Babam hayatımızı mahvetti?

Babam yedi senedir annemi aldatıyor ve bundan bütün ailemizin haberi var kimse bir ses çıkartmıyor iki tane abim var babama çok sinirliler ve şu an babamla konuşmuyorlar ben aile evinde kalıyorum Babam sürekli Kur’an’a el basıyor anneme sözler veriyor ama yine aynısını yapıyor dün babamın annemi aldatması hakkında bir kavga çıktı evde babam etrafı darmadağın etti bardakları kırdı en son babam şeyler daha kırmak isteyince annem de onu sakinleştirme amaçlı onu mutfaktan uzak tutmaya çalışırken babam annemi camların üzerine itti annem ismimi söyleyerek canım çok acıyor diye bağırmaya başladı annemin zaten dizlerinden sorunu var hastanede aldığımız bilgiye göre daha çok zedelenmiş yürüyemememe ihtimali var ağlaya ağlaya annemle beraber hastaneye gittik babam silah bile çıkardı o Kavgada bugün babamın annemi aldattı kadının çocukları Küçük tabi onlar Bana denize Gitmemiz için davette bulundular benim gelmemi istiyorlar ben ne düşündüm ki yanıma bir bıçak alıp deniz kenarında o kadını öldürmeyi planlıyorum çocuklarının gözü önünde ama benim bir gençliğim var ve okuyorum ne yapacağımı bilmiyorum en azından o kadını bıçakla korkutma fikrine sahibim sizce ne yapmalıyım

Babam hayatımızı mahvetti?