Haklısın
Haklı değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kızında sıkıntı yok da. Benim gibi yakışıklı olup 1.50ve 100kg kızla bir buçuk sene birlikte olup egosunu nirvanaya çıkaran sonra da zarar gören aptaldır net
Cevap
2Cevap
Güzel olup Türk erkeği seçenlerde aynı mantık öyleyse 😅 Zaten onlarda Koreli, Amerika'lı seçiyor.
@Periwala ne Koreli’si siz kara surat tipsiz serserilere tapıyorsunuz ndndndnd
@Periwala Suriyeliler egolu değil hiç değilse Allah’ın kezbanı seni jdndndndn
@Periwala uza hadi yürüyen ego seni
Gizli sormasaydin adamakıllı cevabını alırdın da
Niye napacaktın
Türk kızlarına laf ettirmem çokta güzeller sana bakmadiklari için fazla kudurmuşsun eğer çok istiyorsan başka ülkeye gidebilirsin oradakiler sana bakar mı tartışilir
Bana bakmayacak kız yok yakışıklıyım alışık olduğun tipsiz kekolarla karıştırma beni
Yakışıklı görmek istiyorsan al bak instagramı esersmsek
Çokta değil çok da
Aynı şeyi sen yapınca sorun yok da biz türk kızlarına laf edince niyr sorun oluyor? İşinize gelince kadın erkek eşit
Hayırdır siz altından mısınız
Si K tir a q
Bacım sen şimdi diyon ki kızlar erkekten daha üstündür. Ben seni nasıl ciddiye alıyım
tüm ülkede böyle kızlar/erkekler var sadece Türk kızlarına bunları demeniz EZİKÇE yabancı erkekler kendi ülkelerindeki kızlara o kadar iyi davranırken türk erkekleri bizim kızları yerden yere vuruyor Atatürk'ün de dediği gibi Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. *
Sanırsın memleket Latin karısı kaynıyor da, bilhassa Türk seçiyorlar
Türk kızına sallamaktan başka işin yokmu işsiz
Kalitesizliğiniz gözüme batıyoe
O yüzden tipsiz kekolara tapıyorsunuz demi 😂
Kesin
Kızlara laf atmak yerine beynini düzelt
Beynim düzgün ama Türk kızı hala düzgün değil tipsiz kekolara tapıyorlar
Sen onu mu kıskandın
Gerçi haklısın da sonra darp edilince kendisi suçsuz oluyor
Kıskanmak değil yakışıklıyım kitap okuyorum Zekiyim ama kuzular hala tipsiz erkeklere bakıyor
Aynı şey kız içinde geçerli bence
Hayır zaten güzel kozlar tipsiz keko erkeklere tapıyor
Valla kekolarından yanında hep kız versiyonlarını görürüm.
Kürt kizi tercih edebilir
Yine bir türk kızı kuyruğuna basmış belli😂
Hepiniz aynı bo. K sunuz
Size bakmiyolar diye kuduruyosunuz demi istedigini elde etmediklerni icin kin besliyosunuzz demii boyle devaaam siz sanki cok dort dortluksunuzz turk kizlarina saydirirsiniz ama biri gel gelse kosa kosa gidersiniz bu ulkede yasadiginiz boyunca turk kizina mahkup kalicaksinizz hee baska ulkeye giderim diyosanda yolun acik olsun baska ulkedekiler size bakarmi orasini bilememm iyi gunler🤚🏻
Yakışıklıyım buna rağmen Türk kızına yürümüyorum ne vasat olduğunuz belli çünkü
Yurumuyosan laf soylemeyede hakkin yok o zaman
Kalitesizliğinizden yalnız kalacağım hepiniz tipsiz kekolara aşıksınız
Tam tahmin ettigim gibiii😂sende omur boyu yanliz kalicaksin bu kafayla gidersen seninle daha fazla tartisamicaam
Tahminin neymiş sayın ego
Benmiyim egolu 😂 kendime dair hic bisey demedimm burada egolu biri varsa oda sensinn
Aldatılmış
Baban mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?