Güncellemeler
+1 yıl
Normalde eve geldiğimiz gibi direk yapar zaten odada yer yok dısarda da bekleyemezbizş
Güncellemeler
+1 yıl
Odada kardeşm varken nasıl yapmak ister ki bi insan görür diyorum görmez gizli yaparım diyor heyecan arıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarım erkek arkadaşımın evine gidicem kardeşm de benle gelcek ordan dısarı cıkmamız gerektiği için erkek arkadaşımın odasında oturucaz ailesi uyuduğu için pc falan vardı erkek arkadaşım diyor kardeşin bilgisayarda oyun oynarken kulaklıgı da taksın sen arkasında geç izliyor gibi yap onu bende arkadan sana yapim falan yaptı kendimi garip hissettim neden böyle dedi sizce normalde tek kaldıgımız zaman kapıyı kilitler falan bende dedim ona erkek kardeşin varken yapar mıydın bana gizli gizli evet yapardım dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ruhunuz bozuk mk bari pisliğinizi çocuklardan uzak tutun
Cocuk diyorsun da 10 8 sandın yasını 17 yasında
Senden benden daha iyi anlıyor böyle seyleri merak etme sen
Ayrıca seks sanattır yapamıyorsun diye aglama
17 yaşında birinin yanında Hiç yapma bana sorarsan ayrıca yapamıyor değilim merak etme senden çok çok daha iyisiyle olduğuma yemin ederim ama ispat edemem
Zaten yapmam canım degilim erkek arkadaşım fantezi aradıgı icin bi anlık azgınlıkla diypr büyük ihtimalle cünkü oda cesaret edip yapamazsın ayrıca kardeşm farketmeyecek kadar canım degil
Canım yazmayacaktım slk degil dicektşm
Yorum yapmaya değmezsiniz
Uza o zaman yazma
Yani bize tam olarak neyi soruyorsun 🤔
Yani saçma degil mi
Saçma değil adamın libidosu tavan demekki senin ailene de değer vermiyor ne var bunda 😂
Ben erkek kardeşi varken yapsın o zaman kız kardeşimin arkasında durucam da o yapacak da ohoo ne alaak yani
Fantezi işte napıcan 😂
adamdaki fanteziye bak diyelim kardeşin bi anda geri döndü ne olacak
canım iste diyorum döner arkasını dayanamayıp yapsa falan hersey belli olcak kardeşm de canım degil yani demicek mi ne oluyor diye
bence der hastalandığını söyleyip gitme bence
Yapmak zorunda degilim ki 4lü arkadasca bulusucak tık arkadası gelene kadar erkek arkadaşım da oturucaktık
o zaman sıksın dişini arkadaşı gelene kadar
Beraber cıkcaz ama dısarı ondan yani yoksa sorun yok bide kardesım ilk defa geliyor erkek arkadaşıma ailesini de görmedi tanımıyor sıkılır basla odada bekle dersem bana kalsa baska yerde bekle dicem ikş dakika isimi halledip
o iş 2 dakikada bitiyorsa senin koca adayında erken boşalma sorunu var demektir
Cok kısa sürüyor valla hiç bisi anlamıyorum hele ilk yaptıgı 2 3 dakka bu durum nasıl düzelir ikinciyi zor yapıyor bide isteksiz oluyor
vitamin eksikliği olabilir 2. de isteksiz olması ilkinde tüm enerjiyi harçamış olduğundan dolayı olabilir
Bu kadar mi dustun. Bu kadsr mi kendini basitlestirdin. Dustugun konuma bak ya. Rezillik
Ne alaka canım ciddi düsünüyoruz
Ciddi mi😃😃😃 komik olma. Buradan ciddo bir sey cikmaz ihtimal dahi yok.
Biz hep yapıyoruz canım
Belli zaten. Sen baya bayaaa obje olmussun
Ohoo mal mısın aq illaki evlemmem mi herek ceyiz bile aldık dert etme sen ayrıca benim kızlık zarım yok bundan dolayı da zaten yapsam da bos yapmasam da
Neyse boş ver devam et sen. Hadi kolay gelsin
Eywww
Macera arıyor ama yersiz macera arıyor
Yani banada garip geldi ne alaka simdi neden geliyor aklına böyle fanteziler
Sözde heyecanlı şekilde olsun diyor ama bu şekilde sıkıntı
Baya Bi hemde ayıp denen bisş var kabul etmem yani o gidip erkek kardeşinin önümçnde yapsın o zamana neden kız kardesım
Bu konuda s@lak işte bence ona orada verme ama azdır kıvransın dursun 😂
Öyle yapcam valla bazı zamanlar yap desem bile popon kaldırmıyor azdırıcam
Ama sağlam azdır kıvransın
Tamam canım saol
Rica ederim bol şanslar haberlerini bekliyorum 😂
Senin uyuman gerek sadece
Bos yapma ya canım canım p*rno mu izliyoruz sanki
Sinirimi bozma benim o ekşın seviyor sadece
Ayrıca herkes senin gibi fesat degil
Djxjdjxjdjjd fesat degil ama kardesinin arkasinda yapiyor , sadece uykun gəlmiş
Tamam ama popo kadar odada nerde durcam pardon onu izliyor gibş yapmam lazım ki arkama geçsin oda
Cok p*rno izlemissin sem sanırım fantezi ne bilmez misin heyecanlı arıyor ama bu kadarı da fazla
Djdjsjjsdj beni bilemezsin ama sanirim arkadasin fazla izliyor 😂 ve illa yapmaniz gerekmiyor
p*rno izlick inan vakti yok o kadar bagımlı da degil sadece bulusunca evde yapasımız geliyor
Akisina birak ayrıca çocuk yanindayken yaparsaniz o çocuğa travma vermiş olursunuz bir pedagogdan size tavsiye olsun buda size
Cocuk degil yani 17 yasında zaten onun yanına öyle bisi yapmam erkek arkadaşım bi anlım azgınlıktan demistir yoksa sanmıyorum cesaret edecrgini
Boyle bisey kardesin yerine ben yasasam inan bana ikinizide infaz ederdim 🥰
Ayrıca çocuk
18 olmasına ne kalmıs 17 yasındaki biri artık yetiskin sayılıyor git arastır kardeşm
Ayrıca yasla alakası yok 17 18 yasındaki biri cocuk olamaz yani sanki 10 yasından bahsediyorsun
Tamam hanim efendi siz ne derseniz dogru diyosunuz ama siz yinede yetiskin birinin yanindada sevismeyiniz.
Ohaa izlenmekmi isyiyorsun
Kızım hiç mi onurun yok senin
Sanane
Yazık kızım sana
Saol baba
Kardeşini araya sokma bence
Ne sokcam ya banane zaten kardeşm varken öyle bisi yapmam sacma olur erkek arkadaşım fantezi arıyor boş boş ama rahatsız oldugum yani erkek kardesınin onunde yapsa ne düsünür ister mi oda var tehlikeli yani
Erkek Fatma milleti trolleme
Ne alaka aw
Ne yapardın? Düşündüğüm şey mi
Ya sadece sinirim bozuldu ne alaka simdi kardeşm varken beni becermek istemesi
Daha önce başbaşa iken yaptınız mı ki bir de şey burada bunları konuşmak Garip yani herkese açık konuşmak yani
Ohoo cok yaptık her hafta bulusup yaparız zaten ve sabahları erkenden onlarda oluyorum gelir gelmez yapmak istiyoruz ve yarın da erkenden gidicegim icin azacak ve yapmak isticrk ki bende yapmak istiyorum ama kardeşm var maalesef
Sadece arkadan mı?
İkiside
Bir kaç şey sormam lazım ama buradan olmaz arka ile alakalı