Bosanali baya oldu ama adam yillardir bizim eve calisiyor. Yani maasinj aliyor bize harciyor ve yakinmiyor. Bu fedakarligi bana mi vocuguna olan sevgisine mi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı kitap 2 defa okunmaz ihtiyar. Burcun ne senin?
yay
Ok 👌
Eğer karşılıklı saygı ve sevgi yitirilmediyse neden olmasın?
zamaninda baya cirkeflestik.. ama asla şiddet olmadi mesela.. birbirimize agiz dalasi yaptik
Peki evliliğinizi bitiren asıl sebep neydi?
annem beni paylasamadi... krizlere girdi ne yapti etti bosatti
Yani annen dışında bir probleminiz yoktu eski eşinle. Dogru mu anlıyorum?
icki iciyor malesef bir tek bu sorun
Peki içtikten sonra sana veya çocuğunuza bir zararı oluyor mu? Yani kendisini kaybedecek kadar mı içiyor?
bana pek gostermiyor icme hallerinj. genelde arkadaslariyla iciyor cumartesileri, ertesi gun de yatiyor evinde.
ama mesela evliyken , yanimda iciyordu... ben cekilip uyuyordum, o da disari cikiyordu.. bu yonden uyusamadik
Neden bu kadar önemli alkol alıyor olması? Sonuçta hiç birimiz mükemmel değiliz. Kendi halinde içiyorsa ne gibi bir sorun var ki
icki icince hic uyumuyor sabaha kadar sohebt etmek istiyor, ben de yoruluyorum. yani o yonden uyusamadik
Sadece sohbet etmek istiyorsa ne ala 🙂 Bu aranızda bir problem olusturmamali bence. Arkadaşlariyla içip onlarla istediği kadar sohbet edebilir. Peki hiç mi özlemiyorsun onu? Ne kadar oldu ayrılalı?
normalde eski esim sessiz hatta utangac biri, bence utangacligini ickiyle atiyor. sarhos olmasina gerek yok 1 bira icse bile cenesi dusuyor, rahat ifade ediyor kendinj
Anlıyorum, sorduğum soruların da cevaplarınız alabilir miyim?
dedigim gibi oturma mesafemiz 5dk yurume. surekli bende, yani benim evim, caddeye yakin. o da genelde tren kullaniyor isi icin. trenden inince cocugu gormek icin bizim evde soluklaniyor. O sirada cocuk odevlerini soruyor beraber calisiyorlqr, film izliyorlar, bu da yaklasik 2 saati buluyor sonra evine geciyor...
ozlem duyacak bosluk yok yani.. ama bu kadar iyi olmasi , ve etraftaki tuhaf insanlari gordukce inanki gozumde buyuyor. Asik oldugumu hissediyorum bazen
ayrilali 8 sene oldu...
Çocuğunla zaman geçiriyor olması seninle de zaman geçiriyor anlamına gelmiyor ki? Sonuçta evliyken ev arkadaşı degildiniz. Size ait yaşantılarınız, anılarınız vardı. Hatta insan yeri geliyor başını yaslayacak bir omuz arıyor. Bunun dışında cinsellik faktörü de var. Bunlarin yokluğunu hissedip özlem duymuyor musun eski eşine karşı?
benim her konumla da ilgileniyor... yani benimle ilgili islerde yanimda.. annesinin dogum gunu oluyor aile gibi giyinip suslenip beraber gidiyoruz.. onun ailesinde zaten hep bir kutlama olur... ama cinsellik yok aramizda
Ayrılmis olsanız bile bu şekilde anlasabilmeniz çok hoş. Ozellikle de çocuğunuz için olabilecek en güzel ortamda yetistiriyormussunuz. Ya cidden yanlış anlama ama 8 sene azımsanacak bir zaman değil, bu kadar süre cinsellikten uzak olmak çok zor. Bunun üstesinden nasıl geliyorsun?
cinsellik benim icin ihtiyac degil... gercekten.. aklima bile gelmiyor.. benim ilk erkek arkadasim esimdi, onunla da ciktigimda 21 yasindaydim ve boyle deli divane asik degildim.
ben cocuklarim, dua, meditasyon, doga , hayvanlar, gezmek bublarla mutlu oluyorum
Çokta severek evlenmemişsin demek, daha iyi anlıyorum seni. Elbette çocuklarınla, sana huzur veren dua, meditasyon ve doğa ile mutluluğu bulabilirsin. Ama ne olursa olsun insansın ve hormonların var. Bu şekilde cinsellikten uzak oluşunu anlamlandiramiyorum.8 sene cinselliğe dair hiçbir şey yaşamadığimi, yapmadığımi düşünemiyorum.
norvecte yasiyorum, cennetten kose... inanki aklima bile gelmiyor
Kullanıcı adını öylesine yazdığıni sanmıştım. Gidip görmemiş olmama rağmen yurt dışında yaşayacak olsam, yaşamak isteyeceğim tek ülke Norveç :)
Gerçekten şanslıymissin bu konuda. Senin ve çocuklarının adına çok sevindim. Peki evliyken de bu şekilde cinselliğe soğuk mu bakıyordun?
bizim evliligimiz 2 sene civari surdu. dedigim gibi Ilk erkek arkadasimdi kendisi..21 yasina kadar cikmak aklima bile gelmemistiki ozgur bir yerde buyumeme ve ailemde kisitlama olmamasina ragmen. sonra esimi tanidim, yakisikli, ailesi duzgun dedim evlendim ama asik olarak ayakalarim yerden kesilerek ona veya baskasina hic asik olmadim. yani belkide hormonal mesele. evliyken de cocugum cok olsun istedim o yuzden cinsellik oldu. yani aman duramiyorum vs diye bir durum hic yasamadim. hatta bosandim, kardeslerim anneme demisler" oturdugu yerden tasinsin evine erkek arkadasi olur girer cikar, eiyle burun buruna olmaz demisler.. bunu o aralar esime de soylemistim gulerek kardeslerim boyle dusunuyormus demistim.. esimde haklilar, istersen tasin demisti. tasinmadim, eski esimde nerde oldugu bildigi icin yani 5dk mesafe dedigim gibi, ve is yerimi arkadas cevremiz hep ortak olunca guveniyor demekkiki tam baglaniyor bana. ben boyle dusunuyorum...
Gerçekten çok garip geliyor sen böyle anlatınca. Esinle aranızda 5 dakika olduğunu söylediğinde benim de aklıma bu gelmişti. Hani hiç mi hayatına birisi girmedi diye düşündüm. Sonucta ayrı da olsanız burun buruna olmazdi dediğin gibi. Biz erkeklerde bir süre cinsellik yaşamayınca veya kendimizi tatmin etmediğimizde rüyamizda oluyor bu. Siz kadınlarda da böyle bir şey söz konusu oluyor mu?
yazık adama.. barış tabi ki..
cocugu icin mi yapiyor bilmiyorum ama aldigi maasi her ay getirip bizim eksiklerimize harciyor. etrafimizda donup dolasiyor. zaten evlerimiz yurume mesafesi 5dk
ne güzel, hem senin için hem çocuğu için çırpınıyor. kıymetini bil..
Barış.
Niye ayrıldınız
annem sebebiyle
Seni sevdiğini ve mutlu olacağınızı düşünüyorsan ikinize Bi şans ver
ya bikip usanmadan bizim etrafimizda... aldigi maasi yillardir biz eharciyor.. temiz kalpli, resmen yeniden asik oluyorum
Bostami
evt
dene bence
Ne guzel