Sevgili, eş, dost, aile vs. içinden çok sevdiğiniz birisi arkanızdan iş çeviriyor ve siz de bunları biliyorsunuz. Tabii hiç bozuntuya vermiyorsunuz. Tabii artık " buraya kadar " gelmiştir.
Konuşmayı nasıl başlatırsınız?

Sevgili, eş, dost, aile vs. içinden çok sevdiğiniz birisi arkanızdan iş çeviriyor ve siz de bunları biliyorsunuz. Tabii hiç bozuntuya vermiyorsunuz. Tabii artık " buraya kadar " gelmiştir.
Konuşmayı nasıl başlatırsınız?
Kim olduğuna göre değişir. ama çok sevdiğim birisinin arkamdan iş çevireceğini sanmam. ama tabi ki de güvenimi sarsar. kırmadan konuşurum neden yaptığını.
Bu benim başıma iş yerinde geldi. İlk öğrendiğimde öfkez hayal kırıklığı, üzüntü bir sürü duyguyu bir arada yaşadım. Ailemediklerle de konuştum danıştım bu konuyu. Ve en son kendisiyle sakince konuştum bunu. Arkamadan neler çevirdiğini, neler konuştuğunu hepsini anlattım. O da yüzsüz olduğu için tabi öyle bir şey yok, birileri uydurmuş diye söylendi ama tabi gerçekleri bilince arkadaşın durumu sadece gülünç geldi. O yüzden ifadesi çok acınasıydı. Yalanlarla kendini durumun içinden kurtarma çabaları vs. Sakin bir şekilde bildiğin her şeyi anlatıp karşı tarafın nasıl yavaş yavaş bozulduğunu görmek en iyisi bence.
Çok güzel bir soru. Ben çok tez canlı birisiyim. İçim dışım bir olduğundan olaylara hemen girişirim. Kendimi kontrol etmek zor ama imkansız değil. Önce bunun doğru olup olmadığını karşımdaki insana sorarım.
"Seninle konuşmak istedim, çünkü önemli bir konu var. Kulağıma bazı söylentiler geldi. Doğru olup olmadığını öğrenmek için sana sormak istedim. Senden istediğim şey bana karşı dürüst olman..."
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim 😸.
Cevap
7Cevap
Sanki Başka iki insan yaşamış gibi anlatırım olayı kafasında kursun dursun öğrendi mi öğrenmedi mi diye
Efsunluyum bu konuda. Böyle bir şey olursa diekt üstüne gelirim ya da bir şekilde önüne açılıyor. Ben de açıklama istiyorum.
Dostun sırtından vursa üzülme sırtını ona donen sensin yüzüne karşı laf söylerse suç sende onu insan deyip karşına alan sensin yolun açık olsun
Hayatımda en nefret ettiğim şey bana aptalmışım muamelesi yapılması ve enayi yerine konulmak.. Sen giderken ben dönüyordum derim..
Hemde çok zararsız san ve konuyu cidden üstüne katarak alakasız şekilde anlatıyorsa ve senin dengin dahi değilse
Gayet sakin bir şekilde sorarım açıklamasını dinlerim sonra da büyük ihtimalle eskisi gibi olamam.
Senin geldiğin yolda benim ayak izlerim var derim😃
Çok fazla kasmam. Yaptıklarını yüzüne vurup hayatımdan çıkartırım kendisini.
Konuşmadan sessizce uzaklaşırım çünkü öğrendiğim an bitmiştir
Büyük ihtimalle direk konuya girer onunla arama mesafe koyarim
Başlatmadan direkt keser atarım. O gelsin hayırdır noldu diye
Direkt konuya girerdim sanırım. Ben konuşmadan bazı şeyleri çözümleyemiyorum.
Direk üzerine oynar konuyla ilgili iki yuzlulugnu gorrum sonra milletin içnde rezil ederdm
Direkt söylerim bildiğimi genellikle bu işlerin sonu soğumayla bitiyor
Bana anlatmak istediğin ya da gizledigin bisey var mj diye sorarım ve eğer yok derse herseyi yüzüne vururum sonra açıklamasını dinlerim ama pek etki edeceğini düşünmüyorum bi daha da konuşmam mecbur olmadikca
Valla artık hic bir seye tepki vermiyorum araya mesafe koyuyorum o kadar çünkü cidden yoruldum insanlarla uğraşmaktan
Hiç bir şey ogrenmemis gibi yaparım o bana ne yaptıysa ona aynısını yaparım sonrada yüzleşirim:))
Onu var ya cümle aleme rezil ederim sokakta çıplak koştururum
"Hiç mi utanmadin mnakodugum" JZJZSHHSHSH
Konuşmam direkt dalarım artik
Sen gel buraya bakaym hain
Direk hesabını keserm
“Lan sen kendini ne sanıyosun!” diye
Arkamdan değil yüzüme konuş
Ben bunu yaşadım ve ben umursamadım çaktırmadım
Tabii ki keserdim
O anki duruma bağlı
Hey hain naber
konuşmam ki