Onun evinde benim de birsürü eşyam var. O benden ayrıldıktan sonra ne o yazdı ne de ben 5 ay oldu hâla ağlarım arkasından ve artık hiçbir şeye inancım yok. Demek ki benim yerime daha iyilerini buldu yerim hemen doldu. O evde şu an başkasıyla beraber gülüp eğleniyorlar bu kadar basitti. Gözlerim doluyor her seferinde ama artık duygularım da yok. Kimseye güvenemiyorum artık. Ben işe girecektim birkaç yıl sonra evlenecektik. Ağlamaktan helak olduğum doğrudur. Çünkü o artık başkasıyla sevgili. Ona çok uzağım, Gelse affetmem ama onu çok özledim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendin ettin kendin buldun şimdi önüne bakmalısın.
Erkeğin elde ettiği kadın basitleşir siz bunu bile bile vermeyi seçtiniz o zaman bırakılınca da ağlamayın.
Ya bak işine evlenince ne oluyor abi ne dar kafalisiniz siz ya. Evlenince basitleşmiyor mu bıktım şöyle saçma sapan cevaplar verenlerden. Elde etmeycekmis bilmem neymiş ne bu genel olarak topunuzun sıkıntı var. Madem ciddi düşünmeyeceksiniz bastan söyleyeceksiniz taktik mi uygulayacağız bir de aman birlikte olmayalım basitlesirim mantığa bak!
Bak dediğim gibi sana gram merhametim yok.
Bir erkek sana ciddi düşünüyorum niyetini söylerse sen onunla zaten seks yapmazsın bence sen kalın kafalısın.
Çok güzel bir yemek var onu vermezsen erkek senin karakterini seviyor sana değer veriyorsa evlenmeyi bekler.
Adam seni eve alıp bangır bangır zikmiş kim bilir ne fanteziler yaşamıştır sonrada hevesini almış yoluna devam ediyor demekki senden daha iyilerini güzellerini bulabileceğini biliyor.
Sonuç olarak kullanıldın.
Evlenince yaşadığında erkek seni bırakamıyor bir bağlayıcılık var.
Sen evlilikten önce git erkek arkadaşının evine birliktelikler yaşa sonra ilerde ağlarsın neden bana düzgün biri gelmiyor gelmez tabi sen ilk düzgün kadın olmayı öğrenecektin.
Seni sevdiğine emin olduğun erkeğe cinsellik vermezsen elinde kalır.
Seni sevdiğine emin olduğun kadına çok ilgi vermezsen dengeli bazen de mesafeli davranırsan sende kalır bu iş böyledir.
Yazılı kurallar değil öğrenilmesi gerekiyor.
Ne boş yapmışsın. Kalın kafalı ben miyim yoksa sen misin? Onca evlenen insan aldatıyor hani evliliğin bir baglayıcılığı vardı sizin olmayan beyninize t*küreyim her şeye bir kılıf uyduruyorsunuz. Evlenince aldatinca ne konumuna düşüyor? Boş yapma evlilik bir bağlayıcılığı değil. Kimler kimlerle yatıp kalkıyor
Senin gibi insanlarla yatıp kalkanların ilişkide aldatma oranı artıyor ondan evlilik bağlayıcı değil.
Düzgün insanlar evlenince aldatma oranı çok az
Tamam kanka sen öyle birini bul.
Ben senin yazdığına karşılık yazıyorum zaten senin gibi kadınları reddediyorum düzgün yaşayana düzgün yakışır.
Senin gibi kadınlar ne kadar çirkin bir yorum! Emin ol senin karşına çıkan insan birsuru şey yaşayabilir ve bunu sana hiç söyleyemeyedebilir. Sonuçta git bunu internetten araştır eğer bir kadın bunu yapıp tövbe etmişse geçmişi geleceğinde ki adamı bağlamaz. Tabi siz bu kafayla daha çok bulursunuz. Temiz kız diye ortada dolaşıyorsunuz siz temiz misiniz temiz olmak sadece biriyle birlikte olmak değildir. Zihniyetin temiz mi? Mesela sen full m. eme açık kadınları takip ediyorsundur bu da senin pis zihniyette olduğunu gösterir. Keşke karşına çıkan kadınlar önce seni reddetseymiş zaten senin gibi biriyle olmaz. Aklı fikri geçmişte. Önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı ele.
Senin gibi kızları reddediyorum derken ki egoistliğe bak zannedersin bulunmaz hint kumaşı ajsjsks. Net yemin edebilirim ama kanıtlayacak şu an bu siteden bile açık giyinen kadınları takip ettiğine eminim. İşte bak bu kafayla kadınlar seni kabul eder mi bana ben temizim ayağına yatıyorsun temizlik zihniyet meselesi o kafa yapın değiştir. Bir de gelmiş ben kadınları reddediyorum diyor kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Kanka sen şu an diyelim ki 25 yaşındasın anca 30 unda bulursun
Evet senin gibi kızları reddediyorum istemiyorum.
Geçmişin beni elbette ilgilendirir tövben Allah’a orasını o kabul eder ben hayatıma alacağım insanı seçerken bazı kriterlerim var.
Doğru düzgün bir kadın bulsam şu sosyal medyada işim olmaz emin olabilirsin boş bir mecra
Tam üstüne bastın evet bulunmaz hint kumaşısın derler genelde
Sende tanısan öyle derdin ama bu şerefe nail olamayacağın için üzgünüm.
Seni ancak senin gibi erkeklerin bazıları kabul eder hepsi değil he haberin olsun.
Bir laf vardır zamparası bile temiz kız ister diye.
Geçmişim kimseyi alakadar etmez kafasından umarım çıkarsın yoksa evde kaldın haberin olsun.
Ek olarak Allah’a şükür tanıştığım kadınlar geçmişleri hakkında onları kötü gösterecek şeyler bile olsa dürüst olabiliyorlar onları tercih etmesemde karakterlerine hayranım.
Umarım iyi insanlarla izdivaçları olur hak ediyorlar. Ancak yalancı olanlar asla
Bu devirde öyle bir kız bulursan benden selam söyle. Bir de yani seni tanımamak da bir şeref bence bu kafayla rüyanda görürsün artık o kişiye birlikte onla rüyanda hayaller falan kurarsın. Birisi eğer tövbe etmişse ve sana geçmişi hakkında bir şey anlatmak istemiyorsa bu yalancılığa girmiyor dostum. Bir araştır okadar din iman diyorsunuz? Yani kimin kimi Hakedecegini bir Allah bilir buna senin karar verme gibi bir hükmün söz konusu değil. Bunu söyleyecek son kişi bile değilsin. Bence sende şu devirde geçmişi temiz olan kız istiyorum, annesinden doğmuş ağzı süt kokan kız istiyorum dersin kimseyle birlikte olmamışsindir ama elalemle tanışıp fingirdeşiyorsundur. Al sana bir karakter meselesi. Kendini adam zannedip ortada kadınların yasantilarina laf ederek onları kınayarak bir yere gelemezsin bu da benden sana tavsiye olsun. Neyden korkarsan o başına gelir. İnsanları kınama! yok işte bunları yaşayan aldatiyormus da bilmem neymiş de niye benim annemle babam yıllardır evli babam annemi gayet de aldatıyor. Bu kafandan çık! Ya da sen bilirsin kınadığınızla kalın.
Benim kimseyi kınadığım yok herkesin kendi yaşamı kendi tercihi ben öyle kadınlarla ilişkiye başlamayı tercih etmiyorum.
Bir şeyden korktuğumda yok yalnızca öyle bir kadını istemiyorum.
Bir önceki flört ettiğim kız geçmişte erkek arkadaşlarıyla neler neler yapmış üstü kapalı söyledi.
Kızla o kadar iyi anlaşmama ve güzel vakit geçirmeme rağmen bunu öğrendikten sonra dedim ben senle gerçekten çok iyi vakit geçiriyorum eğleniyoruz ve ona söylemesemde tip ve fizik olarakda beğeniyordum sırf geçmişi yüzünden olmadım.
Benden önce 4-5 tane erkekle yatmış kadını istemem ilişkide erkeğe bağlanma oranı daha düşük ve aldatma oranı araştırmalara göre yüksek neden böyle bir şeyi tercih edeceğim?
Elbette bahsettiğin düzgün kadınlar bolca var yalnızca karşılaşmak mesele
Her zaman gözümüze doğru olmayan batar.
100 tane mavi bilye olsun arasında 5-6 kırmızı hemen ona kitleniriz.
Ama mavi bilyelerde çok.
Senin gibi birini tercih etmemdeki sebep şu aslında kınamak değil.
Sende benim için özel bir şey yok.
İstediğin kadar güzel alımlı ve seksi ol benden önce erkekler sana doymuş şimdi bana gelmişsin diyelim.
Umrumda mı değil bana özel olsaydın seni başımın tacı yapardım ama orası apayrı ben bu yüzden öyle bir kadın istiyorum ona hak ettiği değeri vermek için.
sende haklısın kardeşimni kız sana hiçbir şey anlatmadı mi da gittin kızla buluştun bir şeyler yaptın. O da garip insanlara bu taraftan bakmak garip sayılır
İnsan tanımayı severim bana bir şeyler katar.
Bu arada yazacaksan devamı profile yaz buraya değil.
E ya o kızda kötü bir iz bıraktıysan değişik işler
Profil nedir dostum
Şifreli konuşuyoruz yoksa xper kırılıyor.
Yaz oradan
Yok kardeşim herkes kendi yoluna
Aynen öyle bunu öğrenmiş olman güzel.
Karşılıklı
Koskoca forumda senin soruna mı yorum yaptım gerçekten Fatmagül inanılmaz
Yapmasaydın kardeşim kim sana dedi yap fat. agül ne ya
Eğer görüştüğüm kişiysen kendine çok iyi bak üzülme hiç olur mu : ) 🤍
Bu sorun yorumum
Görüştüğüm kişi mi peygambere döndün kanka ne diyorsun 🤣
Dhahdhahaha gece gece iyi güldürdün.
Benim bahsettiğim görüştüğüm kız buradandı ona denk geldim zannettim.
Nasıl buradan biriyle tanışıyorsunuz nasıl güveniyorsunuz hiç anlamıyorum berbat bir platform
Serikatillersoruyor mu burası normal bir yer gayette iyi anlaştık güldük eğlendik.
Sen gizliden çıksana hanım hanım o değilsen
Burası Gizli seri katiller platformu boş ver kardeşim onca şey say sonra değişik bir şeyler hiçbir şey anlamadım buradaki herkesde bir sıkıntı var
Sana öyleleri denk gelmiş olabilir.
Kanka nasıl buradan kızlarla buluşuyorlar dedim bende biriyle bulusucammm burdan
Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.
Kanka deme lazım olurrr ahahah
Lazım mı olur ne kadar ayıp sen şimdi kesin kara gözlü kara kaşlı bir kız arıyorsundir
Lan nerden biliyorsun beni mi stalklıyorsun ahahahaha
Hayır da diğer kızlara noldu
Haremimi mi diyorsun dünyanın dört bir yanından toplamaya devam ediyorum ahahahah
Kara kaş kara göz demek
bakırlara sarışınlara ne oldu
Buradan değil özelden yazacaksan yaz buradan konuşmayacağım.
Bende konuşamam yarın biriyle bulusucaz
Sen zaten geçmişi kötü olan biri istemiyormussun boşuna tanismayalim
Fikirler değişir büyük konuşmayı sevmiyorum.
E buradan bir kızla tanıştım dedin fikrini ben mi degistiricem sence
İnsan tanımaktan bir şey kaybetmezsin ama tanımazsan kaybedersin.
Hiçbir şey belli olmaaaz uzatacaksan gizliye geçiyorum.
Onla benim aramdaki fark ne olabilir sence
Çok fark olabilir onun durum farklıydı burada konuşamam.
Merak ettim neyi varmış
At o pandoraları ne varsa her şeyi
atmadığın için hala aklın onda atmak zor olacak ama attığında aklından silinecek bana güveniyorsun biliyorum dene ve gör.
"Listen to do Song it's OK?"
I can't love you in the dark
İt feels like we're oceans apart
There is so much space between us
Baby, we're already defeated
What’s wrong with you “developer girl “ shahshah
Listen -> I can't love you in the dark
lütfen , stay where you are
Don't Come any closer
Don't try to change my mind
Developer ne
RTE demek
Nasıl ya internette yazılımcı yazıyor
Sarkiyi dinledin mi
yoh dinlemedim şu an gitar çalıyorum.
Gitar mı çalıyorsun Bende öğrenmek istiyorum
Attığım şarkıyı dinle sana huzurlu gelecekmiş
şu an İlyas Yalçıntaş çalıp huzuru buluyorum işim bitsin bakacağım.
öyle olsun kolay gelsin bu şarkıyı da çalabilir belki
Sen neden özele gelmiyorsun hele paluk mısın yoksa
Ne dediğini anlamıyorum niye başka ülkeden gelmiş gibisin
Salağa yatma yemeeem kim olduğunu biliyorum.
Gerçekten mi adım ne
Kod adın Fatmagül gerçeği söylemem ahahahah
Bahsettiğin dili anlamıyorum bıdbıd yapma kardeysim
Özelden ekle o zaman?
Yarın biriyle bulumaya gidiyorum ne eklemesi
Gözlerim yaşardı sanki sevgilisi aldatıyor.
Doğru olmaz bu
Hem sen kara kaş kara gözlü biri istiyorsun Bende o yok
Valla son buluştuğum kızda kara kaş kara göz değildi ama çok tatlıydı hele burnu ah ah neyse hadi iyi buluşmalar.
Keşke evlenseydiniz
Oha yavaş ahahah
Ahahaha noluyor
Haremim var evlenmek için erken oradan bir Hürrem çıkar elbet ahaha
Ahahha shipledim gitti yakisiyorsunuzdur kesin sende hoş cocukmussun profilde
Anonim olunca konuşmak kolay uyuz burnunu daha iyi sıkmalıymışım
Öpmeliymişsin
Öpersem sahiplenirim.
Sahiplenirsem kolay kolay bırakmam.
Sahiplenseydin zor tuttun demek
Bazı şeyler beni engelledi mecburr
O şarkıyı dinle
Dinlediğinde sadece dinledim yazar mısın
: ) çok derin anlamlı
Özledim
Uyudun mu?
Nasıl yani ne ilgisi var
Dikkatli ol olur mu o tatlılığına kalbine biri daha zarar veremesin.
olurum
Sende özlüyor musun bazen
:)
?
Özlemek?
Sınava girdim
Ama sen o değilsin hesabı kapalı
o kim
Neyse yanlış kişi demek kafayı yemişim ahahahaj iyi şans sana
Sınava girdim kaç siralama yaptım
13
k
Hayır 5k ile 7k arasında gelicek galiba
Ne düşünüyorsun?
Yazılım mühendisliği
İstanbul’da güzel yer olur inşaAllah.
Olursa seni de beklerim
Nereye bekliyorsun Allah’ım kim ikizini mi buldum onun
Dediklerini anlamıyorum
Beni nereye bekliyorsun?
İstanbul dedin
Bu benim son yorumum başarılar 111
sakincasi yok
1 yil kullabdi
Bu kullandı kelimesi ne tam olarak? Siz erkekler olarak ne yaşıyorsunuz? Ne istediğiniz belli değil kadınla birlikte olunca hayat ne hoş dışarıda başka güzel kızları görünce hayat size güzel. Hayat da sizi kullanıyor farkında değilsiniz. Saçmalığa bak seni kullandı seni kullandı dilerim onu da kullanırlar kevgire çevirince onu
Cinsel objesi olmadin mi