Lütfen okuyun çok sinirliyim?

1 senelik gelinmz var kıza baştan isinamamistm ama arama mesafe koyarak devam ettim geldi hizmet ettim vs. Dugun hazrlklari boyunca halalari bizden çok şey istedi her şeye karıştılar şu soylr olacak bu böyle olacak diye ben sülalesini sevmedim yNi her şeyi bize aldirdilar falan neyse bir buçuk ay önce doğum yaptı gittik doğuma girerken 7 sualalesi orfa halalari vs çocuğu anca kucagina aldılar foto çektiler hastanede vs bende sinilendim zaten sevmiyorum neyse çocuk dogduktan sonra hep annemletle gittim evine tek gitmedim önceden de zaten calisiyotdu izindeyken de gitmezdim görümce sürekli geliyor demesinler diye neyse bunlar yeni doğmuş bebeğe Instagram açtılar kiz kendi sülalesini eklemisti bir sürü foto atmisti bende buna sinirlendim tavır yaptım geldiğinde vs hosgeldn demedim (tabi ilk gelin olarak düğünden geldiğinde artık sana hoş geldin demememize gerek yok sen de bu evdensin demiştim) yarın. Bebeğe mevlut okutacagz sali günü geldi işte jizden çok kişi gelecek en az 30 kişi dedi annem de olsun olsun dedi bende sığmaz vs dedim sonuçta ev küçük ve bizden de gelecek var. Neyse bugün akşam evde herkesin içinde bana çattı. Ben bir haftadır evi temizlemekle ugrasiyorum ablamla gelin eve adım atmıyor her iş bende ondan sonra kız işte bunun yüzünden psikatriye gidecem benle sorunun ne işte bana laf sokuyorsun senin yüzünden biraya gelmei istemiyorum işte ablan bulaşık yıkıyor kalkıp niye yardım etmiyon yegeninin sarmasi sarılıyor niye yapmiyon (1 haftadır her şeyi yapan ben olduğum için onu da onlar yapsın dedim dokunmadim çünkü baya yorulmstm) işte doğumda ona geçmiş olsun dememisim hastanede davar gibi insan vardı ne ara diyeceksem. Neler neler dedi cemkirdi gitti kiz bir de benden 5 yaş küçük adımla sesleniyor bir de diyor ki dogumdan önce aramız iyiydi falan e o zaman bana niye saygı gostermiuorsun bit de saygı bekliyor benden
Lütfen okuyun çok sinirliyim?