Almanyadaki türklere nasıl davranıyorlar gerçekten almanyadaki türkler hakkında sitede yazan şeyler gerçek mi?
link
link
Uzun uzadıya anlatılmaz , gidip görebilirseniz şayet bu yazılanların sadece üstü kapatılmış örtülmüş bile olduğunu göreceksiniz. Avrupa'ya giden Türkler yüzünden bize kötü bakılıyor. Orda yaptıkları bir çok şey yüzünden bizim bütün 70milyonu öyle sanıyorlar. Acınacakları bir durum var ve onlar "alamancı" (ayrım olarak görülmesin) . Yani ne Türk ne Alman. Onlar ortada kalmış bir topluluk. Kayıp insanlar , kendileri de kabullenmişler "Türkiye'de Türk olarak görülmüyoruz değişik bakılıyoruz , Almanya'da Türk olarak görülüp dışlanıyoruz." diyorlar. Türk mahallesi çöplüktür mesela , diğer yerlere göre temiz değildir. Ya da en basitinden Almanyanın illeri , Köln Dusseldorf gibi illerin çoğu kasabası , kötü isimle bakılıyor. Orada daha çok Türk yaşadığı için ...
Almanya'ya gitseniz herşeyi görürsünüz...
Kısa ve Öz : Evet.
Kesinlikle,belkide,büyük ihtimal,
Ben böyle bir araştırma yapsaydım.Doğruları söylerdim ama yapmadım.En azından hepsi öyle değilmiş,Almanlaşanlar yırtmış yani,Rusya yı dersen ama oradaki Türkler ve Türki milletlerden olanlar Rusya nın serseri takımını oluşturuyor.
almanyada yasiyorum.
aclik sinirinda yasan bir türke hic rastlamadim. devletin acisindan bakildiginda türkler devlet yardimiyla geciniyor kira ödeyebilecek bile durumu yok, ama devletin bihaber oldugu bir durum var.
devletten yardim alan bir türk ayni zamanda kacak iste calisiyor, yani sigortasiz iste, ayligi patronu elden verdigi icin hic bir islem görmüyor dolayisiyla devlet yaklamadigi sürece (ki is yerlerine baskin yapip kontroller yapmasi gerekir) devletin tarafindan issiz ve devlet yardimiyla gecinen birisi gibi görülüyor, sahsin tarafindan bakildiginda sefa sürüyor.
yani kisacasi bizim halk alman devletini kazikliyor
günaydin almanya (:
Cevap
3Cevap
yazı uzunmuş okumadım.Almanyada tanıdığım hemşerim çok.Burda iş bulamayıp 6 7 yıl önce oraya yerleşenler buraya gezmeye geldiklerinde altlarında son model audilerle geliyorlar. yıllık yeniliyolarmış. yani almanyada yaşayan Türkler maddi olarak çok iyiler. Almanların Türklere karşı kötü baktıklarını söylüyorlar böyle birşey yok Almanyanın çoğunluğu zaten Türk.
Alman hapishaneleri Türk gençleri ile dolu. Uyuşturucu ile ilgili suçlar birinci sırada. Cemaatlere ve dini örgütlenmelere eğilimler hızla artıyor. Birçok Türk aile, “orası- burası görünür” diye kızının yüzme dersine gitmesine izin vermiyor. Dinsel bağnazlık öylesine artmış ki, “namus” adına çocuklar okul gezilerine bile gönderilmez olmuş Ramazan ve Kurban bayramlarında çocuklar, “Bugün bizim bayramımız” diye okula gönderilmiyor. daha buna benzer şeyler yazıyor haberde ve beni çok şaşırttı
dinin yaşanması mı seni çok şaşırttı?
Buna bağnazlık denemez arkadaş,ben olsam bende kızımı yüzme dersine göndermezdim. ülkemizde yine iyi erkekler fazla aşırıya kaçmıyorlar ama avrupa erkekleri 15 yaşında cinsel ilişkiye girmediyse ona erkek gözüyle bakılmıyor.Yani her türlüsü var.adamlar çocuklarını korumak istiyorlar.İslamiyette böyle birşey yok. sen müslümansın veya değilsin beni ilgilendirmez ama bunda şaşırılacak hiçbirşey yok. olması gerektiği gibi..
evet gercek, hatta cok azi yazilmis
çok azı yazılmış çok dahası var gidip görmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar