Esimle bosandik. Cocuk yok. Erkek kardesi var. Benden 1 yaş kucuk. Iyi anlaşırdık. Akli başında, zeki biri. Dis hekimligini bitireli 1-2 sene oldu. Abisi öğretmendi.
Evliligimde beni cok savundu. Bazen esimle aile icinde tartışmak istemesemde tartisirken beni tutar, hakli görürdü.
Sonra gelir boş ver üzülme, abim zor bir karakter bende zorlaniyorum, hatasini kabul etmez ama sonra gonlunu alir, olmamis gibi davranir vs diye teselli ederdi.
Bosandiktan bir sure sonra birkac defa gorustu benimle. Abimden ayrilmis olabilirsin ama biz gorusmeye devam edebiliriz. Abimle gorusmesende bizimle iletişimi kesme dedi ilk baslarda.
Bir sure zaman gectikten sonra da sunlari soyledi. Sen gercekten deger verilmesi gereken bir kadinsin. Kendini geliştirmişsin, nerede ne soyleyecegini, nasil hareket edecegini bilen akilli bir kadinsin. Cokta iyi bir eş/partnerdin bence. Abim kiymetini bilemedi, seni bence tasiyamadi.
Senin evliliğine ne kadar emek verdigini de gördüm. Ama o buna layik degildi acik konuşalım. Abim emeklerini karşılıksız bıraktı. Onun yerinde ben olsam senin gibi birinin kiymetini bilirdim ve emeklerini gorurdum.
Abim biraz daha robot gibi. Belki bana gore biraz daha duygusuz ya da empati yoksunu ama ben aranizdaki durumlari zaten farkindaydim. Isin sonu da boyle oldu zaten.
Belki tuhaf ve kulaga da kotu gelebilir ama. Senin abimin karisi olmani, seninle abim araciligiyla tanismak istemezdim. Baska bir sekilde tanismak ve ilerlemek isterdim boyle olmadi ama bence bu bir seylere engel degil.
Artik bekar bir kadinsin. Sende bende yetiskiniz. Ben senin kiymetini bilmek istiyorum. Uzun lafin kisasi eşim olmani cok isterdim. Sadece yanlis yerde ve yanlis kisinin kollarindaydin.
Yengesine bakmış gibi gozukuyor olabilir bu dediklerim ama evliliginizde de, sana karsi da tek bir yanlisim olmadi. Bu durumu hissettigini sanmiyorum. Abimle araniza girmedim, aranizi yapmaya calistigim da cok oldu. Ayrılın gibi bir kafada ya da caba da olmadim. Kimsede oldun diyemez. Abimle de olsa mutlu olmani istedim cunku.
Tekrar ayni aileye gelmek, ayni soyadini almak ister misin bilmiyorum ama cok isterim, bunu kestirip atmak yerine dusunmeni istiyorum.
Annem, abim ne der evet bunlar düşündürücü. Belki benimle gorusmek istemeyebilirler, sana cephe alabilirler, yanlis anlayabilirler ya da bir sure sonra alisirlar bilmiyorum.
Bu durum fazlasiyla riskli farkındayım ama bir birey olarak hayatimda hep mutlu olacagimi bildigim adimlar attim simdi de onu yapiyorum. Bu dunyaya yalniz geldim yalniz gidecegim, en azindan mutlu huzurlu olacagim şeyleri yapmaya calisiyorum dedi. Yanlis bir sey yaptigimi da dusunmuyorum dedi.
Ne diyecegimi bilemedim. Yakisik almaz falan dedim. Yine bir seyler dedi biraz düşün dedi. Elalemi, abimi, akraba vs boş ver. burada senin fikrin önemli.
Bana duygularin varsa ya da olmasa bile bir gun illaki evleneceksin tekrar. Mantik evliligi gibi de dusunebilirsin. Iyi bir gorucu adayi olarakta gorebilirsin beni dedi, şok halde cokta bir sey diyemedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer