İnsan her an güçlü olmak ya da ciddi olmaktan sıkılır ve bazı insanlar öyle iyi gelir ki yanında ne güç gösterisine gerek duyarsın ne de acaba ne düşünüyor dersin.
Sadece anı yaşarsın...

İnsan her an güçlü olmak ya da ciddi olmaktan sıkılır ve bazı insanlar öyle iyi gelir ki yanında ne güç gösterisine gerek duyarsın ne de acaba ne düşünüyor dersin.
Sadece anı yaşarsın...
Evet, o cümleyi kurabilmek artık bir lüks oldu. Çünkü o denli huzur veren bir insana denk gelmek neredeyse imkânsızlaştı. Yanında yaş almayı değil, her yaşta yeniden doğmayı hissettiren biri nadir bulunur. Onun yanında zamanın anlamını yitirmesi, ruhun ait olduğu yeri bulması gibidir. Artık çoğu şey geçici, ama öyle biri varsa insanın içi bile genç kalır.
Bu cok zor insan sevdiğinin yaninda kendini rahat ve özgür birakabilmeli kısıtlama dur sakin ol yapma dememeli istersem salıncak sallanıp aman kac yaşındasın sen yapma sorularına maruz kalinmamalı içimizdeki çocuğu öldüren insanlarla olunmamali cocuksa davranıyorsam eğer seni sevdiğimden bu ruhuma iyi geliyorsun demek olmali
Bazen sakin oturup yaşlanmalı bazen bisiklete binip cocuklar gibi çosmali bazen bebekler gibi sarıp sarmalanmali ask sevgi her yaşta kalabilmek.
Zamanın anlamını yiterebileceğin biriyle olmak buda lüks kimseye o kadar teslim olunur mu muamma ya da olunmalı mi?
Sadece onun yanında her yaştaysa o olmayınca kac yaşında olur o insan?
Kendi gölgesi bile güneşi göremeyince terkediyor insanı.
En büyük lüks kendi halindeyken her yaşta olabilmektir 💫
Bu hem büyük bir lüksdür hem de diğerlerinden epey bir adım öne geçirir, fark edilmeyi sağlar 🙃
Gizleneyim de dikkat çekmeyeyim..
En büyük lüks kendi halindeyken her yaşta olabilmektir..
Çok zor ama imkansız değildir herhalde...
Evet lüks. Acaba bunu soylesem ne düşünür acaba hareketlerımı cocukca buluyor mu diye düşünmeden hareket etmek anı yasamak büyük lüks
Rica ederim
Ne kadar güzel ifade etmişsin! O’nun yanında kaç yaşında olduğunun hiçbir önemi kalmıyorsa, bu kesinlikle bir lüks değil, bir armağan. Yanında özgür, mutlu ve huzurlu hissettiğin birini bulmak, hayatta az karşılaşılan bir şans. Böyle bir hisse kapıldığında kıymetini bilmek lazım. Çünkü hayatta anı yaşamak ve kendi olabilmek herkesin deneyimleyebildiği bir şey değil. ❤️🌸
Cevap
8Cevap
Ne güzel dimi onu dedirten birine sahip olmak
Kesinlikle öyle
lükstür evet
Lükstür fakat hafiften abartıdır.
Kaç yaşındasın sorusuna Sana kaç lazım diye yanıt vermek hem kişisel öz saygıyı korur hem de karşı tarafta beklenmedik bir şok etkisi yaratır.
Çok büyük bir lüks bence ve öyle birine denk gelebilmek çok değerli ve güzel
Evet kesinlikle öyle
Simarabilmek, sacmalayabilmek, acaba ne düşünürün bir an bile aklına gelmemesi, kendini açıklama ihtiyacı duymadan hareket edebildigin.. işte o kişi girdiğinde hayatınıza siyah gri olan dünya renklenmeye başlar.
Kısık olan dünyanın sesi acilmaya baslar. Kuş sesleri, çocuk sesleri, dere sesi, rüzgarın vücuda değmesi hissiyatı ayri ayrı güzel gelir.
O kişi o anlar lüksün nirvanasidir gözümde.
Yoo benim yaşım her gün değişiyor yani 'O' olmadan da :))
Sabit olamayacağını biliyorum zaten))
Bazı sabitler çok tatlıdır ama
Yani öyle bir ilişki değil ya beklentimiz. Böyle gurur şehvet tutku engeller olmalı ilişki yoksa annecilik babacilik oynamaya döner.
Aaa benimkiler Asumanla❤️ Ramazan 😅 evet aşk bir yanlış anlaşılma değildir 3, 5 kelimeyle anlatılmaz 😊
Geçici sevinçler bunlar. ınsan bir başkasınin varlığına bağlamamalı böyle mutlulukları.
Biriyle aynı evin içine girmediğim sürece ailem dışında kimseye çocukluk yapmam diye diye çürüdüm 🤣
Kesinlikle katılıyorum yaşayan anlar ancak bu lüksü 😅❤️
Bir insanın yanımda çocuklaşabilmek büyük lükstür..
Bence en güzel lükslerden bu
Bunu hak etmeli önce demesi kolay
Evet zaten mesele de bu bu kadar rahat olan yere sahip olmak bu tekele alınmaz yani sen ya da o diye kişiye indirgenemeyecek kadar özel...
Bazısı her lafında yüceltir över bence bu o kadar kolay değil yalakalık yapmacık bana göre hiç değil olur olmaz övünce triplere girer soğurum ben
Övmekle ilgisi yok pek dediğimin ama sen kendini öven birine fena kızmışsın :)) beynin algısı seçimleri oraya kaydırıyor gibi
Hayır bazısı bu konuyu çok amacından saptırıyor hak edene de etmeyene de söylüyor ben herkese denmez bu diyorum hak edenle her şey lüks çocuk olmak bile kendini bulmak bile öyle
Kesinlikle zenginliktir
Her yıl değişiyor bilmiyorum:)
Lüks değil sakilliktir net zssjsj
Ben yaşamadımki yaşım olsun diyorum
benim için yaş sorunum yok
Şovdur o
Yok bee casi şow olsa duramaz:))
Fark ettim ))
Lükstür
Aynen öyle
Bababana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?