Arkadaşım hiç yok sevgilim desen benden uzak bir şehirde ve hergun konuşmuyoruz evdekilerden çok sıkılıyorum hiç anne baba gibi değiller oyun oynuyorum artık ordsn bile sıkıldım abuk sabuk insanlar var hepsi öküz
3 ay
Kendimi okadar yalnız hissediyorum ki?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ruhun sıkılıyor maneviyat yükselterek Allah yaklaşarak daha iyi olursun
İnşirah suresi oku
Keşke çok sıkıldım bu evden ya okadar bunaliyorumki anlatamam
Doğrudur İnşirah suresi oku hem kısa hemde ferahlatir
Çok sıkıldım bu kirli dünyadan
Aklındaki olumsuz düşünceler ve sürekli olumsuz düşüncelerden oluyor
Manevi kalpin hasta ruhun hak olanı baki olanı arıyor dünya üstüne geliyor hicbirsey sana zevk vermiyor şu an
Manevi kalpini Allah a yaklaştır
Aynen öyle oluyor kalbim hasta evet hiç bir şey zevk vermiyor bu dünya ve insanlar iyi gelmiyor ibadetlerimi hiç yapmıyorum eskiden yapardım bu yüzden uzaklaştim ve şeytan beni birakmiyo
İşte şeytan bırakmama sebebi doğru yola girme ya da o yolda olmadıysa vesvese verir
Allah yaklaş gecer
İnşirah suresi oku
Hz yunus duası oku
Estağfurullah zikrini bol cek
Ya baki entel baki zikri çek
Hepsini okumaya calisicam inşaallah
Yap geçer dua et derdini Allah a anlat geçer Allah sıkıntılarını hayra en güzelini nasip etsin
Kul kulun duasıyla kurtulurmuş bir başkasına ettiğin dua meleklerde sana misli sana diye dua edermiş
Teşekkür ederim gerçekten kendimi baya kötü hissediyorum ve saçma sapan kiisilerde sinirimi çok bozuyorlar
Kafaya takma bizim orada bir laf vardır çerci uzerindekini satarmiş yani insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş
Gerçekten çok doğru bir sözmuş 👍👍 okadar kötü kişiler varki hemen hakaret yapmaya çalışıyorlar soruda
Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle Gördüğün kötülüğü unut Allah a bırak
Hayat akli başında insanlara cidden zorlasmaya başladı iyice. Dengeli olan 2 muhabbet edilecek insanlar çok ama çok azalmaya başladi. Seni çok iyi anlıyorum
arkadaş edin sanaldan
Kimseye guvenilmez
o zaman yalnız devam
Boş tavsiye
Bence kendini geliştir kitap filan oku dil öğren
Evet gelistirmedim çok bunaldim artık
İşte geliştir yani
Mesafe ilişkis seni sıkmıs olabilir
3 yillik ve sıkmak değil artık bunaltiyor gorusememek
Kendini mutlu edecek aktiviteler yap knk
Yokkki
Böyle diyenler en çok öküz olanlar oluyor
Malmisin
Sen Bi aynaya dön bak
Ya sen kendine bak sen kimsin ki tanımadan hakkımda fikir yürütüyon öküz de senin gibi hanzolar işte bir kıza böyle bir şey demeye çalışıyorsan
Demeye çalışmıyorum direkt söylüyorum. senin söylediğin şeyin aynısını söylüyorum anlayacak kafa yoksa ben ne yapayım
Ya sen ne boksun sende varsa kendine soyle ozaman angut beyinli
Tüm rahatsız manyaklar beni buluyor bir bitmedinizz
Andaval mısın anlama sorunu mu yaşıyorsun beynin sonradan mı reaksiyona giriyor sen söylerken sorun yok biz söylerken mi sorun oluyor canım ya
Hakaret edince kendini adam mı sanıyorsun bay öküz sen bana laf söyleme cesaretini nerden buluyonda konuşuyorsun karakter yoksunu
Ben oynadığım oyun ile yorum yaptım gir bak görürsun neyin ne olduğunu iki dakka da küfür yersin
Belkide sende anlatma kıtlığı vardır sen git bir insanlara davranma eğitimi al
Sen Bi konuşmayı öğren Bi üslubuna bak ondan sonra gel ne saçma sapan bir insansın be sen
Sen çok biliyorsan öğret görelim hakedene hakettiği cevapları veriyorim ben hakaret eden kim
Hak edene hak ettiğini verseydin bu konumda olmazdın gel öğreteyim sana
Hangi konumdaymışım? Sen kendin öğrene bildinmiki bana ogreticeksin boş yapmaktan başka
Sen yazdıklarını okumuyor musun. Hem öğret deyip ardından sen öğrenebildin mi diyorsun Allah aşkına defol
Saçma sapan diye yorum yapmışsın sen çok mu doğru insansın sen kimsin ki kendine bak da konuş sitede canın sıkıldı belanı aramaya çıktın galiba
Sen hadi ordan sorumdan sg git lan kafamı senlemi agriticam insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş sendede o hesap... Yol alll
canım mısın kızım sen insan kendinde gördüğünü başkasına söylüyorsa başta paylaşımına bak kim kime ne söylüyor. Bu ne kuyruk acısı böyle yaran var ki gocunuyorsun aw
O yazıldığın şeyde sensin.. lan sende okuma kıtlığı olabilir git soruya bak ben ne yazmışım başta sen sadece orayimi okuyup geldinden yorum yapiyon git kendine gözlük al senin varki tek oraya takılıp uzatan sensin ne mal bir insansın ya eğitimini yarıda bırakmış insanlık dersi almamış bir cahilsin sen... Eşşege desen anlardı noktaaaa
Bir lafa bakıyorum laf mı diye bir de sana bakıyorum insan mısın diye ikisi de değil. Sen nasıl Bi yaratıksın böyle şu uslüba şu konusma tarzına mağaradan mı çıktın sen beni kulaklarınla dinlesen anlayacaksın ne dediğimi de neyse
1 Ben Oyundaki insanlara söyledim siz üstünüze alınıp gelmisissiniz o lafı çok zorunuza gitmiştik 2 başta bana anlama sorunu yaşıyorsun dedin Bende Diyorum ki İnsan Kendin de Olan "Esiklikleri" bir başkanı söylermiş...
2. Şık sen kendinde gördün kü yazmışsın oraya ayrıca bende oyundayım yoksa ne işim var aklından zorun mu var
BANA KENDİNİ ANLATMA ÇAPSIZ lan nerden çıktıysam çıktım sana şimdi hayatından duymadığın küfürleri yazarım orspu çocukluğu yapma Adam olsan bende adam gibi yazardım ne olduğu belirsiz bir insansın
Çapsız mı 😂😂😂 al o küfürleri müsait yerlerine tek tek. Sen adam oldunda noldu canım
Neyse size bya
Tipsiz
tamam size dokunmuş
Benimki de sana
Yok senin müsait bir tarafinaaaa hayırdır nerdrn canın oldum
Sizin yaş kaç gercekten
Ben sana canım mı dedim 😂😂 ne alaka la
Senin yaş kaç
Etmicem diye tuttum siz kaşındınızz
Dua et
Evet ne dediğininizi bilmediğiniz gibi birde canım yazmışsın buna gulmessem olmaz hahahaha noldu laflarim size ters etkimi yaptı jsjsjs
Ne yapcan sen soyle
Ya hu ben sana demedim ki sen bana dedin hey allahım cidden Yaşın kaç
Napican yaşımı
Söyle sen
Sen söyle
29.
Benden 14 zannettim dnjd
Deemisim
Senin demekki 14
Evet 14 um
Beyin Yaşın sanırım
Sen insanlıktan anlamassim
İnsan gibi yaşını sordum verdiğin cevaba bak
Senin beyin olmadığı için söylemiyorsun...
Beyin söylemek için mi varmış
Olmayan birşeyi söylemeszsinkii
Niye sen söylüyorsun ama
Bende olduğu için jdjjd
Olmayan birşeyi oldu diye söyleyemezsin ki hayal dünyandan çık artık
kendine bak sen sende olmadığı için sen kuramiyorsun hayal agla
Elin sidiklisi için ne ağlıcam be
Ya kes bokluu
😂😂😂 Sen Bi eklesene
Nedennn sebeeppppke
Sen ekle
Napcannnnn ndndd