Kınanın tüm organizasyonunu biz yapıyoruz. Erkek tarafı sadece elbiseleri ve çerezleri alacak. bunun dışındaki her şey bizde. Atıştırmalık kanepe, börek, meyve tabakları ve küçük salatalardan ikram edeceğiz. Gelenek tabii ki kınada çerezde verilecek.
Ben misafirlerime içinde bol bol leblebi bulunan bayat çerez vermek istemiyorum. O kadar özel hazırlık yaptırdım, catering ikramlıklar hazırlıyor. Çeşitli içecekler her şey belli bir kalitede olurken çeşidi az çerez verilir mi hiç? Nişanlım ve ailesi buna para vermenin gereksiz ucuz bi yerden toptan alıp evde paketlere koyarız dediler. Asla benim konseptimi kabul etmiyorlar, kabul etmedikleri gibi özenmemi de abartı buluyor. Çok üzüldüm, biz misafire gelene gidene çok hürmet ederiz. geleneğimiz böyle onlar ise beni gösteriş meraklı olmakla suçladılar. Bizim adetimizde kınada çok sayıda elbise değişir, bunu bile yaptırmadılar. bir elbise ve bindallı ile kınayı yapacağım. Bu cimrilik en başta böyleyse hep böyle mi olacak, çerezi bahane edip tartışmayı büyütsem mi? Kına ağustosta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer