1 senelik gelinmz var kıza baştan isinamamistm ama arama mesafe koyarak devam ettim geldi hizmet ettim vs. Dugun hazrlklari boyunca halalari bizden çok şey istedi her şeye karıştılar şu soylr olacak bu böyle olacak diye ben sülalesini sevmedim yNi her şeyi bize aldirdilar falan neyse bir buçuk ay önce doğum yaptı gittik doğuma girerken 7 sualalesi orfa halalari vs çocuğu anca kucagina aldılar foto çektiler hastanede vs bende sinilendim zaten sevmiyorum neyse çocuk dogduktan sonra hep annemletle gittim evine tek gitmedim önceden de zaten calisiyotdu izindeyken de gitmezdim görümce sürekli geliyor demesinler diye neyse bunlar yeni doğmuş bebeğe Instagram açtılar kiz kendi sülalesini eklemisti bir sürü foto atmisti bende buna sinirlendim tavır yaptım geldiğinde vs hosgeldn demedim (tabi ilk gelin olarak düğünden geldiğinde artık sana hoş geldin demememize gerek yok sen de bu evdensin demiştim) yarın. Bebeğe mevlut okutacagz sali günü geldi işte jizden çok kişi gelecek en az 30 kişi dedi annem de olsun olsun dedi bende sığmaz vs dedim sonuçta ev küçük ve bizden de gelecek var. Neyse bugün akşam evde herkesin içinde bana çattı. Ben bir haftadır evi temizlemekle ugrasiyorum ablamla gelin eve adım atmıyor her iş bende ondan sonra kız işte bunun yüzünden psikatriye gidecem benle sorunun ne işte bana laf sokuyorsun senin yüzünden biraya gelmei istemiyorum işte ablan bulaşık yıkıyor kalkıp niye yardım etmiyon yegeninin sarmasi sarılıyor niye yapmiyon (1 haftadır her şeyi yapan ben olduğum için onu da onlar yapsın dedim dokunmadim çünkü baya yorulmstm) işte doğumda ona geçmiş olsun dememisim hastanede davar gibi insan vardı ne ara diyeceksem. Neler neler dedi cemkirdi gitti kiz bir de benden 5 yaş küçük adımla sesleniyor bir de diyor ki dogumdan önce aramız iyiydi falan e o zaman bana niye saygı gostermiuorsun bit de saygı bekliyor benden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengen mi bu şahıs senin
Abimin eşi o 23 ben 27 yaşındayım ama adımla hitap eder gorgsz
Yani yengen sayılıyor
Bak sana kısaca şunu soylicem bizim sülale ne kadar sinir bozucu olsa da birbirine düşkündür, yengem geldi 3 sene de sülale de kim varsa arasını bozdu sana o kadar diyorum başka da bjsey demicem
Bu da ara bozmaya mi çalışıyor yani ki anneme hep dedim samimi değil aynı halalari gibi cazgir vs diye ama ben bugün ona değil ablama da sinirliydim çünkü sadece ben ugrastim evi temizledim vs onlar faha bugün geldi
Bak şimdi niyetini sadece ALLAH Bilir lakin genelinin niyeti şu oluyor : herkes bana saygı duysun , bana kafa kaldıranı dışlayayım, herkes onu dışlasın , bana saygı duymak zorunda kalsın, bana hanımağa muamelesi yapsın vs vs
Şunu tavsiye etmek isterim sana
Sakına sakın , ne olursa olsun , sebebi ne olursa olsun asla ve asla bütün işleri sen yapma , her yükün altına sen girme , her taşın altına elini koyma , ger sorumluluğu sen üstlenme , sonra o senin görevinmiş gibi görebilirler, seni hizmetçi muamelesi yapabilirler e senin de canına tak ettiği yerde yeter artık herkes kendi işini yapsın bundan sonra dediğin anda yenge denilen şeytanın sağ kolu devreye girer ve son darbeyi yapar İŞTE BAKIN BU SAYGISIZ DEMİŞTİM der senin için ve herkesin seninle aranı açmayı başarmış olur , bu senin hatan yüzünden olur hemde
Aldığın gelini it gibi kullanacaksın ki bi tarafı kalkmasın , iş falan yapma ama tartışma da ayy belime bişey oldu de otur bi kenara yengen yapsın işi , hatta eğer sinirlerin sağlamsa yengen iş yaparken bak bak sırıt o çıldırıp sana çatmaya kalksın ve herkes onu kavgacı bilsin
Baştan pek sevmesem bile hizmet ettim yine ama ne bileyim hep bir şey itti mesela bir gün annemle bir şey hakkında konuşurken o da engelli gibi derken bana baktı yani beni küçük görüyor engelli gibi bilemem artık saglamim ama işin kötüsü annemlerde onu destekloyor boş ver birisi psiktriye gidecekse bu o dedi babam da herkesin çilesi var bizimki de bu dedi ne bileyim herkes tarafından hor görüldüm babam pek sevmiyor beni beddueder anca evden dışarı pek çıkmam ama yemeklerini yapar evi temizlerim eski sevgilimle kötü bir ilişkim oldu 3 senw önce ondan sonra kapattım kendimi sinirli briisi oldum bilmiyorum kimse beni sevmiyor anlaşamıyorum ama kimsenin karısına geçip de bu şekil cemlirmiyorum bir de psikolaga gidicem falan diyor bu evlenirken bile bütün her şeyini biz aldık halalari yüz gorumlulugu söz nişan ikisini istedi her şeye karisti düğünden bir ay sonra babası ev alın diye haber gönderdi babamda şimdi ev bakıyor onlara elimizdeki her şeyi ona verecegiz 50 ceyrek bir bilezik vs kiz da 1 senede kendi maaşı ile koluna 6 7 Ajda yapmış onları bebeğe yaptirim diye vermeyecekms ev alirkwn
Bilmiyorum çok sinirliyim şimdi iveri girdim annem babam saldırdı canım serfszdiye ama Bilmiyorum sevilmiyorum sadece sevilmek istiyorum ama olmuyor her şeyde olan bana oluyor
Bak anlattığın şeylerin yüzde doksani aynı inanır mısın
Sana şunu tavsiye edicem
Eğer o evden çıkıp güvenli bir yere gidebiliyorsan git , parani kazan , ayaklarının üstünde dur
Gidemiyorsan da gidene kadar hakkını yedirme , sana iş mi yap dediler hasta numarası yap belim tutuldu de sana ne derlerse desinler aldırma
Kurtulana kadar o evden böyle işini yürüt, aklını kullan
Ben de pek anlamam niye dışarıdan gelmiş gelinin ayağını öperler anlamamm aynı durum bizde de var iki sefer büyük kavga ettik abimle konuşmuyoruz artık, yengelersikilmeli hemde öldüresiye
Kurtulmak istiyorum olmuyor evlenmek istiyorum olmuyor gelin de biliyor hemen beni ezeceklwrini zaten ondan babamlarin yanında dedi hepsini ben hiç ir şey demedim hiç ama yarın diyecegim mevlidden önce. dağdan geldin de bagdakini mi kovuyorsun diye gerçi evdekoelrde kovuyor beni calismiyorsun soylesinboylesin diye ama yok olmuyor hiçbir şeyim yolunda gitmiyor canım yanıyor sinirleniyorum iyilik görmüyorum ben istemez miyim yeni doğmuş bebek seveyim vs ama belki de seviyorum diye içten içten kızar diye pek yanasmadim evine bile sürekli gitmedim görümce evden çıkmıyor demesinler diye. Doğumdan önce yemek yaptım çağırdım kac kere
Öncelikle sakin ol
Şunu bil ki , bi insanın içinde ki kötülük iyilikten daha fazlaysa o insana ne kadar iyilik yaparsan o seni daha da ezmeye çalışacaktır
Yemin ederim anlattıklarının hepsi başıma geldi
İnan bana
Seni anlıyorum ama sen , beni sevsinler diye sürekli kölelik edersen hepsi seni daha da ezik ve hor görecek ve sen sonunda bıkıp da işi bırakınca hepsi bir sana saldıracak inan bana aynısını başıma geldi diyorum niye inanmıyorsun
Bir de bir sene olmuş yani bir şeyi duysa tamam arkasından konuşuyorum ama sırf gelmiş bana diyor ki bulaşığı kiye yikamiyon yarın mevlit var yegeninin sarmasjni sarmiyon kendi bayram günü yiginla bulaşığı bırakıp gezmelere gitti. o istiyor ki aynı dediğin gibi canım cicim diyelim yalakalik yapalım falan halam çok sever ki tam bir seytanin teki benim halam da onu çok sever mesela ballı ballı konuşurken onla o yüzden bayılır o da istiyor ki her şeyi tam olsun gelin hanım olsun el üstünde tutalım falan bir yılda ben gelin de bir halta yaradigini gormedm
Sebepsiz bir yere sana kötülük besleyen insana iyilik ederek gözüne giremezsin genelde çünkü o tip insanların içinde ki kötülük iyilikten fazla olduğu için öyle yapıyor
Aslında beni sevsinler diye değil evde dura dura temizlik yapmaya alıştım mesela ablam gelir aman bir kerede o yıkasın bulaşığı derim çayı o demlesin derim ama gelin gelince sevmesem bile kalkar cekirdeigine kadar koyarım daha bu salı geldigidne ben hali yıkıyorum içeri girdim baktım sadece çay var gittim yanına bir şeyler çıkardım. Ben onlara gittiğimde ise dgumdqn önce pasta yapmıştı yaptığı pastadan bile koymadı önüme bi meyve suyu vermişti
Bak sen şu an gerçekten sinirli ve haklı yenmiş bir nida ile yazıyorsun ben de sinirlerime yenik düştüm 27 senemi aldılar
Sana tek tavsiyem şu
Sen iş yapma , sana yengen iş yap derse sen niye yapmıyorsun de sakince sonra da ondan önce hemen annen yanına gidip yengem bana emir veriyor de eğer ondan yana olurlarsa sürekli hastaymış gibi yap ve iş yapma, sonra da yengenin getirdiği hiçbir şeyi yeme içme giyme kullanma
Benim tavirlarim ona hoş gelmedi çünkü mesafeliyim birde her şeye karismisim ya ondan da. Umurumda değil zaten baştan sevmedim ve böyle olduğunu da biliyordum anneme dedim o da halası gibi vs diye ama hep sustu onu savundu hep beni ezdiler calismiyorum evdeyim bir işe yaramiyorumdiye ben kötü oldum yani
Bak sen geçmişe takılı kalıyorsun, yengen ve yengem tipinde ki insanlar ise sadece yapacağı domuzluğa odaklanıyorlar , sonra çalışan sen kazanan onlar kötü olan yine sen oluyorsun değişmez bu dediklerimi ekran resmi al ve uygula , o iş yapmak zorunda kalsın
Kendi kalkıp yapmıyor ki iş bize geldiğinde yani iş yapıp yapamamsi değil zaten bulaşığı bile makinaya atar yapsa. Yemem zaten bir de bebeğe bile hep annem aldı her şeyini annesigil 3 geliri olduğu halde hiçbir şey almadılar yapmadılar ama sence yarın konusayim mi yani dün bana böyle demiştin ya hani diyerek misal bulaşık yıkanıyor diyorsun sen niye bulaşığı bayram da bırakıp gezmelere gittin dağdan geldin bagdakini mi koyuyorsun diye bir de ben hcibri şey demedim ya bundan sonra daha çok üstüme gelir babamgilde onu savundu ya kendine bir şey dedirtmez çünkü akşam komşular geldi niye sarma sarmiyon dediler onlarda ben de 1 haftadır her işi ben yapıyorum birazda onlar yapsın hanfendilr yeni ayak bastı falan dedim hemen atlad ne diyon sen ya diye sesini yukseltti
Yok zaten daha geldiğinde önüne bir bardak su koymam bulasigini da yıkamam evine de gitmem inşallah da ev falan almazlar yoksa o zaman daha çok bi tarafı kalkar daha 1 senelik evli 23 yaşında ev alsınlar diye bekliyor bu devirde
Ailen de de suç var
Rüyanı heryer de anlatma öyle ulu orta
Niye? Genelde çıkar aslında rüyalarım ama bu ne bileyim bi garip oldu
Anlamı kötü ise ve onu birisi yorumlarsa başına gelir çünkü yani gerçekleşir
Peygamberimizin kötü rüya gördüğünde ne yapılması gerektiğini anlattığı hadisleri araştır google de
Bilemiyorum artık ama o kadar da neye psikiyatri ye gidecek kadar olduysa sanki yuvalarini dagittim evine desen annemelrle anca giderim ki 2 3 hafta oldu gitmeyeli bize geldiğinde ise pek muhatap olmadım dogumdan dolayı ama laf sokuyormusum geçenlerde annem dedi işte ev alma mevzusunda bir şeyler ben de dedim ki her şeyi siz aldınız zaten bütün evi dizdiniz onu da kendi aslsin dedim araba aldılar falan bir de bunun numarasını silmiştim kendi telimden geçende annemin telini aldı birine wp dan mesaj atmak için orada kesin benim fotomu gormustr yani gozukuyrofu onda da sildiğim için gozukmez falan o kesin onu da düşünmüştür numaramı silmiş diye
Bilmiyorum onlari teşekkür ederim ama bu sogutur bizden ayrılmaz baksana annemelre bile şey diyor siz gelin bi, im evde ben artık buraya gelmek istemiyorum falan iste sırf benim yüzümden samimiyet kuramiyormus annemlerle ne alakaysa oysa hamile iken hep annem yaptı istedikleri yemekleri hep geldi yemek yedi evini temizledikdogumdan önce falan bu istiyor ki herkes etrafında donsun
Ya aynı horrrrrrrospuyengem işte
Sen kaç yasindasun yengen kaç yasinda
2 yaş var aramızda
Yasin 24 mu? çok sinirliyim bir de kara bir şey benden 5yas küçük abla demez ama saygı bekler mikrop
Evet
Yaptığı şeyleri düşündükçe kendine zarar veriyorsun gel tavsiyelerimi ekran resmi al ve uygulama
Uygula
Allah yardimcimiz olsun bir de abim evin tek oğlu miyminti birisi annem çok kiz aradı hiçbiri olmadı bunu da kendi buldu sevdi aldı bir an önce gitmek istiyorum sevilmek istiyorum qma zor biliyorum hiçbir şey istediğim gibi olmayacak anca bedduederler kimse içimdekileri bilmez evdeyim yatıyorum kalkıyorum diye mutlu sanıyorlar oysa öyle dertlerim var ki içimde ben istemez miydim gelin kardeş olalım her derdimi anlatayim hatta ablama bile anlatamadigimi ona anlatayim küçük vs anlar beni diye ama yok bana gelen goruculeri bile hemen abime yetistirir ben bunla nasıl özel paylisiym
İyilik anlamayana kötülükle karşılık ver
Yüz verme muhatap olma gerekirse konuşma
Sana zararı oluyorsa uzak tut mesela sana emir verdiğinde de ki bu bana emir veriyor ben bundan sonra iş yapmicam kendi yapsın cok biliyorsa
Ama bugün dediklerini ona yedirmem lazım çünkü ben hakliyim ve cevabını vermedim ya daha da her şeye debelenir eminim düşün bulaşık yikamiyondiyor kendi bayram günü bulaşığı yikamayip gezmeye cikiyor sonra geçmiş olsun demdin diyor davar gibi insanın içinde nasıl gidip geçmiş olsun diyim ki bebek geldiğinde onun yanına duygulandım ağladım yeminle. Sonra laf sokuyormusum annemi dolduruyormusum 3 +1 eve 50 kişi sığar mı sence? Ve daha neler neler
Yedirirsen iş uzayabilir en iyisi muhatap olmamak , çünki böyle tipler muhatap oldukça sakin sakin domuzluk yapıyor sen de sabredemeyip kötü oluyorsun en iyisi muhatap olmamak
Ben icimde tutamam muhatap olmam zaten ama cevabını alması lazım yoksa onu haklı görürler ki görüyorlar da bana cemkirdihepsi neredeyse kendimi oldurcwm zaten bunalimdayim evde bile rahat yok ya
Mesajat
İstek attm
Puan yetmez burdan yaz yine
Aynen denedim ama gitmiyor
Olsun yaz sen 2 de iptal edicem hesabı
Neden iptal ediyorsun
Ben öyle çok sıkılınca gelir hemen giderim ya
Çok durmam ki
İyi insan yok çünki burada
Anladım benim de tek yerim burası başka kimsem yok hiçbir yerim
Sen de burada çok durma kuzu burada gerçekten şerli insanlar var insan bile denmez onlara
Maalesef her yerde var zaten bütün pislikler beni buluyor
Üzülme sende artık
Herkesin sınavı farklıdır belki senin sınavın da budur
Dediklerimi unutma
Sinavim bitmeyecek eminim son nefesime kadar aynı şeyleri yasayacam ama yarin ağzıma geleni diyecem cevabı verecem ondan sonrada muhattap olmam biriyle severek evlenmem zor görücü gelirse de ne olursa olsun kBul edecem bu sefer
Bak hep hata yapıyorsun ama
Niye geleni kabul ediyorsun kendi ayağına sıkıyorsu
Ağzına geleni dersen hiç bırakmaz o tipler peşini yengelersikilmeli bunu anla ve aniden kes muhatap olmayı bişey dersen ondan sonra sen konuşmasan bile o sürekli sürtünecek sama
Yok ama cevabini vermem lazım çünkü hiçbir şey demedim annem babam da hemen karşı geldi zaten onu haklı buldu ablam psikiyatri ye kendi gitmeli asil fLan dedi yani o en yaf şeyde bile bu saatten sonra bNa satasir eminim o yüzden söyleyecm
E ailen yine sana Kızarsa
Babamgil yokken diyevm annem olursa olsun zaten babamla abim olmasaydı ona cevabı verirdim ama ağzımı açsam hemen beni susturacaklardi beni doverlerdi bile o yüzden demedim hiçbir şey ha yarından sonrada ne plursa olsun ama ben haklıyım tutup da bulaşığı niye yikamiyorsundiyemez orspu sanki benden yaşça büyük de mikrop bir de kendi evi sanki kaltk
Heh şöyle rahatla biraz söv
Bak dersen o laftan anlayıp hatasının farkına varmaz e ailen de sana hal vermiyor, senin ağzını açman kendi kötülüğünü olmuş olur kabul et , en iyisi hiç ama hiç muhatap olmamak
İçimde tutamam bak akşam komsu geldi o zaman bile ne diyon sen ya diye cemkirdi pislik zaten bu saatten sonra bize helmez pek çünkü ise baslick markette kasiyer bebeğe de kendi anası bakacak annem çalışıyor o yüzden
E ne diyim de o zaman
Evde poğaça börek yapmayı öğren para kazanmış ayrılmaya bak evlilik konusunda da içine sinmeyen biriyle asla acele edip evlenme
İçime sinen de beni istemedi maalesef bime vs marketlere basvuru yaptım hiçbiri çıkmadı bi nasipsizlik var bilmiyorum hayatim boyunca da öyleydim hep ezildim sessiz sakin büyüdüm ama huyudukce nefretimi kustum bNa yapilanalrdan
Belki sende cinlerle ilgili bo sıkıntı olabilir
Şu bilgi sana yeter
Dua ya sarıl, unutma ki ALLAH her hayırlı duayı Verir ana zamanı vardır sabretmek lazım duayla sabırla namazla yardım istemek lazım ALLAH tab
Duayı sakın hafife alma
Zaten nasipse sende ne sorun olursa olsun mutlaka o nasibin sana gelir bunu ALLAH Diyor. Kurma da
Bilmiyorum durup durup sinirleniyorum özellikle regl zamanı. dun ablamı çağırmış gelin evine ablamla beni konuşmuş bugün öyle dedi işte ablam da o regl Ken sinirli oluyor istemsiz bs diye o da hep mi ondan kaynaklı diye babamlarinyaninda söyledi artık tam ne konuştular Bilmiyorum ama ablamın beni pek savunduğunu da düşünmüyorum psikiyatri ye gitmem gerek benmisjm belki doğru olabilir ama bu konuda değil bana tutup da bulaşığı kiye yikamiyon diyecek kişiye karşı değil
Amin inşallah çok dua ediyorum ama inşallah mutlu olurum canım ddq çok yanıyor beddua ediyorlar Bilmiyorum hiç sevilmedim dışarı çıkmak istemiyorum falan içime kapandim
Bak hala geçmiş bakıyorsun
Bunu yaparsan o srtük yaptığı hareketlere devam ederse sen yine sinir olacaksın ve sinir olmaktan dediğim tavsiyeleri yapmayacaksın bırak kızmayı ben 3 senedir kızıyorum da noldu
Dua et maddi durumunuz iyiyse her gün 7 acve hurması her gün 7 çörek otu ve her ay 3 gün sabah bal ye her sabah ve akşam 3 er kez ihlas felak nas oku ve her sabah her akşam 3 kez bismillehillezi duasını oku anlamıyla beraber
Sen erkeksin kızla kizin derdi başka olur birde anneme diyor ki kıskanır diye sizle yakinlik kuramiyorum falan önce sen bi saygı göster sonra saygı bekle kıskanmak değil sinir oluyorum resmen yani içime sinmiyor çocuğu bile sevesm gelmiyor
Hadi ama sakinleş biraz bak yengenin ekmeğine yağ sürmek yerine sen onu gıcık et?
Param da yok bu saatten sonra vermezler de para mara ellerindengelse evden alacaklar beni bir de benle sorunu var ama önce ablama diyor sonrada annemin babamın yanında bana konuşuyor derdin ne diye ne ayıp yanıma gel karşı karışma al cevabini
İş yapma, çok zorlarlarsa bana kimse laf soylemezse is yaparım de
Pisliğin birisi nasıl sakinlesiyim
Genelde yapıyorum zaten ama o gelince yapmam içtiği bardağı yıkasın gerçi annem yikaymiyor boş ver kalsın ben yaparım diyor o da tamam diyor gidiyor neymiş çocuğu varmış 2 sene olacak Nisan evlilik toplam 2 senedir aynı gelir yer içer köşede oturur
Burdq misin
Destan yazmışsın