Sevgilim eski boşandığı karısı hakkında benimle benzetme yapıo sizce evlenmelimiyim?

Örneğin evlendiğimizde kitap alırsın okursun örgü örürsün karısı sürekli in pin pilav yaparmış bana da pilav yaparsın bana güzel vs kuran okursun vs ya da (kızı var) hamilelikte ellerin tontiş tontiş olucak kilo alacaksın ödemlerin olucak ya da aşk die kaydetmesi eski karısını beni de aynı şekil kaydetmesi ya da ona yaptıklarının bana da aynısını yapıyo ve yapmak istemesi mesela evlendiğimizde bileziklerle ve ben para koyucam arsa alırız sana demesi ya da onunla yaptığı tüm herşeyi benimle yapmak istemesi olması hep bir benzetme olması oda öleydi vs demesi üstelik kadınlığımıda yapıo olmam o istemioken bile benim istio olmam her şekilde memnun tatmin etmem onu eski karısı 2 hafta da 2 maks yapıo oluşu ile onu bu kadar aklından çıkaramıoken beni neden benzetio üstelik sürekli kadın tartışma kavga ediomuş tamam bende ediorum ama boş yere değil tabikide her tatile gittiklerinde kavga edio tartışıo olarak dönmeleri ya da kadının adama aşağılayıcı kelimeler kullanıo oluşu ne bilim boşanırken 1 trilyon nafaka vs istemesi kadının ve vermesi tamam bana da bana harcıo falan da onun arkasından paralı orrpsu dio boşanırken bir sürü para aldı benden dio ama gel gelelim konuya sürekli bir benzetme yapıo ya da onunla gittiği yerlere beni de götürmeye çalışıo ben anlam veremiorum sizce evlenmelimiyim? Eğer evlenirsem ileride ne gibi sorunlar yaşarım? Bilen yaşayan varsa ya da yardımcı olacak birileri fikir verecek birileri varsa çok memnun olurum açıkçası teşekkürler. Çok doluyum çok kafam karışık lütfen yardımcı olun…bu arada hızlıca benimle evlenmek istio çeyizim hazır değil ben alırım sana annem sana dizer çeyizini dio annesi de beni çok sevio ve evlenmemizi istio ben kabul etmiyorum henüz çok erken 5. Ayımız falan doğal olarak tanıyıp zaman geçirip ileride bana nasıl davranacağını çözmem gerekir..

Sevgilim eski boşandığı karısı hakkında benimle benzetme yapıo sizce evlenmelimiyim?