O kadar alışmışlar ki kocadan geçinmeye ne kadar nafaka alıyorsun diye soran sorana, tek celsede hiç bir şey talep etmeden çocuklarımı aldım çıktım.
Kendi kendime yetebilen bir kadınım, saflık mı bu?
O kadar alışmışlar ki kocadan geçinmeye ne kadar nafaka alıyorsun diye soran sorana, tek celsede hiç bir şey talep etmeden çocuklarımı aldım çıktım.
Kendi kendime yetebilen bir kadınım, saflık mı bu?
Bence senin kararın ama talep etseydin daha iyi olurdu kesinlikle. tabi ki de bu çevrenin sana karışma hakkını vermez hiç bir şekilde.. sen nasıl istersen içinden geldiği gibi ol.
İçimden vahşi şeyler geliyo 😈
Şimdi o düşünsün :D
Yaşasın özgürlük 😄
Yani cevren aslında şöyle bak olaya yanlış anlatabilirler kocan çocukların için ileriye dönük hiç olmazsa aydan aya düzenli para atsın ileride çocuklarin kullanır diye sonucda anne sensin ama babalık da az yapsın
Nafaka değil ama çocuklara hesap açmıştık, düzenli olarak oraya ödeme yapacağını söyledi.
Akıllı kadınsın ileride çocukların bir nebze rahat etsin sende yıpranma hem
Hiç kimse için kendimi yıpratamam benden bir tane.
Teşekkür ederim yorumların için.
Haklısın matmazel inş mutlu olursunuz
Teşekkür ederim.
En güzelini yapmışsınız güzel insan.. Sadece çocuk nafakası verse yeter.. Bende çocuk nafakası ödüyorum sadece... Büyük geçmiş olsun bu arada güzel insan.. Haberim olmadı hiç..
Teşekkür ederim, zor bir süreçti iletişim kuramadım kimseyle pek.
Çok naziksin teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Ya kendi için istememek doğal hakkın ama çocuklar için gerekebilir. He yok ben hallederim diyorsan da kimsenin zerre yorum yapmaya hakkı yok.
Çoçuklarının hakkını korumak zorundasın bu açıdan bakmalısın
Çocuk hesapları vardı üçününde düzenli olarak ödeme yapacağını hiç bir değişiklik olmayacağını söyledi.
İmza attıysan onların hakkınıda redetmiş oluyorsun bugünün yarını var ne olacağı belli olmaz söylediğinden vaz geçtiğinde elin kolun bağlanır
Çocuklar için baglanmadimi peki. onlara baglansaydi.
Yok onlarada bağlanmadı
Gururu olmayan insan herşeyi söyler boş ver.
Tercih meselesi saygı duymak gerekir.
Boşveerr, herkes karakterini ortaya koyar
saflık kanka
Hani nafaka almak kötü bir şeydi sitede öyle sorular yorumlar vardı
erkek açısından kötü bişey adam para ödemek zorunda ama kızlar için efsane bir avantaj
cevren kim senin
Akrabalar arkadaşlar
Aferin iyi yapmisin kadin dedigin böyle olur taktir ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?