3 dinde de lânet ediyor öldürün deniliyor böyle olduğu halde ben diyor inançlı muslümanım Hıristiyanim yahudiyim diyor
Çok saçma değil mi bu
Çok saçma değil mi bu
Cinsel tercihini kendi secemeyebilir.. Ama dinini seçebilir.. Bu onla tabii olduğu inanc arasında... Bizi ilgilendirmez.. Ayrıca her şey tutarlı olmak zorunda değil :))
Siki sıkı bir şeye bağlı kalmak baştan tuhaf zaten. bence de mevzu burada inandığı şey ona lanet ztszde onun buna rağmen tercih etmesi.. Belki bagislanacagini düşünüyor belki ona sarılıyor.. Sonuc olarak içindeki boşluğu doldurduğu şey bizi ilgilendirmiyor.. Tutarlı olmasında bekleyemeyiz çünkü inanç bu.. Adam ineğe tapıyor diğeri sürekli dünyaya geleceğine inanıyor :)
Cevap
4Cevap
Sorgulamak veya yargilamak bana düsmez. Ben kendimden sorumluyum
Eşcinsellik hiçbir dinde kabul edilmez
Lakin herkes istediği dini yaşayabilir
Bunu sorgulamakta insanoğluna düşmez
Bence hiç saçma değil istediği dini yaşayabilir ibadetini de yapabilir
Ki din öyle herkesin bildiği gibi değil 😊
Ateist , putperest ve diğer ibrahim'i dinler...
Bunlardan herhangi bir inanan milyarlarca insan var lakin tam olarak okuyup anladığını ve bildiğini söyleyen bir avuç insan 😊
Kur'an'da Eşcinsel olduğu için değil t*cavüzcü olduğu için helak olmuştur Lût kavmi
Yalan tamamen. Bi kere eşcinsel olmanın kime ne zararı varda lanet edilsin? Bunlar hacı hocaların uydurmaları.
Hadisler dinde kaynak değildir. Peygamberin ağzından çıktığına dair elle tutulur hiçbir kanıt yoktur. Sadece dedikodudan ibarettir
Dinde Hüküm yalnızca Allah'a aittir.
"Sizin, O'nun yanı sıra kulluk ettiğiniz şeyler, ancak sizin ve atalarınızın onlara yakıştırdığı isimlerden başka bir şey değildir. Allah, onlar için hiçbir yetkilendirmede bulunmadı. Hüküm yalnızca Allah'ındır; kendisinden başkasına kulluk etmemenizi emretmiştir. Dosdoğru din yalnızca budur. Ancak insanların çoğu bu gerçeği bilmezler." ( Yusuf - 40 )
İslamda kuran da öldürün mü deniyor?
İslamda öldürün denmiyor ama seriat ile yonetilen ulkelerde idam cezasi recm falan var nasil seriatsa kuranda öldürün demiyor ama Allah'ın emri diye öldürüyorlar çözemedim ben bu isi
Escinsellerin oldurulmesine iliskin hangi ayetmis o söyler misin merak ettim arastiracagim
Seriatla yonetilip bunu yapan ulkeler var dedim seriat Allah'ın kanunlari ama öldürün diye birsey yok
Oyleymis bende onu soruyorum Kuran'da Allah öldürün demiyor bu imamlar hocalar neye göre öldürün diyor?
Hangi dine mensup
Öldürün denildiğini kabul etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?