Şahsen hiçbir şey istemedim, Allah razı olsun diyelim ellerinden gelenin en iyisi yapıyorlar, birkaç aya düğün var. Az şey istedim değersizim diyemem ama anladığım bir şey var ki çok alttan alırsan, karşındakini yormayım tadımız kaçmasın dersen senin tadın kaçıyor ve enayi yerine konuluyorsun bazen
Bence mutlu olduklarını sanmıyorum sadece mutlu imiş davranıyorlar. Sosyal medya insanların göz boyama yeri bu tarz kızlar sosyal medyada "kıskanın fakirler en mutlusu benim" mesajı veriyorlar. Tabi zengin erkek genelde kaliteli de oluyor. Ayrıca o kızların derdi para zaten parayı bulunca mutlu olmaları normal. Şimdi herşeye katlanan kadın profili ise genelde serseri eleman buldukları için mutsuz oluyorlar. Kaliteli erkek seçemiyorlar. Bu yüzden mutsuzlar.
Bence durum şu şekil; dışarıya çok mutluyuz süsü veriyorlar ve gösteriş yapıyorlar. Evliliklerini mutlu gösteriyorlar ki elalemin diline düşmesinler. Sonuç olarak parayla gösteriş yapan, bunlara da dikkat eder diye düşünüyorum. Sanmayın ki her mutlu görünen, huzurlu olsun 😌
Her şeyi isteyen erkeği yoluncak kaz gibi gören kadınların değer gördükleri bir gerçek😂 Geçen hafta evlendi akrabanın biri çocuğa düğün yaparsan 200 gr altın yapmazsan 250 gram altın isterim dedi😂 Kimse bu kadar yatırım yaptığı birşeyi kaybetmek istemez ondan değerli oluyolar 😂Evlilik değil bu yatırım
Yormayan kadın değersiz oluyor bu bir gerçek. Herşeyi isteyen o da olsun bu da olsun diyen de kendini hint kumaşı sanıyor. Mutlu bir evlilik mi tartışılır hatta evlilik mi o da tartışılır.
Her şeyi isteyen her erkek ve kadın. Evliliklerinde asla mutlu olamaz. Doyumsuzluk girdabına yakalanmış bir halde. Bu girdaptan kurtulmayan. Mutluluğun gölgesine bile rastlayamaz!
Erkekler böylelerini yokken eleştirir bulunca da başlarının üstüne yerleştirir o yüzden erkeklerin yorumlarını ciddiye alamıyorum wokdkesjksks. Ayrıca evet böylesi kıymetli oluyo.