Aile sorunu sizce ne düşünüyorsunuz?

2 kardeşiz bir tane abim var abim daha 1 yaşındayken annem ve babam boşanmışlar sürekli kavga ediyorlardı ve babam anneme hakaret ve şiddet uygulayan bir adamdı. Neyse sonra tekrar evlenmişler aynı ikisi birbiriyle orası karışık sonra ben olmuşum ( başkalarıyla evlenmediler yine ikisi evlendi) ben cocuklugumu hatırlıyorumda hep kavga sürekli tartışma babam cok huysuz bir adamdır abime cok iyi davranmazdı ama beni kendisinden daha çok sever bir dedigimi iki etmwz maddi olarak hic sıkıntı yaşatmadı bize allah var banada baba yoklugu hissettirmedi ama cok baskılar çoğu şeyede kızar banada çok karışır ama her istediğimi alır yapar oyle düşünün. Neyse 13 yaşındayken babamın annemi yakın bir arkadaşıyla aldattığını öğrendim. O kadın annemi arayıp telefonda itiraf etti daha fazla dayanamadığını ve soylemek istemiş. Annem çok üzüldü ağladı ben duyunca şok oldum ama hic konusunu bile acmamısımdır. Neyse annem psikiyatriye gitti ilaçlar kullanıyodu kullandığı ilaçlardanmı ne değişikti tahamulsuzdu sinirini bazen benden bile çıkarırdı. Neye bu arada babamın o kadınla 2 yıl ilişkisi varmış duyduğuma göre dedem bile uyardı kızdı babama üzerine yürüdü o kadının mevzusunu kapat diye ama babam nafile. Neyse tabi bu sırada hâla babamın şiddeti hakareti devam etti ama dediğim gibi bana karşı çok iyi ve her dediğimi yapar ama bu yaşattıklarından ötürü bi türlü içimde birşeyler var babama karşı. Abim belli etmesede ne yaşadığımızı ikimiz biliriz ve farkındayım onunda içinde çok şey yaşadığını. Yani demem o ki babama karşı nasıl bi tavır göstermeliyim? Bu arada o kadından ayrıldıktan sonra çok değişti eskiye nazaran biraz daha yumuşadı ve anneme değer vermeye başladı. Onu gezdirdi altınlar aldı falan. Yaşlandıpı içinde pişmanlık fuyuyor olabilir
Aile sorunu sizce ne düşünüyorsunuz?