Mavi gözlü kumral saçlı yakışıklı birisiyim. Kızlarla sohbetim iyidir. Üniversite mezunuyum. Genel kültürüm iyidir birçok konuda bilgim var. Kendi evim var. Böyle birçok güzel özelliğim var Allaha şükür fakat yaşım 30 oldu ve aradığım özellikte bir kız bulamadım. Geçmişte konuştuğum, flört edip sevgili olduğum kızlar oldu fakat bana göre değillerdi, hoşuma gitmeyrn davranışları oldu, onlarla yapamadım. Niye aşk konusunda bu kadar şanssızım ya? Acaba düzgün bir kız mı kalmadı, o yüzden mi bulamıyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olur sabret zamanla
Saçma saçma konuşma. 30 yaşıma gelmişim daha ne kadar sabredicem
düzgün kız vs gibi bir durum degil. Ben sizi anlıyorum, hemen hemen aynı durumdayız. Ama ben diyemem ki düzgün erkek kalmamış. Bence aradığınız kriterle ilgili olabilir. Birilerini suçlamamak gerekir.
Cidden düzgun kız kalmadi gibi bir şey. Neden dersen eğer, şu ana kadar çok kızla konuştum, heosi bir şekilde bana sorun yaşattı. Örnek vermek gerekirse, mesela bi kızla konuşuyordum, bana suç örgütlerine katılan 2 tane akrabasının olduğunu söyledi, kızı eleştirmeye başladım, kız zaten güzel değildi kızla yolumu ayırdım. Çünkü ailesi böyle sorunlu olan bir kizla evlenmek istemem. Daha sonra başka bir kızla sevgili oldum, kızla benle konusurken başka erkeklerle de yazışıyordu. Bende aynısını yapıp bir kızla konuştum, eski sevgilim olan kiz. bana demediğini bırakmadı bana öfke kustu. Kendisi klnusurken iyi, ben konuşunca mi kötü? Bazı ilgimi çeken kızlar da beni bir ara friendzoneye atıyorlardı, bu durumdan kurtulup, kizla sevgili olmak istedigim halde bile, beni inadina arkadaş olarak görmeye devam ediyorlardı. Bir kere benim evimde tıp bölümünde okuyan 1-2 kız kalmıştı, nasıl egoları varsa benim okuduğum sözel bölümümle dalga geçmişlerdi, kızları az daha evden kovacaktım. Yani birçok farklı kızla yaşadığım sorunları sana özetledim. Bu sana anlattığım kızların hepsi farklı kişiler. Bu kadar farklı kızla sorun yaşadığım için artık karşı cinsten soğudum, karşı cinse inancım kalmadı
Yani bir yerde de kıar erkeklerin yaşadığı sorunlari anlamıyor, ortada bu şekilde sorunlu olan kız var. Hızlı yazarken biraz yazım hatalari yaptım, beni anlaman için olayları özet olarak anlattım, özeti bile uzun oldu bak 😄 İnşallah okuyup beni anlamışsındır
Günümüzde iletişimsizlik ve saygısızlık var sanırım. Saygı duymama. Bu durum için kadin erkek fark etmiyor, Ne diyebilirim ki sizde haklısınız. Herkesin kendine göre nedenleri var. Ama bunu herkese mâl etmek yanlış.
Şu ana kadar zaten 100'e yakın kızla konuşmayı başardım. Çekici kişiliğimle ve tipimle kızların ilgisini ilk başta güzel bir şekilde çekiyorum fakat sonra yukarıda anlattığim sorunları çıkartıyorlar. Daha anlatsam bir sürü farkli sorun çıkartan kızlar da var. Ben hayatıma giren kiz için elimden geleni yapıyorum. Kendi beceriksizlikleri, altı üstu bi düzgünce ssbip benimle sevgili olacaklar hiçbirisi de bunu yapamadı o yüzden saldım kızları ne halleri varsa görsünler. Onlar için kendi değerimi düşüremem
100 kızı nasıl buldun?😂😅 Ben 24 yaşındayım, sadece 1 ciddi ilişkim oldu oda yabancıydı. En son birinden hoslandim o ' da ciddi bir şey istemiyorum dedi saygı duyup cekildim. Belki birazda sizdedir yani bunu kötü niyetle soylemiyorum, 100 kızda suçu atmamak gerekir. Bence siz biraz söylenen birisiniz gibi. 😅
Seninde diğer kızlardan farkın yok ya bunu belli etmiş oldun 😄 Ben bu sitede 10 yıldır varım. Her yıl ortalama 7-8 kizla flört etmek veyabsevgili olmak için konuşuyorum. Çoğu da eleştirdiğim şekilde çıkıyor. Daha sonra lise konuştuğum kızları da ekle, üniversitede konuştuğum kizları da ekle, face ve Instagram gibi diğer sosyal medya uygulamalarından konuştuğum kızları da ekle, flort etmek veya sevgili olmak amacıyla konuştuğum kızların sayısı 100 yaoar herhalde 😄 Mesela bu sitede bi kızla tanıştım, ben mavi gözlü kumral saçlı ve beyaz tenli bir erkeğim. Karşımdaki kız ise esmer erkekleri seviyormuş bu yüzden benimle konuşmayi bıraktı. Burada benim suçum ne? Hadi söyle bakayım suçum ne merak ediyorum. Yani bende hata yok. Türkiye'deki kızların çoğunda sorunlu bir ruh hali var. Neyse ya anlatsam bile anlamıyorsun yukarıda bir sürü örnek vermişim anlamamışsın hala sorunun bende olduğunu söylüyorsun. Anlatsam bir sürü sorunlu kızı daha anlatırım.
Yukarıda anlattım, son sevgilim bir sürü erkekle konuşyordu, ben 1 kızla konuşunca kavga çıkardı ve ayrıldık. Burada benim suçum ne, o başka erkeklerle. konusunca sorun olmayacak, ben başka 1 kızla konuştum diye sorun mu olacak? Anlatıyorum anlamıyorsun işte. Bende inadına kendimi haklı görüp değerlerimi korumak için elimden geleni yapıcam.
Net diyorum esas sen dahil bütün kızlar söylendiği gibi, düşündüğüm gibi.
Pardon ama suç ikinizde. Kız arkadaşınız başka erkekler ile konuşuyormuş ve siz de başka kızla konuşmaya baslamissiniz bu normal mi? Ben böyle bir durumun içerisinde olsam ayrilirdim net. Flörtleşmek nedir! Estağfirullah 😂😅 ilginç yani , insanın bir durusu bir karakteri olacak, merak ediyorum neden başka erkekele ile konuştuğunda ayrilmadimiz?
Erkeklerinden olduğu gibi kizlarinda tercihleri olabilir. Burada sizin suçunuz yok ya da kızın da yok yani. Ayrıca mavi gözlü sarisin olmak yakışıklı anlamına gelmiyor. Bazı kızlar, fit vucutlu sever, bazıları kariyer, bazıları sarisin mavi gözlü bazıları esmer bunlar tercih meselesi. Saygı duymak gerek.
Kız başka erkeklerle konuştuğunda ayrılmak istedim, benden defalarca özur dileyip beni sürekli manipüle etti. Bu kız bana hayatımda konuştuğum kızlar arasında bana en çok ilgiyi ve değeri gösteren kızdı. Sürekli beni anlamaya çalıştığını belli ediyordu. Beni çok sevdigini sürekli dike getiriyordu fakat başka erkeklerle de konuşyordu. Bu kızı terk etsem, bana bu kadar ilgi gösteren başka bir kızı daha bulamayacaktım. O yüzden bu kızdan hemen ayrılamadım sürekli affedici davrandım. Bir kere de aynısını ben ona yapayım dedim, kavga çıkardı. Ben hep elimden geleni yapıyorum, karşımdaki kızlar narsist veya toksik davranışlar sergiliyor. İnşallah feminist duygulara kapılmadan beni anlıyorsundur düzgün kızların sayısı çok az. Bizzat bu durumu içinde yaşayarak gördüm
Sonuç olarak Allah'a şükür tipim ortalamanın 1-2 tık üstünde. Üniversite mezunuyum, kendime biraz kariyer yaptım. Genel kültürüm yüksek. Evim var, çeşitli hobilerim var, bütün bunlara rağmen beni beğenemiyorlarsa kızların kendi sorunu. Gitsinler beğenecekleri erkeği bulsunlar madem
Hmm, Peki neden bu kadar ilgili bir kız istiyorsunuz?
Mesj attım, mesj kutuna bakarsan iyi olur senin için de uygunsa oradan devam edelim 😊
Zamanla olur. Şanssızsındır belki.
İstersen her yönden dünyanın en iyi erkeği ol, hatta kusursuz hatasız ol (ki bu imkansız). Buna rağmen aşırı şanssız olduğu için asla sevgili bulamayacak olanlar var ömür boyu.
Bir yandan da kızlar da çok sorunlu bilader ya. Egolu olanından tut, kaprisli olanına kadar, narsiat olanından tut, manipüleci olanına kadar bir sürü sorunlu kız var. Artık karşı cinsten soğudum güvenim kalmadı
Hocam öyle kızlar var ki adamı kadınlardan soğuturlar 😂
Aynen bana da maalesef böyleleri denk geldi. Canim bir yandan sevilmek ve kizlarla birseyler yasamak istiyor. Bir yandan da kızlardan soğumuş durumdayim. Artık saldım karşı cinsi. Alti üstü bi düzgünce sevecekler, hipergamilerinden ve egolarından dolayı onu bile başaramıyorlar