Yurt dışında bir çok ülkede silah taşımak yasalken Türkiye'de neden bu saçma yasak var?😒😒😒

Şöyle omzumuza atıp gezemiyoruz yia😒
Yurt dışında bir çok ülkede silah taşımak yasalken Türkiye'de neden bu saçma yasak var?😒😒😒

Şöyle omzumuza atıp gezemiyoruz yia😒
Burası -Mış gibiler ülkesi. burada kanunlar namuslu insanları engellemek için var. Ulan zaten herkeste silah var bari parasını verip ruhsatımız ile kullanalım.
O kadar para verip zor bela aldığın ruhsatlı silahını da yanında taşıyamıyorsun şaka gibi. 5 dakka tiktoka gir kekoların havaya ateş açarak gezdiği videoları görürsün.
Evet öyle. Bu ülke iyi insanlar için cehennem gibi. Benim silahla gezmemin kime ne zararı olacak? Kimse bana bir şey yapmadığı sürece bende bir şey yapmam zaten. O silah sadece kendimi ve değerlerimi savunmak için yanımda olacak. Örneğin o silah omzumda dururken tecavüze uğramayacağım, tacize uğramayacağım. Silah işte bunları önler. Bireysel silahlanmanın kesinlikle yasal hatta zorunluluk olması lazım bence. Özellikle kadınlar için.
İşte bizim toplum hemen "Herkeste silah olursa iç savaş çıkar" sanıyorlar. Oysa tam tersi. Mesela kaslı erkekler daha az dövüşe karışır çünkü ona sataşanlar daha görür görmez vazgeçerler genelde.
Silahta böyle. Hırsız herkesin evinde silah olduğunu bilse hırsızlık yapmaktan daha çok çekinir mesela
Cevap
4Cevap
Çünkü yasal olmaması lazım :D
Kendini bilmez bu kadar insan görünümlü silüet varken mi?
Bana neden bakmadın diyen bile birini vurabilir.
Bu kafaya sahiplerde var.
Konuya kendi acimizdan bakarsak ülke teksasa döner.
Yan baktın , omuz attın diye , bakmadın , bana hayır dedin diye birbirini vurur.
Tecavüz bu nedenle artık hangi seviyeye varır dusunmek bile istemiyorum.
Gerisini siz düşünün.
Ruhsatsız tabanca kullanımı bu yüzden yaygın zaten. Ben karşı değilim silaha, bazı arızalar cidden hak ediyor
Psikopatın biri gelip kafana sıkarsa ne olacak ceza da almiyorlar
Silahla aniden biri gelip siksa kendini savunavak vaktir veya kacacak vaktin olur mu sence herkes dalar birbirine emin ol istemezsin ayrıca psikopat olmayanda yanında silah varsa anlık sinirle kafana patlatabilir
Suç oranı iyice yükselir de ondan
Sonra kafana kim sıktı diye oturup araştırsınlar
Ben tersime gelse illa bişeye sıkardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?