Ben onu seviyorum. Bırakmak falan da istemiyorum yeni erkek istemiyorum ama sanırım eşim de benim için doğru insan değildi. Yanlış bir yola girdim yanlış insanlarla beraberim. Çocuğumız falan var çocuk da bana kötü davranıyor.
Güncellemeler
1 yıl
Gençken bana aşık bir kaç çocuk vardı kalplerini kırmıştım. Allah belamı verdi ve beni sevgisizliğe mahkum etti diye düşünüyorum. Üzülüyorum daha çocuktum ne bileyim
Bir tane akıl hastası bana musallat oldu hayatımı mahvetti. daha sonra bulabildiğim kocam da beni sevmiyor napıcam?
Başım dönüyo elim ayağım çözük yatıyorum zaten. Keşke çocuk doğurmasaydım dicem ama öyle olsa şimdiye boşanırdık ve başka bir işte çalışıyo olurduk. Çocuk doğurmak zorındaydım ama çocuk çok iyi huylu bir çocuk olmadı
Psikolojiden vücudun sinyal veriyor halsizlik canın hiç bişey yapmak istemiyor her şey boş geliyor bide tükenmişlik sendromu var sende hep kendini yapmak zorunda hissediyorsun mecburmuşun gibi tehtit mi ediyor seni
Ediyor tabii de bişey yapamaz. İstiyosa da alsın çocuğu. Bana çok iyi bir çocuk değil zaten. Bütün sosyal çevremde adım çıkar ama kocam çocuğu alırsa. Ne bacım kalır ne başka bişeyim
Senin kimseye ihtiyacın yok ki iyi ni işin olsun hayatın yeniden başlat öyle çoçuğu alırım göstermem bunlar boş tektiler çevrende bu durumdan snei atıyorsa olmasınlar daha iyi
İkisini de bıraksam mutlu olabilme ihtimalim yok. İkisi de bana kötü davranıyor. Kocam da odunun teki. Bu ne kısmetsizliktir etraf iğrenç insan dolu allah bela vere vere geldi bana verdi
Çocuğumun babasına katlanamıyorum, dul çocuklu olarak bundan sonra kimseyle hayat geçiremem anlaşamam. Evlenirken kocam da böyle değildi. Keşke başka türlü bir insan olsaydı ama sanırım kimse değil
Kabul etmek diye bir şey yok. Öz babası varken yabancı neden “kabul etsin”. İmkansız sıfır ihtimal. ya kocamı çekicem başka bir ihtimalim yok, mutlak sıfır diğer ihtimaller.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir tane akıl hastası bana musallat oldu hayatımı mahvetti. daha sonra bulabildiğim kocam da beni sevmiyor napıcam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ozaman dönüm noktasındasın hayatını yeniden başlat iyi gelmiyorlarsa onları hayatından çıkartmalısın kimse. İçin katlanma senin mutluluğun önde gelir
Ayrılınca mutlu olmucam. Bana bukadar mutluluk nasip oldu sadece. Çok mutlu olma şansım yokmuş
Ozaman yalnızlık sana göre değil ondan ayrı da olamıyorsun
Evet. Bula bula kocamı buldum onla da aşkımız bitti
Yok diye başka birinde aradın oda beter çıktı bence kurtulmalısın doğru kişi değiller ikiside doğru kişi olsa bu duruma düşürmez seni
Boşanamam. Benim mutlu olma şansım yok.
Ozaman bi ömür böyle geçer ancak ikinci bi kaçamak ilişkiye kendini avutursun
Ömür böyle geçecek. napıcam bilmiyorum bu hayatımın düzelmiş hali şükretmem lazım ama edemiyorum üzülüyorum hep neden ben diyorum
Bu üzüntü mutsuzluk sağlığından eder seni dikat et kendine
Başım dönüyo elim ayağım çözük yatıyorum zaten. Keşke çocuk doğurmasaydım dicem ama öyle olsa şimdiye boşanırdık ve başka bir işte çalışıyo olurduk. Çocuk doğurmak zorındaydım ama çocuk çok iyi huylu bir çocuk olmadı
Psikolojiden vücudun sinyal veriyor halsizlik canın hiç bişey yapmak istemiyor her şey boş geliyor bide tükenmişlik sendromu var sende hep kendini yapmak zorunda hissediyorsun mecburmuşun gibi tehtit mi ediyor seni
Ediyor tabii de bişey yapamaz. İstiyosa da alsın çocuğu. Bana çok iyi bir çocuk değil zaten. Bütün sosyal çevremde adım çıkar ama kocam çocuğu alırsa. Ne bacım kalır ne başka bişeyim
Senin kimseye ihtiyacın yok ki iyi ni işin olsun hayatın yeniden başlat öyle çoçuğu alırım göstermem bunlar boş tektiler çevrende bu durumdan snei atıyorsa olmasınlar daha iyi
Yapayalnız kalamıyorum
Ozaman kaderine razı gelmek durumundasın ya da birini bulup öyle çıkıcan
Biriyle çıkamam. Öyle bir seçenek yok. Mutlak sıfır.
Ne olcak böyle hayat gitmez yarın bir gün sağlığın giderse tamamen hayatını maf eder
Ayrıntılı konuşalım gel
Konuşulacak bir şey değil burdan dönecek bir şey değil
Sen bilirsin konuşmak derdini paylaşmak her zaman daha iyidir diye düşünmüştüm
İkisini de bıraksam mutlu olabilme ihtimalim yok. İkisi de bana kötü davranıyor. Kocam da odunun teki. Bu ne kısmetsizliktir etraf iğrenç insan dolu allah bela vere vere geldi bana verdi
Mutlu değilsen birakman lazim her ikisinide
Çocuğumu nasıl bırakayım. Mutlu olamam ki
E sana kötü davranıyor? Çocuğun kaç yaşında?
3.5
şu an tam yaşında zamanla buyur. Kalitesiz bir eş ile o hayat çekilir mi kuzum?
Çocuğumun babasına katlanamıyorum, dul çocuklu olarak bundan sonra kimseyle hayat geçiremem anlaşamam. Evlenirken kocam da böyle değildi. Keşke başka türlü bir insan olsaydı ama sanırım kimse değil
Ne demek dul cocuklu hayat geciremem etrafımda çok insan var bizzat tanıdığım dul çocuğu var ama sevgilisi var evlilik düşünüyorlar.
Hayal kuruyolar. Öyle bir dünya yok.
Var bizzat arkadaşım diyorum daha ne hayali diyorsun?
Tamam mutlu olamaz işte. İlkinden daha iyisi olmaz
şu an çok mutlular. Ve evlenecekler ve daha da mutlulukları artacak inşallah
Çocuğum da iyi bir çocuk değil. Babasından başkası gebertir dayaktan olacak iş değil
Nereden biliyorsun? Öyle güzel kalpli biri gelecek ki belki kabul edecek
Kabul etmek diye bir şey yok. Öz babası varken yabancı neden “kabul etsin”. İmkansız sıfır ihtimal. ya kocamı çekicem başka bir ihtimalim yok, mutlak sıfır diğer ihtimaller.
Him sen bu durumu kabullenmişsin hayatında başarılar diliyorum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun
Yok tutulmadım ama enkazdan bukadar olabildi
Öbürü akıl hastasıydı tam bok çuvalı
Yanlış anlama ama etrafında hiç çi düzgün erkek yoktu
Yoktu. Kısmetim çok kapalıymış
Çocuk kötü davranıyorsa bunda babanın etkisi var
Var. Çocuk da çok iyi bir çocuk değil ben de çok iyi bir anne değilim
Milyonda bir insan ancak kötü ruhlu doğar onun dışındaki herkes yaşadıkları yüzünden öyle olurlar
Kendine haksızlık etme bence
Doğrudur da napalım işte. Bana önce kötüleri sonra da defoluları denk geldi. Ben kendim de öyleyim zaten. İdare edebilecek yeteneğim de yok
Bazen ne yaparsan yap olmuyor
Boşandığım kadın da evliliğimiz boyunca sorun çıkardı
Denize düşen yılana sarılır hesabı olmuş seninki
Son 10 yılım kabus gibiydi her gün ölsem de kurtulsam dedim. Şimdi bu düzelmiş hali şükretmem lazım ama edemiyorum üzülüyorum
Geçmiş günlerine ve gençliğine üzülüyorsun
Benim de 10 yıllık kötü bir evliliğim oldu
Bire bire gel istersen
ewlimsnziz ki