hafsanursnck 1 yıl Sanaane Yorumla hafsanursnck 1 yıl Sana mı cevap verdim kızda zaten aradığım cevap demiş bı şey dememiş sen niye kudurdun melezbirkız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ankara 'nın havası da sakin şimdilik 🌸☕
soruyu gizli sorsan bile fincandan taniirim seni artık pembis sjjdjd
Sjsjsjs
Hiç fark etmiyor sana kahven eksik olmuyor nasılsa 😂
Evet
Arkasından da sıkı spor ve bol squat. Harika bir gün için daha ne olsun senin adına dimi ama
Sabah 04 30 gibi fena yağmur yağdı burayada. Sonra 10 30 gibi biraz daha çiseledi, rahatladı ortalık ohh.
Sabah gök gürültüsünü şiddetine bağırarak uyandık savaş çıktı sandım jxjsjs burasıda kapalı ve yağmurlu
Anlık hava durumu
Kiminin çok kiminin az diyeceği türden bir yağmur ve gün boyu bulutlar vardı bizim burada da 😃
burada hava hafif rüzgarlı. Rüzgarın sesi ağaçların hışırtısı insanı rahatlatıyor
Hep sıkıcı ya afiyet olsun
Teşekkür ederim
Çok dokdurmussun umarım dökmeden icebildin😅
Pipetle içiyorum 🤪
Yaşa 🤣🤣
Eyvallah 😀
Sizin havanız iyi olsun yeterli.
Hep beraber:))
İstanbul’da fazlasıyla yağmurlu 🤔
Evet ama sakin korkutmadan yağıyor
Orası neresi bilmiyorum ama benim olduğum yer biraz hırçın 😀
Bende bilmiyorum burası neresi 😀
Bende bazen nerde olduğumu bilmediğim bir hayatım olsun istiyorum ama ekonomik durumum buna uygun değil jsjsjsj
Hatırlatıyor değil mi 😀
Düzelirse inş şu işler bi bitsin 😀
Düzelececuk be😀
Afiyet olsun 👋
Teşekkür ederim
👏👋
Anadolu yakasında neresi burası :)
Pendik
Anladım. Ne uzak ne yakın sayılır, orta mesafe benim lokasyonuma :D
Ne güzel
Gerçi şu an karşıdayım, iş yerindeyim ama muhtemelen benim evin oralara da hafiften yağmur yağıyordur.
Kahveden istiyorum
Yap
İçtim
Afiyet olsun
Sana da🌷
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
ooo tam keyif havası
Valla giremedim içeri
Nem yapmadığı sürece girme boş ver
Hala çok güzel
Bi kahve daha
Şimdi çay 😊
Ben acıktım yan
Bi Tokat kebabi yap yiyelim
Ooo süper olur hadi kalk gel valla, ocağım süper, ustalığım da fena değil
Sen başla geliyorum
Sakın geç kalma erken gel 😅
yağdı yağacak gibi eli kulağında gibi 😃
Burada da su an yağmur var
Burası güneşliydi
Bizim burada gümbür gümbür yağdı
Buhar oldum ben çoktan
Yanıyoruz biz burada.
Keske ist da da yagsa
Burası da öyle kadıköy
burada da yağacak ama bir türlü yağmıyor 😑
kapalı ama yağmıyor burada
Mükemmel ya İstanbula yağmur çok yakışıyor
Güneşli ve sıcak hala
Burası güneşli Şu an esiyoo
Orası neresi merak ettim
Aşkım İstanbul
Yağmur mu yağıyor biz sıcaklardan patladım valla🥺
Yağıyor ama sakin sessiz 🙏
yağsam mı yoksa yağmasam mı diye düşünüyor
Antalya yanıyor 😂
Sabah çok sağanak yaptı ama şimdi güneşli
Yanıyoruz
Bulutlu
Sanane
Aradığım cevap 😀
Her zmaan
Soru sormuş cevaplama o zaman
Sanane melezbirkız
Sanane kelimesinden başka bir şey bilmiyon heralde
Sanane
Ergen södksks
Sanaane
Sana mı cevap verdim kızda zaten aradığım cevap demiş bı şey dememiş sen niye kudurdun melezbirkız
nemutlu
gunesli