Gece mesela evli kadının erkeğin sitede ne işi var. Senin eşin nerde sen sitede gezerken. O saatte yatakta eşinin yanında olman gerekmiyor mu? Bunlar hep evlilik müessesesini sorgulatir oldu banağğğ😏
3 ay
Gece mesela evli kadının erkeğin sitede ne işi var. Senin eşin nerde sen sitede gezerken. O saatte yatakta eşinin yanında olman gerekmiyor mu? Bunlar hep evlilik müessesesini sorgulatir oldu banağğğ😏
Kesinlikle haklısın. En güzeli geç evlenmek veya hiç evlenmemek. Bu siteye üye olmadan önce daha farklı düşünüyordum :D artık hiç evlenmemek gerektiği kanısına vardım
Mersi yıvrımm 😏
Eh, yine tam isabet tespitler olmuş :D sana mersi
Jssjsj
Teşekkür ederim Tuçemcim 🌸
Erken ya da geç önemli degil. Ruha eş, iki cihanda da eş olsun.
Amin cano
Cevap
14Cevap
Eşleri erkenden yatiyor, kadin erkek fark etmiyor, ilgisiz alakasız, sorumsuz eş, dışarıda ilgi aramaya yönlendiriyor, konuşulup halledilmesi lazım, ya da medeni şekilde postalamak , toplumun dayatması bastırılmış duygular hepsi bir etken, en güzeli evlenmemek, doğru insanı bulmak zor, özellikle kırsal kesimler de daha fazla , bu olay, çünkü, flört sevgili yanlış karsilaniyordu o yıllar da insanlar evleniyor du. Ama şimdi o durum törpülendi
Erken evlilik ya da geç evlilik kadar, mizacın buna uygun mu oda önemli. Bazıları evlenmemelidir, bazıları asla ebeneyn olmamalıdır. Bazısıda 20 sinde evlense bile olur.
Aynenss
Benim yaşımda olup evlenmiş boşanmış birçok insan var ya da evli mutsuz olan. Doğru insanı bulunca evlenmek mantıklı bence. O da denk gelirse tabi🤣
Doğru insan da yanlış çıkabiliyor be kuzu
Kimse evlenmesin. İsteyenler de evlenmeden çocuk yapsın. Vallahi bekarlık sultanlık.
Tamam🤭
Kimsenin işine karışmamak gerekir ama acele etmemek lazım bence
Yok karışmıyoz da. Gönlü geniş olan acele etmesin bence
Katılıyorum
İste bu yüzden evliliğe hayır ne benim başım yansin nede başkasının 😂
Doğru diyon gönlü yayvan olan kimsenin yogurdunu ayran yapmasın.(Bu sözümü şimdi uydurdum ama mantıklı 🤣
Sjsjs
Öyleyim ama herkese diil
Ben de evleneyim, ben de aldatayım Tülay geri döönn.
Manyama sidikcan olumm
Şaka şaka hava 40 derece sağlıklı düşünemiyorum. Şu an evlenme teklifi etseler kabul ederim, kendimde değilim 🥹
Klima yok mu😰
Klimaya hiç gerek olmuyordu ki, kim bu iklimlerle oynuyor Rusyada 40 derece sıcaklık mı olur lan 😤
Orayı da bozdun bodurcan hep senin yüzünden
Valla ya
Ben de hangi ülkeye gitsem diye düşünüyordum. Sofrada abim şuraya git. Dedi. Manzaralar var sörf vsr uçuş var dalış var doğa var tanıdık var. Gideceğim sanırım bu sene
Arkadaşlık isteğimi kabul etmediğin sürece sorularını cevaplamicam küstüm
🤣🤣sen bilirsin
Hadi kabul et barışalım 🤭
Affedeyim seni 🤭
Hayır kimsin sen
Belkide gelecekteki kocan nerden biliyosun
Höykürdüm 🤣🤣siteden olacak kocanın canı cehenneme
Saçmalama lütfen akşam görücü gelelim 🤭 bu konu burada kapansın 🤭
Hayır ben 7 ay evlenemem zaten😏hadi naş naş
Neden 7 ay kuralı koydun şimdi durup dururken
İşte sır 😏
Bak bidaha düşün teklifimi öyle düşünme site falan
Bu sitede evli erkek daha çok bence onlara neden laf yok :D not evli değilim
Kadının erkeğin yazdım iyi oku😬
Sorry 🤭🤭
Zaten erken yaştaki evliliklerin sonu hep hüsran. Tersini hiç görmedim.
Bu insanın kendi kararıdır bence.
Geç evlenmek mantıksız, evlenmemek mantıklı
bence mantıklı. evlenmek bu devirde deli saçması
Evlenme milletin başını da yakma
Zorttttt
geç evlenmek mantıklı ben 31 32 gibi düşünüyorum
Çok mantıklı denendi yaşandı
Yatakta esi onu beklemiyorsa?
Dogru bi yaklaşım
En İyi Cevaplar