Soruyu düşünürken aklıma gelen o şarkı 🎶
Yakınlarınızın dahi, size bilerek yardımcı olamadıkları konular var mıdır?

Soruyu düşünürken aklıma gelen o şarkı 🎶
Yakınlarınızın dahi, size bilerek yardımcı olamadıkları konular var mıdır?
Daha önceden oldu canım evliligimde çok mutsuzdum eski kaynanamla çok sıkıntılar yaşadım bir kadın olarak çok mücadele verdim ama olmadı en sonunda boşandım sonrasında ozamanlar akrabaların bazıları çok üstüme gelmisti niye boşandın yuvayı dişi kus yapar , sabredicektin , bir şey olmaz bilmem ne vss birsürü tantanayla karşılaşmıştım anlatıyordum anlamıyorlardida yine her gördüklerinde aynı tepkilerle karşılaştım belli bir zaman sonra sustular çok şükür 🙏
Aynen öyle gülüm gülüm geçti gitti hepsi
🙏🥰🙋
Hani kocaman bir kalabalık içinde yalnız kalmak var ya, dinleyenin çok ama anlayanın az olduğu bir ortam. Ben bu yüzden herkese derdimi anlatmıyorum. Birine gerçekten güvenebilmek, derdini anlatabilmek ve karşındaki kişininde seni anlayabilmesi çok özel bir durum. Ve ben bu yüzden herkese derdimi anlatmıyorum. Sadece hayatımda özel olan insanlara ve beni anlayacak olan insanlara paylaşırım
Evet herkes benim hakimda atıp tutar 🙁😐😐🙁🙁
Bu devirde Dert anlatmayı sevmiyorum anlatsam da herkes işine geleni anladığı kadar ve gün oluyor derdi koz olarak kullanan kötü insanlar için ne gerek var...
Eıg için teşekkür bro
Cevap
8Cevap
Beni kimse anlamıyor ama ben kendimi anlıyorum bu da yeterlidir.
Bazen en yakınınızdaki insan aslnda en uzagimzdaki insan olabilir bazen kan bağı olan insanlar bize bir yabancı gibi gelebilir önemli olan kan bağı degl gönül bağı kurabilmek
Zaten çoğu zaman en yaknlarmz anlamaz bizi ki biz de onları anlamayz
İnsanlar beni tanımıyor. En yakınımdaki insan bile beni tanımıyor. Ben de kendimi tanımıyom zaten sikıntı yok.
Amin gardeşim Semih 🤣
Dert anlatmam, derdimi anlamalarını da beklemem.. insanlardan herhangi bir beklenti duymadan yaşamaya alışalı uzun zmn oldu
En doğrusu 🙌🏻
Tanımak kâfi değil aile veya akraba olmaları birilerinin beni kesinlikle anlayacağı anlamına gelmiyor. Bazen hiç tanımadığı hâlde sonradan tanışılan insanlar daha iyi anlıyorlar.
İnsanlar zaten her zaman istedikleri gibi anlarlar dostum o yüzden vardır
Aynen öyle vallahi
Kimseyle dertleşmemki öyle bi kaç kişi dışanda onarda beni anlarlar.
Öyle abim
Kimse kimseyi %100 anlayamaz zaten. Öyle bir şey olsa ne güzel olurdu..
İnsanlar anlamamak için bahane sunuyor kendilerine. Öylesi işlerine geliyor çünkü.
Dertlerimi anlatmadıktan sonra onlar bilemezler. Her zaman güler yüzlü ve sakin olmaya çalışıyorum.
Anlaşılması zor bir insanım çoğu insan sadece beni tanıdığını zanneder ama kimse kimsenin içindekileri bilmez koca bir okyanus gibi.
Dert anlatmayı sevmiyorum, anlatsam da herkes işine geleni anladığı için ne gerek var...
Var ama anlatmak da istemiyorum artık herkes kendi derdiyle yeterince uğraşıyor.
Dertleşen biri değilim ki kaldı ki kafama kolay bişey takmam.
Var biraz da ben anlatamadığım içindir belki
Eğer derdimi anlayamıyorsa beni gerçekten taniyamamıştır
Ziyadesiyle ama anlamlarını da beklemiyorum.
Var tabi ki. İç dünyamda neler olup bittiğini ben dahi tam olarak anlayabilmiş değilim.
Genel olarak bana alışıyorlar beni anlamayı bırakıyorlar buda anladıkları anlamına geliyor o kadar anlaşılmıyorum
Var kankam😊 şarkı seçimin çok güzel 🥳😎
Tabi illaki var
Evet var
Evet çok var maalesef
Olmaz mı ya tabi ki var.
Kimse anlamıyor ki zaten 🤌🤣
Ailem bile 🤣
Ben dike getirmezsem çok anlayamazlar.
Aynen var
Herkesin derdi kedine büyüktür
Ailemden başka zaten beni kimse anlamadi ki
Yok çok şükür