Merhaba benim bi sevgilim var 4 yıla yakındır çıkıyoruz şimdi diceklerimi lütfen yanlış anlamayın bizim aramızda para muhabbeti geçmez ikimizde birbirimize para veririz bu çok doğal onda olmaz o verir bende olmaz ben veririm ama bi süre sonra bazı şeyler can sıkıcı olabilio ben ondan arada istiyorum evet doğru ama mesela son zamanlrda ona ne zaman aaa babam para verdi zenginim die böyle tatlı tatlı konussam hep benden para istio mesela bugün 1000 tl attı babam dedim kartımın ilk günüydü bugün çıkartıldığı hemen 500 tl atsana kredi karta borcum var dedi bundan önceki ayda 500 atmıstım hani 1000 istesin ben gene veririm cano saolsun ama bana para kalmio ya zaten haftalığım 1000 bile değil babam bugün öylesine atto onunda 500 ü ona gitti e benim bi hafta 500 le ne yapcam alcaklarım vardı ve o isteyince hayır diyemedim ve bunu birkaç kere daha yapti ve artık sinirim bozuluo ben gerçekten kötü niyetle demiyorum ama düşünün paranız tam oluo ve biri direk istio veya iki üç gün sonra istio geri vereceğini biliyorum ne zaman verir bilmiyorum ama bana o para bu hafta lazım ve o bunu düsünmeden benden direk istio ve çok mantıksız ben artık para konusunda Bukadar samimi olmak istemiyorum erkek arkadaşımla can sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya ayrılacaksınız.
ya da yolu yok çekeceksin.
çünkü istediğin kadar yumuşat ya da insan gibi söyle her halükarda sevgiline batar aranız da bidaha eskisi gibi olmaz.
Nasil yani
e alışmış vermişsin o rahatlığı ona. geri almak istediğin an kıyamet kopucak bu yüzden de hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak aranızda.
ya ayrılacaksın ya da eline geçenin yarısını hoop manitaya verip yaşayacaksın.
One ya Allah askına hep parasını bitirio hemen borç yapio onun borçlarınmı ödicem daha mantıklı çözüm yokmı
eline geçeni bitirip sürekli borç yapan adamla sevgili oluyorsun :d
sonra mantıklı çözüm soruyorsun aslında işine gelicek bi çözüm arıyorsun da o işler öyle olmuyor maalesef. saçma olayların mantıklı çözümleri olmaz.
ayrıca ben onu bi seçenek olarak sunmadım. ayrılmazsan böyle devam eder gibisinden söyledim.
Ama para İÇİN İliski bitirmeye değermi
bana kalırsa madem değmez o zaman bu kadar derdin olmasın.
sana göresini sen bilcen tabi keyfine kalmış.
Tamam
✅
Bir erkek sevdigin den para istiyebiliyorsa benim gözümde sıfırdır tmmı
Saçmalamayın ya erkekte ister kozda ister böyle düşünmeyin cidden hiç güzel bi düşünce değil para bu biter ama onun yaptiği sinir bozucu
Bana kalırsa öyle
Peki sen ondan istiyomusun bu sekilde
Yani istiyorum ama çok lazım olduğunda direk parası olduğu anda değil
O zaman bence sen ondan kesinlikle istemeyi kes. O da zamanla anlasin aranizdaki para muhabbetinin bittigini. Sacma bi hal almis
Tamam öylr yapayım teşekkür ederim
Rica ederim
Bana lazım desene sen de
Dedim dediki evden okula okuldan eve gidion dedi ne alion dedi
Ee sen ne dedin
Tam atim çok lazımsa dedim be diyim yani
Alacaklarım var deseydin ya senin paranın açıklamasını yapmak zorunda da değilsin o ayrı
Ya ne diyim ki kaç yıllık sevgilim utandım yani
O utanmamış ama bunları söylerken. Utanacak bir şeyin yok ki
Ya ama diyememki dedim ben ona kaç kere ama sonra dediki tam baskasından alirim arkadaşlardan e öyle derse gel ben verim derim yabi
Kaç yıllık sevgilin de olsa borç verilmez kimseye ya. Para vereceksen de borç olarak verme, verebileceğin kadarını geri almamak üzere verebiliyorsan ver. Borç işleri falan hoş değil
E ama istio borç veriom banada para lazim
Atarsa parayı gerek yok diyimmi
Verme işte lazımsa. Niye gerek yok diceksin anlamadım. Çok sorun oluyorsa ayrıl
Hayir bana borcu geri atarsa alimmi
Al tabi niye almayacaksın
E alma dedim
Ne?
Ben bundan bahsetmedim ki, mesela elli lira falan verebilirsin onu da geri versin siye beklememiş olursun çünkü çok büyük bir para değil
Para geldiğini söyleme sendde istersede yok de
Para yiyen erkeği anası sevsin
Öyle düşünme kiz Nasil aliosa erkekte alir ama şu an yaptiği can sıkıcı
Bence almaz sen de ondan alma o verirse versin
Köyü