Eşimin kuzeni dul, yeni evlendi sayılır.. biz yurtdışında yaşıyoruz. Yeni eşi Türkiye’den geldi…
kendisi Şu an hapiste, borçları yüzünden. Daha kasıma kadar orada kalicakmis. Yengesi yani abisinin hanımı eltisini getirmiş geçen hafta Almanya’ya. Adam hapiste kız yalnız nasıl düşünüyorlar bilmiyorum 🤷🏻♀️ sorun şu, eşim biz destek oluruz diyor tabi ilk zamanlar destek oluruz , sen gidersin o gelir diyor , ama yine eşime yük olacaklar gibi gözüküyor 😏 kendisi kaç senedir dulmus , senelerdir eşim ve ailesinden gecinmis. Eee eşim evlenince borçları ödeyemedi.. madem sikintin var maddi olarak nasıl kendine güvenip evleniyorusn 😒 çünkü eşime güveniyor … bizde yeni evliyiz kendi borcumuz var Şu an.
Güncellemeler
1 yıl
Zaten kendimiz 3 aydır yalnız kalabildik en sonunda, şimdi bunlar çıktı 😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Borcunu ödeyin adam hapisten çıksın sizde rahat edin kuzende rahat etsin biliyorum mecbur değilsiniz borç ödemeye ama bence kuzen sizin başınıza kalacak gibi geliyor
Öyle olacak zaten ben biliyorum.. az uz para değil 10.000 hem ben neden ödüyorum abisi var onlar ödesin. Bizimde borclarimiz var..
Kendi eski eşinden çocuklarında var çocukları resmen evden kovmus yengesi 😏
Çocukların da hayırlısı dediğim gibi mecbur değilsiniz ödemeye ama yüz verme ilgilenme yoksa kalıcı bir misafiriniz olur benden demesi
Biliyorum canım 😔.. ben yüz vermem zaten fazla. Böylelerinden üzak duracaksın… kusura bakmasın ama önce işlerini halletmeydi de evlenseydi uckuruna düsecegine 😏
Aynen öyle şu anda nereye gidersem rahat ederim kafasında hiç gerek yok tavrını belli et yol ver gitsin
İstemiyorum zaten. Esim bisey derse desin.. çünkü oda benim aileme böyle davranyior yani soğuk arada lafını esirgemez
Ne güzel işte sende onun kuzenine soğuk davran lafını esirgeme açık açık git de bezdir 2 güne kalmaz gider
Bizde kalmicsklar Allahtan kendi dairesi var kira ama ilgilenelim diyecek eşim ben istemecem. Hersey karşılıklı.. bu erkekler neden böylen kendi ailesine bakmadan senin ailene laf söylüyorlar 😏
Maddi konularla ilgili bir şey isterse bence isteyecek sende dersin ki bizim bankamız yok milyarder değiliz bizimde borçlarımız var anca yetiyor dersin
Erkeklerin geneli öyle maalesef
Para işini dışarda halleşiyorlar gizli gizli.. eşine para gönderirdi bu arada, derdim madem parası yok nasıl gönderiyor. Yolluyormus eşimde alışveriş yaparmış onun için aylığı hmgelince verir diyor 😏 bundan sonra baksınlar kendi çaresine.. ama bana söylemez işte para konusunu
Size geldiği zaman bu konuyu aç açık açık paranızın olmadığını istememesini bunu kendine gurur meselesi yapmasını istememesini söyle nasılsa size gelecek istemediğin ne varsa söyle
Eşine para yolladığına göre demekki varmış size güvenerek Almanya ya geliyor maddi durumu olmayan birisi ailesinin evinde kalır kuzenin de değil
Çalışıyor parası geliyor ama yetmiyor.. zamanında elektrik parasını ödiyecemedigi için eşim ve ailesinde kalmış 6 ay 😏
Kendisi yermiyormuş gibi oğlu 21 yaşında o hep eşini arıyor bisey olunca 😏 amcası var ama yengesi çok fena bizimki saf olduğundan
Sıkıntılı bir kadın senin şansına kötü olmuş 🫢 dediğim gibi size gelecek evde istemediğini paranızın olmadığını bunu gurur meselesi yapması gerektiğini kendi başının çaresine bakmasını bir şey beklememesini istemediğin ne varsa söyle yoksa geçmiş olsun kalıcı
İlk defa gelecekler şimdi bisey diyemem belki ama baktım gördüm birakmiyorlsr söylerim.. kendisi rahat edecek diye biz neden mutsuz oluyoruz
Aynen öyle gerekirse senin yüzünden evimde huzur kalmadı dersin bir evde 6 ay kalmak nedir aman 🤦♀️
İşte yani öyle biri … böyle bir insan nasıl evlenmeyi düşünüyor.. hanımında Türkiye’den geldi tabi oda bunda para var sanıyor 😏
Böyle kan emiciler var malasef. Eşinle konuş nereye kadar bakicaksin de
Yani.. bize geleceklermiş haftasonu, bakalım ben fazla yüz vermek istemiyorum. Eğer eşim bisey derse bende derim nasıl getirdilerse öyle ilgilensinler. Çünkü benim yeğenim bir tatilde bizde kalmıştı, bende dönüşte biz götürelim dedigimde, nasıl getirdilerse öyle götürsünler dedi😏 bu lafini ona geri iade edeceğim
Aynen. Kocan saf sen saf olma bari
Hiçte saf değil vallah … istediği gibi istedigi insana karşı öyle
Enayi o zaman başka açıklaması yok 😂
İşine gelince nasıl çalışıyor kafası 😏
Allah sabır versin sana ne diyim
Oy kıyamam