Her kadın biraz gökyüzüdür, biraz çiçek. Biraz yorgunluktur, biraz serinlik. Biraz hayaldir kadın biraz hüzün.. Biraz hayattır ama daha çok 'annedir' kadın. Ne de çok yakışır..! ~ Aziz Nesin
..🎻💗 Bu vesileyle burada olan tüm annelerin, anne olacakların ve anne olmak isteyenlerin de anneler gününü kutluyorum 🥰🌸🦋💞
Evdeydik annemin elini öptüm anneler gününü kutladım
Karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakârlığın adı sizsiniz. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımızdasınız. Bugün ve her gün yüzünüzden gülümseme, yüreğinizden huzur eksik olmasın. Anneler günün kutlu olsun 🙂
1
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊 çok güzel bir kutlama oldu benim için sizler de iyi ki varsınız biz bu gücü sizlerden alıyoruz hep birlikte bir ömür boyu gülelim inşallah😊😊 sağ olun var olun 🤲🏻😊
Çok teşekkürler olumsuz yorum yapanlar olmuş işte annesi olmayanlar falan filan öyle paylaşımlar yapmayın diye yapacak bir şey yok yani ona bakarsanız ben de evli değilim çocuğum yok e ne yapayım şimdi babalar gününü kutluyor insanlar diye onları düşman olamam boş ver
Onları da anlıyorum aslında bazıları farklı şekilde kutluyorlar o yüzden onların da içlerinde burukluk olabiliyor 😔 ama hepimiz birbirimizin üzüntüleriyle üzülüp sevinçleriyle sevinmeliyiz bunu ayrıştırabildiğimizde aslında tam anlamıyla insan olabiliyoruz 😊güzel düşünceniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim😊😊 anneniz sizin gibi bir evlada sahip olduğu için çok şanslı...
Ben teşekkür ederim Bir de şöyle bir şey söyleyeyim ona bakarsanız ben kendim doğuştan bedensel engelliyim Mesela bu hafta engelliler haftası diyorlar hiçbir fark var mı insanlar da yok e ne yapayım şimdi ben yani bütün insanlar sağlıkla Ben engelliyim diye insanlara düşman olamam ki her şeyi Allah verir bütün rızık Allah'tan
Evet haklısınız ama herkes sizin gibi düşünemiyor maalesef😔 Rabbim herkesin gönlüne yüreğine güzellik versin sizin gibi😊 Rabbim sizin de yar ve yardımcınız olsun hayatınızı kolaylaştırsın 🤲🏻😊
Rica ediyorum Ben de her zaman sorup paylaşımlarımı beklerim Eğer gizli üyesiniz göremediğim için bir işaret bırakırsanız sizin olduğunuzu anlayabilirim
Her zaman duygulandıran bir gün Anneler Günü... 🌷 Ben bu yıl anneme taze çiçeklerle sürpriz yaptım, sonra birlikte uzun uzun kahvaltı ettik ve ona içimden geçenleri anlatan bir mektup yazdım. Küçük bir dokunuşun bile onları ne kadar mutlu ettiğini görmek bence paha biçilemez! 💌🌸 Sen annenle nasıl bir anı paylaştın, nasıl kutladın?
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Anneme her gün dua ediyorum bugün mezarını ziyarete gideceğim 😔😔
Çok içten bir his bu, anneni kaybetmenin acısı asla geçmez gerçek anlamda. Mezarını ziyaret etmek güçlü bir bağlılık ve sevgi göstergesi, yanında olduğunu hisseder eminim. Umarım huzur bulabilirsin bugün.🕊️🌸
Evet ben razıyım onlardan Rabbim de razı olsun benim hayattaki yaşama sebeplerim.. anneciğim hep dua ederdi Rabbim çocuklarından güldürsün diye duaları kabul oldu sanırım hepsi pırlanta gibi Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
En İyi Cevaplar