Bakar mısınız lütfen? nnn?

Merhaba benim bi sevgilim var 4 yıla yakındır çıkıyoruz şimdi diceklerimi lütfen yanlış anlamayın bizim aramızda para muhabbeti geçmez ikimizde birbirimize para veririz bu çok doğal onda olmaz o verir bende olmaz ben veririm ama bi süre sonra bazı şeyler can sıkıcı olabilio ben ondan arada istiyorum evet doğru ama mesela son zamanlrda ona ne zaman aaa babam para verdi zenginim die böyle tatlı tatlı konussam hep benden para istio mesela bugün 1000 tl attı babam dedim kartımın ilk günüydü bugün çıkartıldığı hemen 500 tl atsana kredi karta borcum var dedi bundan önceki ayda 500 atmıstım hani 1000 istesin ben gene veririm cano saolsun ama bana para kalmio ya zaten haftalığım 1000 bile değil babam bugün öylesine atto onunda 500 ü ona gitti e benim bi hafta 500 le ne yapcam alcaklarım vardı ve o isteyince hayır diyemedim ve bunu birkaç kere daha yapti ve artık sinirim bozuluo ben gerçekten kötü niyetle demiyorum ama düşünün paranız tam oluo ve biri direk istio veya iki üç gün sonra istio geri vereceğini biliyorum ne zaman verir bilmiyorum ama bana o para bu hafta lazım ve o bunu düsünmeden benden direk istio ve çok mantıksız ben artık para konusunda Bukadar samimi olmak istemiyorum erkek arkadaşımla can sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapabilirim

Bakar mısınız lütfen? nnn?