Amerikadaki gibi bireysel silahlanma serbest olmalı mı sizce bana göre göre evet 20 milyon kaçağın olduğu yerde hiçkimse güvende değil siz ne düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amerikadaki gibi bireysel silahlanma serbest olmalı mı sizce bana göre göre evet 20 milyon kaçağın olduğu yerde hiçkimse güvende değil siz ne düşünüyorsunuz?
Bu konu çok çetrefilli bir konu. Kaçmaktan ziyade güneydoğuda hemen hemen herkeste silah hatta keleş mevcut ama batıdakiler yok. Herkes alsın desen man yak çok abd deki gibi okul baskınları yaşanmaması için hiç bir sebep yok
Herkes sence belinde silah olması sağlıklı bir şey mi? Önüne gelen önüne gelene sıkıyor. Şimdi daha mı farklı dersin ama en azındansa açıktan meşru olarak kimse kolay kolay silah taşıyamıyor. Taşıdığını düşün. Yan baktın diye kavga çıkaranların olduğu bir ülkede silah taşıma serbest olsa yan baktın diye birbirine kurşun sıkarlar
Açıkçası dostum bazen olmalı diyorum bazen se bu kadar dengesiz insanlara bu imkanı verirsen önü alınamaz diyorum. İki ucu b. klu değnek
Cevap
2Cevap
Hayır olmamalı
Katillerin uzun namlulu silahlarla okulumu basmasını istemiyorum o yüzden hayır.
Kimsenin kimseye sıkmaması daha iyi bence
Türkiye de kaç kere silahlı okul baskını oldu da birsürü öğrenci öldü? Oysa Amerikada durumlar belli.
Engelleseler anaokulunda 10 çocuk vurulmamış olurdu.
Troll olduğunu şimdi anladım 😂
Yani inşallah trollsündür 😕
Olmamalı. Cahilin eline silah vermemek lazım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?