Ritüel yaptım cinler bana geldi ne yapacağım?

Arkadaşlar lütfen dalga gecmeyin bi tane rituel vardi tiktokta bende yaptım harfi harfiyen korunmak için tütsü de yaktım sonra bir şeyler ter gitti mumlar söndü bende ceryan yapıyor ev ondandır diye düşündüm, 1 saat falan sonra tak tak tak sesler duydum ama ben yine kendimi üst kattan geliyodur diye kandırıyordum, sonra mutfaga kayısı almaya gittim kendime yulaf lapasi yapacaktim, kayisilar kurtlanmis çürümüş bir halde buldum, 1 gün önce tertemizlerdi, iste o an anladim bi bokluk olduğunu... sonra ablami aradim bahsetmedim bu olaylardan ama ablam benimle tuhaf tuhaf konuşuyordu yani anlam veremedim (hala ablamla konustugumdan emin degilim). Sonra ikindi vakti uykum geldi normalde bu saatlerde uyuyamam. Uyudummmm uyumaz olaydım yüzü çok yakışıklı bir adam beni s**du yatırdı öp**tük sonra bir baktım adamın yüzü bir anda değişti çürük yüzlü kapkara bir şeye dönüştü ne yapacağımı bilemedim sev***meye devam ettim çünkü karşı gelemiyordum hayatta hiç bu kadar zevk almadim sonra beni boğdu uyandim. Ne yapacagim yardım edin bütün gündür bunu düşünüyorum

Ritüel yaptım cinler bana geldi ne yapacağım?