Sevgiliniz karşı cinsle kardeş gibi ev arkadaşı olsa ne tepki verirsiniz böyle bir şeyi kabul eder misiniz?

İlk aşkım bir kızla ev arkadaşı ve o benim kardeşim gibi diyor. Ayrıca çalıştığı yere aldırdı kızı, aynı iş yerinde çalışıyolar. Bütün gün beraberler yani. Tabii beni ilgilendiren bir durum yok da bana tuhaf geldi karşı cinslerin bütün gün beraber kardeş gibi takılması hatta aynı evde kardeş gibi yaşamaları. İlk aşkım normalde de kızlarla daha iyi anlaşır çok fazla kardeş diyebileceği kız kankası vardır ama ilk kez biriyle aynı evde yaşıyor. Yine de benim tuhafıma gitti. Kızın da sevgilisi yok, ilk aşkım ise bu kızla yaşamaya başladığı dönem itibariyle sevgilisiyle ayrıldı. Neden ayrıldıklarını bilmiyorum. Sizce bunlar gerçekten kardeş gibi yaşıyor olabilirler mi ben mi çok geri kafalı düşünüyorum yoksa kardeş gibi yaşamaları pek mümkün değil mi? Siz olsanız böyle bir şey başınıza gelse ne tepki verirsiniz kabul eder misiniz?

Sevgiliniz karşı cinsle kardeş gibi ev arkadaşı olsa ne tepki verirsiniz böyle bir şeyi kabul eder misiniz?