Tayin için bir yer seçmem lazım urfa diye düşünüyoruz adıyamana göre daha çok gelişmiş daha fazla imkan var ve 4 yılım orada geçicek sosyal hayat urfa da daha fazla en azından gezilecek yer ve aşırı lezzetli yemekleri var sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka kuzenim adiyamanda urfada öğretmen ama urfadan nefret ediyor bence Adıyaman oraya göre daha iyi umarım tercih yapmadın
Adıyamandan haberin yok herhalde kadın erkek duraklarını ayırmışlar adıyaman baya kötü ablam adıyamanda görev yaptı asla adıyaman yazmam afganistana gitmek istemiyorum kafa yapısı afganlara benziyor
Urfa iyidir imkan var en azından adıyaman gibi köy değil gelilmişlik göstergesi yok
Benim niye bu durak işinden haberin yok ablacım hani Adıyaman CHPnin belediyesi yaa sence böyle birseyw müdahale ederler mi
Müsaade* ederler mi
Git araştır ablacım afganistana dönmüş her insanından cehalet akıyor temizlik bilmiyor çoğu pasaklı pasaklı dolaşıyorlar 🤢
Neyse neyi nasıl düşünmek istiyorsan düşün umarım Urfadan pişman olmazsın ki ayrıca pasaklı olduklarını söylüyorsun Urfa da görürsün kim pasaklı 😂
Urfayıda gördüm merak etme adıyamanın ki saf bir cehalet hiç işlenmemişler mübarek hepsimi yobaz oğlu yobaz olur
Adıyamanda şey var biraz afgan kafa yapısı öyle yaşıyorlar mide bulandırıcı yaa
Off neyse neyi nasıl düşünmek istiyorsanız düşünün. Simdi 1 saat konussakta boş
Öyle ablacım ne yapayım geri bir toplumlar cehaletin simgesidir adıyaman
Kadın erkek duraklarını ayırarak ne olduklarını gösterdiler zaten rezil bir durum
Ablacım anlamıyor musun o duraklar sadece menzilde var
Menzil nerde ablacım 😅 istersen kendi memleketini araştır kendi memleketin diye övmeye çalışıyorsun ama öyle bir yer değil maalesef
Sen nerelisin
Hiçbir yeri ovdugum yok nerede öğretmenlik yapıyorsan yap banane bacım
Mersinliyim ve adıyaman insanının ne halt olduğunu herkes bilir batıda bir görsen adıyaman diyince herkesin aklına çarşaflı kadınlar 4 eşli adamlar geliyor emin ol batıda öcü misali bakıyorlar size
Baksınlar çok da umurumda ayrıca benim ablam İstanbul'da yaşıyor Boğaziçi uni mezunu çevresi baya elit kesim kimse gelip doğduğu şehir hakkında kötü şeyler söylemiyor. Cunku insanlar hem elit hem de zengin anlatabiliyor muyum? Iste senin gibi kendini bilmez boş cahil insanlar çok var onlarda çok s*kimizde değil senin gibilerini görünce gülüp geçiyorum öyle düşünmeye lütfen devam et 😂😂😂😂
Umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir 😀
😂😂 tüm ülke varoşun kim olduğunu biliyor şekerim sen önce arap gibi giyinip sokaklarımızı berbat etme ablana söyle İstanbul'da çıkarsın o çarşafını öcü görmek istemiyoruz 😂
İnan kendi aramızda adıyamanlıların ne halt olduğunu konuşurken örtüleriyle her erkeğin altında olmalarına gülüyoruz 😂
Adıyamanlı görünce midem kalkıyor kara çarşaf yobazlık her kötü şey mevcut
Belli çok s*k yemişsin hangi adiyamanli seni sert s*kti
Carsaflilara öcü gibi baktığın için olabilir mi angut
Iyy ne kadar varoşça konuşuyorsun
Ahahahahaaahh sen adıyamanlıydın normaldir
Adıyamanlı erkeklerin hepsi cahil işim olmaz
Aynen lütfen uzak durrrr kasar
Şimdi ikileee
Ya ergen yaş kaç 13 filan mı
Ama doğru uzak durayım hepsininkini ağzına alaca ksın galiba 😂
Ne kadar adıyamanlı tanıdıysam hepsi or. us. puydu hahahahahhahah
Senin yaşta muhtemelen 25 falandır da akıl yasin 5 😂
Hahahah şekerim sen takılma böyle sitelere daha küçüksün
Aynen siteyi birakicam zaten senin gibi cehalet akan insanlar burada çok 😂
Ay adıyamanlılar ne kadar aptallarmış kanıtladın bana 😂 neyse en azından öncede malatyanın köyüydünüz bir yerden kurtarıyorsunuz
Aynı zamanda beyin ozurlususun sana söylediğim lafı bana niye iletiyorsun
Varoş ne alaka kıtmısın 😂
Sus köylü cahil
Malsın yemin ederim
Muhtemelen ya atanamazsin ya da urfanin köyüne gidersin görürsun gününü
Aptal ben atandım zaten bu 2. Tercih ya salağı
Afganistana düşmiyeyim yeter ay pardon adıymana 😂 neyse ikiside aynı zaten bok gibi memleket ülkenin kanalizasyonudur orası ıyyy
Uc nokta olan yere basip yorumumu kaldırır mısın lütfen
Hayır 😂
Bu da bana ders oldu senin gibilere bir daha o güzel zamanımi ayırıp laf yetistirmem neye nasıl inanmak istiyorsan inan delikanlı
Yazma artikkkkkk
Sanane ne ayıp
Şehir ve gelişmişlik olarak net urfa hatta adıyamanın neden şehir olduğu tartışılıyor urfanın sevilmeme sebebi insanlarıdır şehir olarak Adıyamanla kıyaslanamaz bile
Melihcim benim Urfalı da Adıyamanlı da çok arkadaşım var ama bazı Urfalılar o kadar modern ki ben bile kendimi çok yetersiz hissediyorum yanlarında ama bir tane bile düzgün Adıyamanlı tanımadım aynı zamanda tercihimi Urfa'dan yana yaptım pişman da değilim açıkçası iyi ki burayı seçmişim Adıyaman'ı da arkadaşım orada olduğu için ziyaret ettim tarikat yuvası ve halk iğrenç bakıyor kadınlara ikinci sınıf muamelesi görüyor Adıyaman'da kadınlar ben şu anlık yerimden memnunun ama bu Adıyamanlı arkadaş Adıyaman'ın ne kadar geri ve yobaz olduğunu anlamıyor
Şehirleşme konusunda da kesinlikle katılıyorum ve Adıyaman ilçeye benziyor Urfa'nın ilçeleri ile aynı seviyede Urfa merkezin kenarından kıyısından bile geçemez Adıyaman'ın hiç bir yeri düzgün değil cafe sayısı bile yeterli değil bu seviyede nasıl il oldu tartışılır ilçe statüsüne düşmeli
Arkadaşın beyin yaşı 3 falan o yüzden çok takmamak gerek
Urfa'yı yaz imza atalım ben de geleyim 😅
Gel gel birlikte gidelim bence yorum yapanların hepsi adıyamanlı çünkü ordaki hiçbir arkadaşim adiyamani sevmiyor ama urfadakilerden öyle bir şey duymadim acaba farklı deneyim mi
Bak bana kalsa kesinlikle urfa yazarım ki inşallah en yakın zamanda yazıp gideceğim
Ama urfa genel olarak sıkıntı. Hangi kurum ve hangi ilçe var aklında?
Öğretmenim karaköprü istiyorum o da insallah olur diyelim ya lütfen olsun. sıkıntı derken bu vakitde arkadaşimi arayip senin urfa hakkinda bana anlatmadiğin seylermi var diye hesap soracağim😂 bu kin nedir urfaya karsi anlamadim dedigim gibi kesin adiyamanli bunlar ☺️
Ben adıyamanlı değilim Urfa'yı ve urfa lıları iyi bilirim. Yabancı biri zorluklar yaşayabilir. Kafa yapıları biraz değişik.
Ogretmensen daha sıkıntı çünkü ister istemez muhattap olacaksın velilerle.
Adiyamaninki cok mu normal cogu tarikatci dar goruslu anlamadim bende sorun var herhalde
Bak taraflı bakarsam Urfa'ya kötü demem. Benim kafa yapıma ters değiller, dillerinden iyi anlarım. Fakat hiç bilmeyen biri yorulur
Ben tarih öğretmeniyim lise öğrencisinin velisiyle çok muhattap olmam herhalde
Kastettiğim sadece dini anlamda geri kafalılık değil. Adiyamandan çok öğretmen arkadaş tanıdım mesela genel anlamda kafa yapıları geri değil. Urfalı öğretmen arkadaşlarım bile çeşit 😆 Urfa'yı iyi bilirim. Eğer kafa yapın farklıysa Urfa'da büyük zorluk yaşarsın. Hayatı sorgularsın 😅
Anladım demek istedigini ama ben adiyamanda yasayamam onu biliyorum çok açık giyinirim kaldıramazlar 😆
Lise öğrencileri... Sıkıntı ya
Yavrum Urfa'da açık giyinince nolacak sanıyorsun. New York değil orası 😆
Kafa yapisindan kastini anlamiyorum bu urfalilar nasil olur yaa
Lise ogretmeniymissin üstelik. Sana bir meslektaş tavsiyesi Urfa'da açık giyinmee
Adiyamanda giyinebilirmiyim orasi daha beter hatta bu konuda
Urfa'yı farklı sanıp giyme diyorum. Başına iş alırsın. Ortaokul olsa hadi neyse derim de lisede öğrenciler arasından bile çıkabilir rahatsız edici şeyler. 4 yıl kalacakmissin üstelik. Aman haa
Ha yani adiyamanla bir diyorsun
Ama universitede tanidigim adiyamanlar cok kekoydu hic sevmedim o yuzden cok krolar Allah korusun ya bir adiyamanliyla evlenirsem 😁
İnan bana farksız. Hatta adıyaman'da şu kârın var küçük olduğu için insanlar birbirini tanır mesela. Kalkıp da çok yanlış hareket yapamazlar. Ya da adiyaman nüfusu biraz daha yaşlı olduğu için sokakta denk geleceğin insanlar öyle gözlerini dikip bakmaz. Urfa'da genç nüfus da çok fazla. Yani böyle vakaların yaşanma olasılığı daha fazla
Ortaokul branşı olsan seni alırdım krolara denk gelme ihtimalin olmazdı da geçmiş olsun 😆
Alma beni daha çok gencim 😅
Yaşın kaç ki
Ama ben yinede arsız gibi urfayı yazacağım 😆 adiyamani sevemedim bir türlü 😔 çok garip geliyorlar
26 yasindayim
Küçül de cebime gir 😏
Tamam yazarsan da burdan haberleşelim. Bir sıkıntın olursa yazarsın. Karaköprü tarafını bilmiyorum da elimizden gelen bir şey olursa
Senin yas kac ki bana oyle diyorsun ☺️
Ya çok tesekkur ederim yazacağim zaten ailemde urfayi yaz diyor onlarda benim gibi düşünüyor babam askerliğini urfada yapmis cok sever urfayi o yuzden urfa yazacagim
4 5 yaş büyüğüm senden. Urfa dışında gelme şansı yok mu? Puanın kaç
İlk atama mı bu? Yoksa ikinci atama mı
Rica ederim:)
2. Atama ama insallah olur cok istiyorum
Haa 2. İl dışı olacak değil mi. Hayırlısıyla olur inşallah. Puanin kaç
Adıyaman'a hiç gittin mi
Gitmedim ama belli yani urfa daha iyi ortada urfa da görev yapmıs arkadaslar ve adiyamandaki arkadaslar urfa diyor sen adiyaman diyorsan birsey diyemem 😁
Urfa'da çingene çok haberin olsun ayrıca her şey gezmek değil , yemek değil mühim olan huzur ve iyi insanlar
Cok yakın arkadaşim adiyamanda çalışıyor ve o dar görüslu insanlarin yaninda çok mutsuz ve çok pişman adıyamana gittiği için çok yobazlar etek giyen kıza ayı gibi bakarlar
Yok deve kim demişse yalan demiş
Bu arada x per puanın var mı 🤔
Valla orada yasayan diyor o yuzden adimi mi bile atmak istemiyorum ve hic sıcak kanlı değiller
Her neyse kim demişse sallamış
Galiba burayi adiyamanlilar bastı öyle kardesim yobaz oglu yobazlar
Doğrudur
Burada bile yobaz çok senin gibi
Adiyamanli oldugunu anladik yobazsiniz kardesim ve gelismemis memleketiniz var iyi aksamlar
adıyaman
Çok muhafazakar yaşayamam orada öyle düşünüyorum
urfada muhafazakarlar var
Adıyaman kadar değil asla tarikat şehri adiyaman Allah için yani
o zaman urfa
Bende öyle düşünüyorum
adıyaman gelişmişlik derken urfada oxford yok
En azından adıyamandan iyi yani birçok konuda
adıyamanda çalıştım urfadan eksiği yok bence ve insan olarak urfa halkından kat kat iiyiler önce insan lazım
Yok urfa da çalisan arkadaslar var seviyorlar herkes bir degil ve adiyaman çok tarikatçi kafasinda çok dar gorusluler
tercih seninde adıyaman merkezde değil tarikat yobaz bile yok tarikat sadece kahta ilçesinde aksine urfa daha yobazz bir yer ama sizin tercih
Galiba sen adiyamanlisin orada yasayan arkadaslar adiyamana tövbe etti çok yobazlar urfada yasiyandan oyle bir sey duymadik daha artik kiz adiyaman diyince yobazlik aklima geliyor ne diyeyim galiba adiyamani çok seviyorsun
Urfa
Bence de
Güzel şehir ama mardine de uğra oda harika bir şehir
Kesinlikle ugrayacagim
Gez gez bir kez geliyoruz dünya ya biraz gezelim hayatı yaşayalım
Aynen öyle
Doya doya gez gönlünce