Hayatta kendimi çok yalnız hissediyorum?

Eşimle evlendik anksiyete sorunum vardı yanımda olmayıp beni oradan vurdu çok küçümsedi , kavga gürültü oldu aramızda ben öfke kontrol bozukluğu yaşadım kavga esnasında ona vurdum ettim. Terapiler ilaçlarla felan düzeldim. Bir daha da böyle şeyler yaşanmadı. Ama sorunlarım varken bana nasıl davrandığı aklımdan çıkmıyor. Ailem ben çok küçümsendim ailem de zaten sorunlu biraz bana şiddet felan gösterdiler çoğu travmam onlar yüzünden. Neyse eşimde başta ona gösterdiğim o şiddet bağırttı çağırtıdan dolayı zarar aldı. Çözdük felan ama aileler duydu etti. Aramızdaki saygı tabiki o dönem yıprandı. şu an iyiyiz ufak tefek sorunlar oluyor çözüyoruz. Eşim bana çok ilgili sevgili ben de ona öyle. Zaten daha 1 buçuk yıllık evliyiz öyle pek flörtte etmedik. Yeni yeni alıştık birbirimize ama ben içten içe o bana iyi oldukça onu üzdüğüm zamanlar felan aklıma geliyor ağlayasım geliyor. Bazen geçmişe gidiyorum , onda da oluyor bu. Sonra yine canımız sıkılıyor. En çok da ailelerin bu olaylara şahit olmuş olması rezil olmuşluk hissi oluşturuyor. Utanıyorum yani. 1 yılda evliliği kepazeliğe dönüştürdük şimdi iyi olsak da sanki yine kötü olabiliriz gibi his geliyor bana. Bunu nasıl yenebilirim

Hayatta kendimi çok yalnız hissediyorum?