Aile & Toplum Bu da sınıfsal dediğiniz ne var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her sabah badem sütü ile kahve içmödön oyonomöyorom yaa hshshs Bu da sınıfsal dediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Her sabah portakal suyu ile güne başlamak derdim. ama sigara ve kahve sadece 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Manda yoğurdu Medine hurması her sabah güne başlayamam 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Fakir giyse crocsları pasaklı zengin giyince moda oluyor yani tuvalet terliği hesabı 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Filtre kahve içmek :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa ne var ki onda ben bile içiyorum 😄 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel taklit 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne yönden? Yorumla m ByBrawo 1 yıl Her sabah badem sütü ile kahve içmödön oyonomöyorom Taklidi 😂 Yorumla Soran 1 yıl ha 😄 ama öyle diyorlar ben BİM sütü ile yola devamke Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ben süt olmadan direk devam 😂 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gece uyumadan hurmalı kaymaklı yoğurt yerim 0 0 Yorumla
__Belle_de_Jour__ Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Babam doğum günümde bana ADAhediye etti. 🙂 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Direkt anneannesi 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Bikdeki karpuzlar 0 1 Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 1 yıl Bimdeki karpuzlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her sabah portakal suyu ile güne başlamak derdim. ama sigara ve kahve sadece
Manda yoğurdu Medine hurması her sabah güne başlayamam
Fakir giyse crocsları pasaklı zengin giyince moda oluyor yani tuvalet terliği hesabı
Filtre kahve içmek :D
Yaa ne var ki onda ben bile içiyorum 😄
Güzel taklit 😂
Ne yönden?
Her sabah badem sütü ile kahve içmödön oyonomöyorom Taklidi 😂
ha 😄 ama öyle diyorlar ben BİM sütü ile yola devamke
Ben süt olmadan direk devam 😂
Ojeli , başı açık annane
Gece uyumadan hurmalı kaymaklı yoğurt yerim
Babam doğum günümde bana ADAhediye etti. 🙂
Direkt anneannesi
Kahve