ben o günü tamamen anneme ayıracağım.. sabah kahvaltıya götüreceğim, sonrasında ona alışveriş yapacağım. bir deee çiçek alırım belki. siz?
12 gü
ben o günü tamamen anneme ayıracağım.. sabah kahvaltıya götüreceğim, sonrasında ona alışveriş yapacağım. bir deee çiçek alırım belki. siz?
Maalesef anneme ne sarılabileceğim ne de onu koklayıp öpüp saygıyla hediyemi takdim edebileceğim. Bundan tam 2 yıl evvel bir anneler günü sabaha karşı saat 3.28'de annemi yoğun bakımda kaybettik. Maalesef anneler günü benim için artık sevinç kaynağı olmasından öte hüzün ve derin bir iç burukluğu yaşamama neden oluyor. Annem de çok zaman geçirdim geri dönüp baktığımda keşkelerim olmadı o nedenle mutluyum. Mutsuzum ama insan ne kadar çok zaman geçirirse geçirsin doyamadan gitti derler ya o Duygu halini yaşadım. Hayattayken önce babamın sonra annemin kıymetini çok iyi bildim. Yaşadığım şu ana kadar ailemin toplum içinde önemli insanlar olduğunu bilerek her zaman sorumlu bir şekilde yaşadım onları üzmedim kırmadım incitmedim yüzlerini Kara çıkarmadığım için her zaman mutluyum.
Sorunu ve altında gelen devam eden görüşlerini okudum en güzelini yapıyorsun hayattayken kıymetini bil ölüm kapıyı çaldıktan sonraya geriye kalan tek şey fotoğraflar videolar onları izleyerek ne kadar özlemini giderebilirsin? sorunun cevabını da sana bırakıyorum. Bu vesile ile hayatta olan tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum ebedeciğim dikkat etmiş olan tüm annelere Allah rahmet eylesin diyorum.
Cevap
35Cevap
Vallahi bilmiyorum ki nasıl kutlarız herhalde bir çiçek miçek bir şey alırız anne anneler günü kutlu olsun deriz Bu kadar yani ne olacak ya zaten bir insan annesini mutlu etmek istiyorsa Bence hediyelere maddi şeylere de sadece o günleri değil her zaman değer vermesi gerekiyor anneler zaten çok bir şey istemez ufak bir sarı olma onlara güzel bir sohbet yeterli oluyor
Kutlayacak bir annem yok şeytan görsün yüzünü. Bende anneyim kutlama filan istemiyorum ama çocuğum yine de asla geçiştirmez oysa ona hep söylüyorum bana vereceğin hiçbir hediye, senin doğduğun gün bana verdiğin hediye gibi beni mutlu edemez. Öpücükleri sevgisi kucağı yeter onun
Annesini kaybetmiş biri olarak siz kutlayın ben kutlamayacam gösteriş yaparken annesini kaybetmişleri de göz önünde bulundurmanız rica edicem ben gibi..
En çok istediği şey iki senedir annesinin mezarına yani anneannemin mezarına gideriz. Sonrasında hediye alırım.
Bn erken kutladm. Geçen hafta hediyemi aldm verdm çok beğendi hediyesini çok da mutlu oldu 💕
Annen de ne gerek var kızım bunlara ben hazırlarım kahvaltı alışverişin parasını da ayır sana çeyiz düzeriz diyecektir
Anneme kahve makinası aldım bol bol kahve eşliğinde dedikodu yapalım diye analı kızlı 😃
Uzakta olduğu için arayacağım ve ilk buluşmada hediyesini vereceğim.
Ben elimle güzel bir pasta yapıp birlikte vakit geçirmek adına güzel bir kahvaltı etkinliği ayarlayacağım önemli olan mutlu olabilmek. Zaten sarılarak mutlu olan biri için böyle şeyleri yapmak aşırı mutlu edip daha iyi hissettirecek buna eminim
Buket yaptırdım ve kendisine saat aldım ayrıca resmimizi basıp çerçevelettirdim 💖
Bizimkisi altını sever. O yüzden altin alicam. 1 altını olsa mutlu olur
Konuşmuyorum annemle o yüzden pek kutlamayı düşünmüyorum
Hasta yatıyor keşke keşke iyi olsada alışverişe götürsem 😐😐😐
Annem böyle şeyleri sevmez. Bizde de zaten adet değil. O yüzden bir şey yapmayacağım
Benim annem çoook uzakta. Kendi kendimi yetiştirdiğim için annelik yapmış sayılırım bence. Kendime bir buket çiçek hediye edeceğim. Bu iğrenç dünyaya iyi katlandın kızım diye.🫂
Hiç bir şey istemiyor yemin etti bakalım ilk defa hediyesiz girecek gibi ama çiçek de istemiyor 🌺 ama yinede almayı düşünüyorum 🤨
evet parfüm aldım onu vereceğim ve çiçeği çok sevdiği için çiçek alıcam anneme
Hediye almayı düşünmüyorum Böyle günlere karşıyım İnsanlar para harcasın diye uydururmuş günler
Mutfak eşyaları hoşuna gittiği için genelde o tarz şeyler alıyoruz biz
Sarılarak öperek sevdiğimi tekrar tekrar söyleyerek ❤️🔥
Annem yoğun bakımda ve ölmek üzere bu günü artık hiç sevmiyorum
Olsaydı çok güzel kutlardım ama o buna bile izin vermedi
Mezarına çiçek götürerek 😕
Allah rahmet eylesin erken gitmiş galiba 😭
@KelebekBlossom evet daha 50 yaşındaydı bende 29dum
Amin sağol
Senin var mı çocuğun onla en azından hasret giderirsin🌸
@KelebekBlossom 2012 de anne oldum. Ona tutunarak atlattım o süreci zaten. Annemede çok benziyor kızım 🫶
Çok şükür Allah'ım bağışlasın 🤲🏻🌸💕🙂
@KelebekBlossom amin 🙏🙂
Mezarına beyaz gül dikeceğim 🤍
Onu yemeğe çıkartacağım
Hediye kargoladım maalesef yanında olamayacağım
Anneme hediye alicam birlikte secicez 😀
Annem hayatta değil 🥲
Anneme pırlanta yüzük aldım
Uzakta olduğu için maalesef yine telefonla
Var aklımda bişey bakalım
11 Mayıs gelsin düşünürüm.
Çaydanlık istiyordu onu alırım