Abaza keko erkek özellikleri :
1-FİZİKSEL ÖZELLİKLER: Kısa pantolon giyerler çorap ucu delik bacak ve göğüs kılları ortada genellikle çok zayıf olurlar saçlar hafif kel gözleri şaşı bakar aynaya bakmadan güzel kadınlara asılırlar.
2- İngilizce kelime asla bilmezler. Teknolojiden anlamazlar.
3-İki kelimeyi bir araya getiremez ezbere siyaset konuşurlar.
4- Tofaş piyasasına hakim olup geri kalan araba sanayisine karşı bilgilerini ustalık seviyesinde gibi gösterirler oysaki yeni çıkan bir Mustang serisinde kullanılan herhangi bir motor donanımını görseler uçak sanabilirler.
5-"Kadın kısmısı"der evindeki kadını eve köle yapar hapseder dışarda manken gibi kadın avına çıkarlar ki bunun yanı sıra hayatlarında evdekine 1 çiçek almamışken başka kadınlara ev açarlar.
6-Dindar görünür ama "akşama kaçak et kesmiyoz mu babacım ay sonu maaşı kumara basmıyoz mu" der dururlar.
7-Benim şu kadar yatarım var şu kadar ceza dosyam var haftaya davam var der illegal işlerin bir marifet olduğunu sanıp bununla göz boyadıklarını, kadınların ilgilerini çektiklerini, yıkılmaz hissedebileceklerini düşünürler. (Buna horozlanma diyoruz ama çok ötenin başını keserler genelde)
Devamını Siz Getirir Misiniz? Eminim daha çok vardır. 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer