Ruh hastası kocam?

İki çocuğumuz var. Ev kira evın ekonomik sıkıntısının acısını bızden çıkarıyo bana tavırları çok sert ve kaba. Zaten bız ıkı kısı çalışıyorduk ozamanda cımrıydı çocuklardan önce. Hıcbırsey almazdı annemler gelecek olur dolaptan et çıkarmama ızın vermedı ilk yıl. Bende calısıyorum dedım. Bi geldim sıcak suyu kapatmıs mesela... Neyse yıllar gectı de 11 yıl oldu. Çocuklardan sokta calısamadım sımdı artık yarım gün iş buldum vardıyesıne göre gidiyorum esım vardiyeli... Süreklı kavga edıyoruz çünkü sürekli suratsız her dakka borçtan bahsedıyo 29000 borcu varmıs karta maası 34 ya da 36 bın... Tamam ev kıra arkadaş bak bende calısıyorum çocuklara kıyafet vs alıyorum. Çok bunaldım bı gün iş arkadaşı bana Allah sana sabır versın dedı ne oldu dedım parayla kafayı bozmuş bu adam dedı iş yerındekıler sana sabır dılıyo dedı. Gerçekten delırdı. Bugün dıyokı bız lüks yasıyomusuz wifi kapatalım çocuk 5 yaşında anaokuluna gıdıyo onu ordan alalım her şey para dıyo. Ama inanın çok kaba agır hakaretlerde ettiği oluyo beş para etmez bı adam. Alttan aldım mı daha çok ezıyo. Arabamız var yarısını ben odedım satalım arabayı dıyo çünkü evlendıgımden berı gezmeyı sevmez bılıyorum. Araba lüks dedı. Bende satarsan ver mehrımı dıyorum boşanalım dedım onuda vermiyor hayatı para. Kaç kere kavgada bana defol gıt evden dedı sözle.. Çocuklar etkılencek daha tam calısamıyorum dıye yuva yıkılmasık dıye sineye cektım. Kapı orada deyıp duruyo bana ısıne gelırse dıyo lafı agzıma çıkıyo. Hatta bı ara kavgada hem para bırıktırırım ben dedı boşanınca... Sürekli para düşünüyo aıle umrunda degıl. Sızce lüks mu bunlar bende bak yarım gün calisiyorum

Ruh hastası kocam?