Herkese selam.
Nereden aklıma geldi emin olun ben de bilmiyorum. Ama çocukluğumda annemin sürekli altın günlerinin olduğunu hatırlıyorum. Ya biz birilerine gider ya da onlar bize gelirlerdi. Her neyse o zamanlar çocuk olduğum için hiçbir şey bilmiyordum merak da etmiyordum çünkü sadece yemek yiyordum sadece yemek yemek için gidiyordum diyebilirim 😀😀 şu anda düşünüyorum da gerçekten altın günleri nasıl yapılıyordu ya da amacı neydi? Kısır börek pasta kurabiye bunları geçtim altın günü neden yapılıyordu yani?
Nereden aklıma geldi emin olun ben de bilmiyorum. Ama çocukluğumda annemin sürekli altın günlerinin olduğunu hatırlıyorum. Ya biz birilerine gider ya da onlar bize gelirlerdi. Her neyse o zamanlar çocuk olduğum için hiçbir şey bilmiyordum merak da etmiyordum çünkü sadece yemek yiyordum sadece yemek yemek için gidiyordum diyebilirim 😀😀 şu anda düşünüyorum da gerçekten altın günleri nasıl yapılıyordu ya da amacı neydi? Kısır börek pasta kurabiye bunları geçtim altın günü neden yapılıyordu yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annem beni de hep götürürdü hâlâ daha giderim teyzeler beni çok sever
Amaç toplu paranın ele geçmesi ve sosyalleşmedir. Para biriktirmek zor olduğu için böyle bir yöntem kullanıyorlar
Altın günü yaşamayan ve görmeyen bir benim herhalde 🙄
O donem tum memlkette furyaydi o.. az mi gitmedim
2013-2014 yılları
Yok be ben 90lari kast ettim tifil sende.
Ben daha 20'ye girmedim temmuzda gireceğim 😀😀😀
Gel op elimi harclik vericem 😃😃
😀😀😀
😉😉