Ahlak namus turbandadir
Ahlak namus kisiliktedir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişiliktedir tabi ki ya, türban giyme tercihini de sonuçta kişilikleri doğrultusunda yapıyorlar, herkesin tercihine saygı duymak lazım. Zaten günümüz toplumunda türbanlılar ahlaklı, başı açıklar ahlaksız diye bir anlayış yok büyük ölçüde bence. Her şey kişinin kendisinde bitiyor.
Az önce bir yaratık örtünen kadın kutsal dedi hayır örtünün hiçbir değeri yok saç mahrem değildir insanca yaşayan vicdanlı ahlaklı insan değerlidir turbanli değerli değildir
Ahlak başka bir sey herseyi kapsar sadece bir seyi kapsamaz namus iffet dedigin insanın kendisinin tamamıdır yine zaten kadınlarda saçından tut ayak parmaklarına kadar bir erkeğin eli kadına asla değemez gerisini söylemiyorum bile
Değse nolur bir erkekle bir kadın tokalasamazmi selamlasamazmi bu kadarmi anormalsiniz bukadar mi içiniz pislik dolu niye normal temiz ruhlu degilsiniz
Senin o olmayan beynin basmadigi icin bu haldesiniz bir erkekle bir kadın tokalasamaz bile bunu yapinca temiz ruhlu mu oluyon sen kaldi ki senin beyni basmayan ar namus serefi olmayanlar daha fazlasini yapiyor sen istedigin zaman herseyi yapinca temiz ruhlu oluyorsunn istemedigin zaman temiz ruhlu olunmuyor herkesle selamlaşıp tokalasıyor musun yapiyorsan senin icin sorun yok seni tutan yok zatenn haaa yok tokalasmiyorsan sesini keseceksin ciyaklamayacaksın neyse senin olmayan beynine bir sey anlatacak degilim ben anan baban ogretmediyse kendin de ögrenemediysen biz ne yapalim zaten senin gibi beyinsizler namus bacak arasinda degildir beyindedir diyip her namussuzlugu o.. buluguuu yaparlar zatenn neyse benim asabım bozuldu daha fazla bozulmasın
İçin pislik doluki dunyayida karanlık pislik dolu bir yere çeviriyorsun iki insanın tokalasmasina bile namussuzluk gözüyle bakan namussuz arsız şerefsiz insanlarsiniz siz bu rezil dinde rezil turbanlilarda pislik islamcilarda yok olup gidecek kirli ruhlu pislik
Dünyanın en namussuz arsız şerefsiz insanı sensin içiniz pislik dolu anormal it herkesi kendin gibi namussuz gördüğün için normal gelen herşeyi kirletiyorsunuz
Cevap
2Cevap
Yetiştirilmesinde. Saldım çayıra mevlam gayıra denilirse ileride hiç bir şekilde verimli olamaz. Ne iş hayatında ne sosyal hayatta nede evliliğinde. Tüm iş ebeveynlerde bitiyor.
türban ile alakası yok
Neyle alakası var
Karakterdedir.
Ozaman neden türbanlı namuslu algılanıyor tanımıyorlar ki ayrıca saç mahrem değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?