Toksik bir ilişkim vardı. Bir ilgili bir ilgisiz dengesiz giden bişey. Aynı yaştaydık. Ikimiz de okumuş kariyerli insanlarız. 8 aydır görüşüyoruz bir türlü ilişki ilerlemiyor. Evlilik yoluna giremiyoruz. Bir ilgili romantik bir ilgisiz oluyor kendini çekiyor, bazen günlerce aramıyor. Kavga ettik ve ayrıldık. Birkac hafta sonra görücü usulüyle biriyle tanıştirdılar beni. Adam benden 7 yaş büyük evlenmiş boşanmış çocuk yok, ünlü bir şirkette müdür. Adam tip olarak hiç yakışıklı değildi ve yaşından çok daha büyük duruyordu, ben onun yanında kızı gibi duruyorum, kibirli ve sanki kendine köle arıyor gibiydi konuşuyordu. Bide demesin mi ben 30-35 arası kişilerle görüşüyorum daha yukarısı ile görüşmüyorum normalde diye. Kadın fiziken erken çöküyor, yaşlanınca bana bakması gerek, 35 üstünde doğurganlik sorun oluyor falan dedi. Ben de ona 30 35 yaşindaki kizlar senden 12-17 yaş küçük oluyorlar, arada kuşak farkı var, niye seni kabul etsin ki? Dedim. Fıtrat böyle dedi ve tartıştık. Bana "kendini genç kız yerine koyman çok komik" dedi. Ama fiziken o amca görünümümde ben ise gayet genç kız görünümunde ve güzelim. Gayet bakimliyim yaşimi bilmeyenler 27- 28 falan sanıyor. Sonra kalktık ve onunla bir daha görüşmedim. Ama moralim çok bozuldu.
Sonraki hafta eski sevgilim aradı hani şu toksik olan. Acmadım ama 10-20 kez aradı yazdı falan. En sonunda açtım ve konuştuk barıştık. Ama bu tekrar aynı hallere geri döndü. Bir ilgili bir ilgisiz, arıyorum açmiyo yaziyorum cevap yok, tartıştık. Bana ne dese beğenirsiniz? "Sen peşinden koşulsun istiyorsun yaşın 40 olmuş" !!!
Neye uğradığımı şaşirdım. Kendisi 41 yaşında ama benim yaşımı kusur gibi yüzüme vuruyor.
Nedir bu? Sadece kadınlar mı yaş alıyor? Yahu bir aynaya bakın kadınlar bakımlı ve erkeklerden çok daha genç görünüyorlar. 30 yaşindaki 28 yaşindaki adamlardan çıkma teklifi alıyorum da kabul etmiyorum küçük diye. Ben bu gayet genç görüntü ile yaşlanmış oluyorum da o saçı dökülmüş yüzü muşmulaya dönmüş kilo almış halleriyle bana 40 olmuşsun yaşın geçmiş diyorlar. Yahu bunlar hiç aynaya ve nufus cüzdanına bakmiyor mu? Bunlara kim söyledi erkekler yaşlanmaz diye? Zengin de değiller bunlar niye kendini Acun zannediyorlar?
Bu neyin kafası?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer