Eşim sinirlenince üstüme yürüyor?

Selamlar. Eşimle 9 aydır evliyiz. Eşim sinirli bir yapıya sahip. Sevgililik ve nişanlılık dönemimiz güzel geçti. Eşimle biz sevgililik zamanlarımızdan bu yana çift terapisine gidiyoruz. Psikolog eşimin öfke kontrol problemi olduğunu söylemişti fakat sevgiliyken eşim en fazla arabanın direksiyonuna vuruyordu. Evlendikten sonra tartışmalarımız oldu. Tartışırken kendi hakkımı savunmak istiyorum ve eşim susmamı istiyor. Bugün olan olayı kısaca anlatacağım. Ben kediler için balkondan kemik ve yemek atıkları atmıştım. Köpeğimiz de bahçede oynarken kediler için attığım kemiği yemiş. Eşim beni aradı ve kızdı bana. Köpeğimiz senin yüzünden kemik yedi dedi tamam bir daha yapmayacağım dedim. Ardından eve geldi kapıyı açtım hala sinirliydi gene aynı konuyu açtı ben de hatayla insanlar bile ölüyor insanlık hali bu kadar sinirlenme bir daha atmam dedim. Üstüme yürüdü ve beni duvara sıkıştırdı. Duvara vurdu. Ben koltuğa geçtim ve ona çok sinirlendim. Geldi yanıma yüksek sesle konuşma insanlar duyar dedi ben de üstüme yürüyorsun nasıl sakin olayım dedim ve tekrar beni koltuğa sıkıştırdı. Bu sefer bana tokat işareti yaptı ben yardım edin diye bağırdım ve eşim evden gitti. Biz birbirimizi çok severek evlendik ama evlendikten sonra böyle birisi olduğunu öğrendim. Ben iyi olalım istiyorum ama eşim zor ve hazımsız birisi. Bir gün bana vuracak hissediyorum ve siddet gören bir kadin olmak istemiyorum. Her kadin gibi ben de mutlu olmak istiyorum. Mutluluk her kadinin hakkıdır.
Eşim sinirlenince üstüme yürüyor?