Güncellemeler
1 yıl
İnş Almanya hükümeti bunları ülkelerine geri yollarlar ne de olsa Türkiye'de savaş yok kendi keyiflerince Almanya'da yaşıyorlar. Sorsan hepsi milliyetçi ülkesini seviyor 😅 Aynısını başkası yapınca eleştirip duruyorlar ama
Güncellemeler
1 yıl
Suriyelilere sapık diyenler ülkemizdeki sapık, tacizci, tecavüzcü kişilerden haberleri yok galiba. Geçen gün ki olayda Suriyelilerin evini, aracını yıkan vuran kişilerin çoğunluğunun hep cinsel istismardan suçları olduğu ortaya çıktı. Ama şimdi bunu size söylesem bile siz kör olduğunuz için dikkate almazsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
orası daha kaliteli ferah olduğu içindir
Kes lan sesini. Sen kesin mültecisin ondan kuduruyorsun demi:))) Ümit Özdağ bi şutlasın hepinizi de gör
Kardeşim bende türküm? neden haklı birşeyler söylendiği zaman hemen mülteci damgası vuruyorsunuz ök
Nereye haklısın lan? Milletin karısını kızını rahatsız edip ülkeye huzursuzluk veren kişilerle, Almanya'daki Türkleri nasıl bir tutuyorsun? İkisi arasında dağlar kadar fark var.
Alman arkadaşım var kendisi Türkiye'ye de gelmiş birisi. Bana "Sizdeki Suriyeliler nasılsa bizim ülkedeki Türkler de öyle." dedi. Onlar toplum olarak sakin insanlarımış ama Türkler onların huzurunu bozuyormuş çoğu zamn.
Peki bu söylediğin taciz tecavüz şeylerini Türkler de yapmıyor mu? Türkler bunlara daha hevesli. Geçen günki olayda Suriyelilere tepki gösterip evlerini araçlarını yıkıp kıran kaç tane Türk'ün aslında tacizci, tecavüzcü olduğu ortaya çıktı biliyor musun? ve bunu polisler paylaştı.
Görgüsüz insan vardır illa her yerde. Biz yurt dışına gittiğimiz zaman o ülkenin kurallarına uyarız medeniyiz. Buraya gelen mülteciler gibi yapmıyoruz asla.
E peki türk bi youtuber vardı mesela yabancı ülkeye gidip oradaki kadınlara bel altı sorular sorup yavsıyordu ve full izleniyordu o adam ve yorumlarda full Türkler adamın destekçisiydi. Sonra ne oldu? adamı ülkenin başbakanı kovdu mk Türkler de genel olarak böyle işte. kendileri sapık ama aynı sapıklığı başkası yapınca başkası suçlu oluyor kendilerimmasum
Senin Türklerle ne alıp veremediğin var sen Türk değilsin. Anladım ben senin ırkının şu an ne olduğunu.
Türküm kardeşim babam hakim.
Türklerle alıp vermeediğim bir şey yok. Kendilerini bu kadar rezil ettikleri için onları eleştiriyorum.
onlar orada çalışarak topluma yön vererek yaşadılar ülkelerinde savaş olsa koşup gelirler kaçmazlar onlarda vatan en kutsal olan değerdir.
Yav adamlar zamanında iş kurmuş temelli kalmış işte.
Bende Almanya'da yaşıyorum keyfinin kahyası öyle istedi
Sen kıskandın galiba Almanya'ya gidemediğin için ohhhj biz burada paşalar gibi yaşarken sen orada sürün geberrrrrrr
İyyyy bide o pis sığınmacılari savunuyor kesin sende Suriyeli birisin ülkenize gidin lan
Ya mk kezbanı seni aşzmslsjsjsosjdjw
Senin bile gidemediğin ülkelere gitmiş tatil yapmış biriyim Almanya'ya neden gideyim?
Diyene bak pis suryeli iğrenç kılıklı kocalarınizi da alın defolin gidin ayol sizle mı uğraşacağız iyi ki Almanya'da sizlerden yok
canım bende Almanya'da sığınmacı değilim babam alman bı kadınla evlendi ztn babam almanayaya dogdu kendisi türk, ama hak verdim sana haklısın
Refah seviyesi yüksek, insan hakları vb şeyler.