Ya kızım, bu senin kardeşin işte. Hep böyle olur, hep biz ailemize güvenerek dışarı bakıyoruz. İşte bunlar aile, hiçbir yere kaçmazlar. Ama İstanbul’a bugün gezmeye gitmesem, bil ki tekrar gitme fırsatım olmayacak gibi bir şey olur. Aslında yanlış bir şey, çünkü aile tüm bunlardan daha önemli. Ama ne yapacağız, herkes bu hataya düşüyor. Lütfen sen ondan daha iyi ol ve ona kızma.
Olsun, sizin yaşlarınız çok yakın, arkadaşı gibisiniz. Lütfen onu üzme. Kardeşler arasında kavga hiç güzel değil. Bugün o hata yapmış, sen affet. Yarın sen yaparsın, o affeder ve hayat güzel geçer.
İşte uzak olduğu için olabilir, ama yine de yılda bir kez birbirinizi görmemek hoş değil. Sen istersen mesaj at veya ara. Şöyle diyebilirsin: "Ablacım, sana üzgün olduğumu söylemek istedim. Benim yanıma gelecektin ve beni İstanbul’a gitmek için satın, seni çok özledim ama sen gelmedin." Bence her şeyi bırakır ve koşarak gelir. Ama yanlış düşünme bu hiç zayıflık göstermek değil bu sevgi göstermek
Sen dedin ya, eskisi gibi samimi değiliz. Bil ki ya sevgilisi var ya da seni görmek istemeyen biri var. Çok samimi olmadığınız için sana direkt söylemedi ya da utandı. Olur öyle şeyler ben hala en yakın arkadaşımdan bazı şeylerden utanıyorum olur yani
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babamin ilk evliliginden kızı var benden 1 yaş büyük iki kere size geleyim dedi tamam dedım gelmedi bende kizdim yalanci dedım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kızım, belki işi çıktı, belki utandı ve gelemedi. Kardeşini bir özür koy bence, hemen saldırmaya gerek yok.
2 kez yaptı gelmedi İstanbula cagirdi beni oraya gezmeye gitmiş onu d aiptal etti
Ya kızım, bu senin kardeşin işte. Hep böyle olur, hep biz ailemize güvenerek dışarı bakıyoruz. İşte bunlar aile, hiçbir yere kaçmazlar. Ama İstanbul’a bugün gezmeye gitmesem, bil ki tekrar gitme fırsatım olmayacak gibi bir şey olur. Aslında yanlış bir şey, çünkü aile tüm bunlardan daha önemli. Ama ne yapacağız, herkes bu hataya düşüyor. Lütfen sen ondan daha iyi ol ve ona kızma.
Acaba annesimi izin vermedi diye düşünüyorum uzuliyorumda keske bulunabilen felan
olabilir ama öyleyse onun suçu yok ne kadar olursa annesi sözü duyması gerekiyor
Tek başına heralde değil mi?
Annesinden kardeşi yok
Babamin ilk ev birde buyuk var o 22 diğeri 30 yasinda bende ikincide 21 im
Olsun, sizin yaşlarınız çok yakın, arkadaşı gibisiniz. Lütfen onu üzme. Kardeşler arasında kavga hiç güzel değil. Bugün o hata yapmış, sen affet. Yarın sen yaparsın, o affeder ve hayat güzel geçer.
Eskisi kadar samimi değiliz hiç yuzyuze de gelemedik
Farklı şehirlerde mı yaşiyorsunuz?
Evet ben Ankara o maraş
İşte uzak olduğu için olabilir, ama yine de yılda bir kez birbirinizi görmemek hoş değil. Sen istersen mesaj at veya ara. Şöyle diyebilirsin: "Ablacım, sana üzgün olduğumu söylemek istedim. Benim yanıma gelecektin ve beni İstanbul’a gitmek için satın, seni çok özledim ama sen gelmedin." Bence her şeyi bırakır ve koşarak gelir.
Ama yanlış düşünme bu hiç zayıflık göstermek değil bu sevgi göstermek
O bana yazsin
Nasıl istersen.
Ama şimdi senin sayende kendimi çok olgun hissediyorum.
Çok güzel konuştum 😅
İstanbul'a gezmeye gitmisti sende gel dedi tamam dedim bileti kesecektim gene ekti beni calisicam felan calismiyormis ama heryere gidiyor storyi atiyor
Sen dedin ya, eskisi gibi samimi değiliz. Bil ki ya sevgilisi var ya da seni görmek istemeyen biri var. Çok samimi olmadığınız için sana direkt söylemedi ya da utandı. Olur öyle şeyler ben hala en yakın arkadaşımdan bazı şeylerden utanıyorum olur yani
Ee je var bunda dogru demissin. Doneklerle isin yok
Niye öyle yaptı anlam veremedim
Haklısın ayıp etmiş sözünde durmalıyıd
Moralimi çok bozdu
Az bile demişsin
Niye öyle hapti anlamadim
İşi çıkmıştır
Kotu davranma iyi innsan ol
Yani kulaklarını çektin
Yok hix yuzyuze gelmedik mesajla kizdim
Normalde kulak çekiyor musun
Ne alaka