Erdoğan, hakkını arayan öğretmenlere ÇAPULCU dedi:
“Eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa sokaklarda çapulcu olarak dolaşanlar mısınız?”
Erdoğan, hakkını arayan öğretmenlere ÇAPULCU dedi:
“Eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa sokaklarda çapulcu olarak dolaşanlar mısınız?”
Kesinlikle tasvip etmiyorum, öğretmenlerin yanındayım. Zira atamalar yapılmıyor, torpiller dönüyor, alımlar az ve özel sektörde çok düşük ücrete çalışıyorlar. Sadece öğretmenler değil ;Doktorlar hariç tüm üniversite mezunları, ya asgariye ya da bir tık üstüne çalıştırılıyor. Avrupa 'daki meslektaşları ise, 3000-4000 Euro maaşla başlayıp üç-dört yıl içinde araba sahibi olabiliyorlar. Varlığın içinde, yoksulluğu yaşatıyor akp! Yoksa bizim kaynaklarımız, Avrupa' dan çok daha zengin
Peki kurtuluş nedir? Tek kurtuluş, Zafer partisidir. Zira Altılı masa, ekonomiyi Ali Babacana devredecekmiş. 15 milyon kaçağı da zorla göndermeyeceğim diyor. Ali Babacan, ekonomik krizin çözümü olmaz. Zira döneminde, ekonomi nasıl iyi oldu biliyor musunuz? Akp, Amerikanın kucağında idi. Şimdi ise, Çin kucağında. ABD nin kucağında olunca, sıcak para aktı
Yani altılı masa, kesinlikle çözüm değil. Bir kere 15 milyon kaçağı, zorla sınır dışı etmeden ; ekonomik reformlar için, kaynak bile oluşturamazsınız. İşte Zafer partisi, "hepsini sınır dışı edecem, . İsrafı da yok edecem ve böylece ekonomik reform için, kaynak oluşacak" diyor. Çözüm de bu!.
Ama maalesef yine de Akp kazanacak gibi görünüyor.. O halde akpnin, NASIL kazanacağını açıklayayım. Akp ye hizmet eden ve Bop projesi (ABD nin Türkiyeyi bölme projesinin) de bir oyuncusu olan altılı masa, Mansur Yavaşı aday yapmayacak. Aday ise, Ya Kemal ya da Ekmeleddin gibi, başarısız Halka hitap edemeyen birisi aday gösterilecek. Bu durumda Ümit Özdağ, 100. 000 imza toplayıp aday olacak
İyi parti ve MHP seçmeni, ÜMİT Özdağ' ya tüm desteği verecek ve iyi parti ile MHP baraj altında kalacak. ÜMİT Özdağ, %13-15 alacak. Ama Ümit Özdağ' ın ikinci turda cumhurbaşkanı olabilmesi için, ilk turda %30 a ihtiyacı var. Yani Ümit Özdağ, ilk turda, chp oylarının; %60-70 ni alabilmeli. Ama chp partizanları, bu oyları vermeyecek.
Böylece altılı masanın, Kemali ya da Halka hitap edemeyecek olan adayı ; ikinci tura kalacak. Böylece ikinci turda, Erdoğan %100 seçilecek. Ama kıl payı.. Peki daha sonra ne olacak?
1. Sayıları 15 milyonu bulan: Afgan, Pakistanlılar ve Suriyeliler, asla gitmeyecek. Hat da Hepsi, vatandaş yapılacak. Daha sonra Afrika Müslümanlarından, Afganlardan ve Pakistanlılardan göç gelmeye de devam edecek. Bunlar da ülkeye alınıp vatandaş yapılacak. Aksi halde akp nin, 2028 seçimlerini de kazanması çok zor.. Çünkü Türk gençliği, Zafer Partili olarak yetişiyor ve Dinden de tamamen kopuklar. Akp ise, din sayesinde oy alabiliyor.
Böylece akp 2028 de de kazanacak ve kaçakların nüfusu bizi hızla geçecek. Şimdi Türk milleti, 100 yıl önce olduğu gibi; islamcı Osmanlı hukumetle karşı çıkıp Rumları ve ermenileri sınır dışı etmişti. Zira Türk milletinin %20 sini oluşturan bu iki terorist azınlık, bizi yok etmeyi hedefine koymuştu. Şimdi de emperyalizmin Suriyeli uşakları var. HEPSİ Türk düşmanı Hat da şu an sokaklara hakim olmak için; Türklere saldırıyorlar.
Eğer Zafer partisi iktidara gelemez ve akp yine seçilirse; 2040 da ülkemizi elimizden alıp bizi katledecekler. Ama , savaşı biz kazanırsak ; ermeni, Rum ve Yunan gibi kaçıp giderler. Savaşı kaybedersek, Türk ırkı Anadolu 'dan silinir.. Böylece Anadolu' da bir din devleti kurulacak. (Aynen Osmanlı gibi..) Zaten Emperyalizmin 'de istediği bu! Zira Emperyalizm, dinle (orta çağ kafasıyla) yönetilen zayıf bir Anadolu istiyor.
2. Ciddi ekonomik sıkıntılar, bizi bekliyor olacak. Zira Akp, tüm fabrikaları satıp tarımı bitirerek ; ülkeyi iflas eşiğine sokmuştu. şu an Arjantin 'den beteriz. Eğer 2023 de yine kazanırsa, Vanezula' yı geçeceğiz. Bitmek bilmeyen nakit sıkıntısı, işsizlik ve Kuraklığın da getireceği açlık; Türk milletini Afrika halklarının sefaletine sürükleyecek. Akp, "NASIL olsa Kaçaklar sayesinde oy alırım" diye hiç bir reform da yapmayacak ve Kaçakları da sürekli besleyecek.
Yani chp seçmenleri, Zafer partisine oy vermese veya Altılı masa süpriz yapıp Mansur Yavaşı aday göstermese; akp kesin seçilecek ve bunlar da harfiyen gerçekleşecek. İş, CHP seçmeninde bitiyor
Peki akp neden, berbat yönetmesine rağmen ;oy alıyor? Tek nedeni, din arkadaşlar. Zira Akp, dindar bir parti. Seçmenlerin, %45-50 si dindar. Böylece akp, Allah diyor ve seçmen her şeyi unutup oy veriyor. Özetle Siyasal İslam, Osmanlı'nın sonu oldu. Bu durumda chp seçmenlerinin, %60-70 i ilk turda Zafer partisine oy vermese ve Türk milleti kurtuluş savaşını kaybederse; bizim de sonumuz olacak. Aslında Atatürk olmasa, Türk milleti 100 yıl önce ; Anadolu' dan silinecekti. Bakalım, YENİ Atatürk olacak mı?
aşağıda bazı at ağızlılar öğretmenlik vs. için atıp tutmuşlar bu bacısı geçirgenler doktorda olsa ne iş yapıyo la bunlar der.
işte bu adamda oy vermeyen möuhalefet gördüğü herkesi içişleri adı altında kolluk kuvvetleri ile baskılıyor ve beyni olmayan gevşek at ağızlılarda bu adamın peşinden gidiyor.
geçen günde bir polis al bunu içeri dıyerek zor kullandı , sen senden egıtımı yuksek olan bırıne terörist değil anayasal hakkı ile yürüyüs yapmakta davranısı gördünüz.
şimdi hep bunlar kayıt altına alınıyor inanın hukuk işleyecek .
kenar mahallede olanlar caddecen dönecek herkes haddini bilecek en küçük memuruna kadar.
sessizce sakince bekleyin kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz.
Kahvehanede kıraathanede boş boş oturup pişpirik oynayan zihniyetler sadece daha iyi bayrak sallayabilmek kabiliyetleri ile şu an devlet kurumlarında çalışıyorlar. Çalıştıkları yetmiyor gibi eğitimli insanlara da peşkeş çeker konumdalar. Çapulcu topluluğunu gizlemenin en iyi yolu ise eğitimli insanları çapulcu gibi göstererek vr. pr. çalışmaları yapmaktır. Kadir Topbaş bu işleri iyi biliyordu. Tüm günahları ile toprak oldu. Ahireti düşünmeden yaşadı. Hesabımız orada devam edecek. Hakkımı helal etmiyorum.
Bir fabrika komplike bir cihaz üretiyor mühendis alıyor bu cihaz bozuk diyor, yani fabrikayö suçluyor hiç kendine toz kondurmuyor, bizim ülkenin durumu bu, herkes her şeyi biliyor.
Ben sözlerini dinlemeden CB nin burdaki yorumlardan bile seziyorum ki güya konuştuklarından şunu demek istemlere algısı falan, bırakın bu işleri, adaletli olun önce
Cevap
97Cevap
İslamcı için öğretmenlik gereksiz bişiy. Boşa maaş almak demek. Onun için gerçek öğretmen camideki hocadır, imamdır.
O yüzden islamcıların, acından ağzı kokan sahtekar esnafın, "ben ilkokul mezunuyum ama aklımı kullandım" diyen müteahhitin, hırsızın, yolsuzun öğretmene değer vermesini beklemeyin.
Çin, Spvyetler Birliği gibi devletlerde öğretmenler gayet iyi yaşam standartlarına sahiptir. Bugğn çürğmüş batılılar da bile öğretmenlik Türkşye'den daha iyi bir meslek.
Ciğeri 5 para etmez velilere ezdirilen öğretmenlik, Atatürk'ün kurduğu cumhurşyet öğretmeninin onurunu, islamcılara ezdirmeyecek. Bu devren dönecek.
G. tünnle izleme haberleri adam öğretmenlere çapulcu demedi, eylem yapan öğretmenin birisi hdp bayrağıyla eylem yapıyodu göz altına alındı. Onun için dedi, senin gibi sarımsak beyinliler öğretmen olsa ne olur daha dinlediğini anlamaktan acizsin baksana bide sen çocuk yetiştiriyosun işte
Kardeş HDP bayrağı ne zaman suç oldu. HDP bu ülkenin bir partisi değil mi?
Hdp bayrağı açan namussuz haysiyetsiz kardeşim tekidir. Bırakın bu siyasî yorumları mk hepsinin mk ama bana kimse gelip hdp falan savunmasın ben burada adamın söylediği şeyi belirttim yani tayyip yalamalığı yapacak değilim hiç bir partinin yalamalığını yapmam. Ama benim tek tepki verdiğim kesim hdp yi savunan normal bi topluluk gibi görünen kişilerdir onların hepsinin sülalesini s.. yim. siyâset yapcam diye vatan hainliği yapmak namussuzluktur
Ortada bir suç varsa parti kapatılsın. Ha eğer yoksa burası Türkiye Cumhuriyeti yani Cumhuriyet var. Ben vatan matan haini de değilim. Kafanıza göre milleti terörist vatan haini yapmayı bırakın.
Ya sana konuşan mi var mk neyin boşunu yapıyosun? Sktrme şimdi akp yi de chp yi de benim gözümde hdp yi savunan destekleyen vatan haini bi namussuzdur. burada demogoji yapma mk bana yok kapatılsın yok kapatilmiyosa suç değil falan ayak yapma ben burada siyaset yapmıyorum üstüne alınıyosun demek ki sende onlardansın mk yoksa yaran ne? Bide gelmiş herkesi vatan haini yapmayın diyo mk benim burada hdp destekçilerine diyorum eğer sen diyemiyosan seninde kanın bozuk
Klllasiktir.
Beynin yok fikrin var.
Mk pustu senin yaran olmasa zaten gocunmazdın ben en başında anladım. Kanı bozuk alagavat seni sktr git şimdi 2 gram beyninle başka yerde havla 😂😂
Sen anlayamazsın ancak konuşursun. Sağdan soldan duyduğunu bana anlatırsın.
Ya hadi uza mk ben net bisey söylüyorum sen hala köpek gibi havlıyosun çünkü işine gelmiyo gevşek
Bende net şeyler söylüyororum. Ama dediğim gibi sen anlayamazsın yok çünkü. Tamam kardeşim selametle.
o onunla aynı görüşe sahip olmayan ( koyun olmayan ) herkes çapulcu diyor çokta ciddiye alınmaması gereken bir canlı. plankterler bile daha fazla katkı sağlıyor bu gezegenin sürdürebiliritesine... eminim bu yazdığım son kelimeyi okuyamayacak çok kişi vardır oysaki ben alkolizmin esaretinde yazdım... işte bunu okuyamanlarla aramızdaki ıq farkı kadar açık bir durum onun söylemleri ile benim aramızdaki fark
Kesinlikle görüşlerine katılıyorum.
Bu arada "plankton" 😄
Lise biyolojide plankton diye geçerdi hep.
Plankton çoğul hali ise plankterler ifadesi yine de yanlış mı oluyor yoksa ikisi de kullanılabiliyor mu?
Kafam karıştı 😄
Gelmişken doğrusunu öğreneyim
Öğrenmiş oldum ben de, teşekkürler 😄
Kayseri Tomarza da karakolda "sen benim kim olduğumu biliyor musun" diyip polisi darp eden, akp gençlik kolları başkanı "BEYEFENDİ", ama anayasal hakkını kullanırken, engellenip üzerine çullanilan öğretmen "ÇAPULCU" ..
Bu durumda "ne mutlu çapulcuyum diyene" diyorum.
Ya çoğu alan bilgisi çözmeden 40-70 puan la atanmışlar bala şeye bi ton maaş alıyorlar şükredeceklerine hak hukuk saçma saçma konuşuyorlar 1 gün fabrikada çalışabilir misin bakiym 1 gün köy de ırgatlık yapabilir misin şükür diye bir şey hiç bilmiyor bizim millet bide çoğu öğretmen iyi insan değil cidden benim hayatımı mahveden insanlarin çoğunluğu öğretmenler özelliklede erkek öğretmenler.
Sadece gülüyorum. 😂 Söylenecek o kadar şey var ki…
Birkaç yerden Aylık 250 bin 300 bin lira para kazananlar 4000-5000 lira ile hayat mücadelesi veren ve hak arayan vatandaşları aşağılıyor..
Yurdumun insanı da seyrediyor..
Bir de ülkede ileri demokrasi var diyorlar… hayret.. biz demekki çooook gerilerde kalmışız. Anlayamıyoruz..😜
Capulcularla fikirdas olmak istemesem de bozuk saat bile gunde 2 kere dogruyu soyluyor..
Ogretmen, doktor, hakim veya polisi hatta ulke yonetme namzetindeki hukumet insanlarinda bile capulculuk gayet mevcut.
Var olani soylemek mi ayip..
kanka aldıkları maaş iyi hiç boşuna yırtınmasınlar. daha ne hak versin devlet bunlara. 3 ay tatil yap her türlü ek göstergeden yararlan her türlü raporunu al maaşın tıkır tıkır işlesin ek ders istemezsen günde 4- 5 saat max çalış. yemin ederim bedava maaş bu. özel sektöre baksınlar anlasınlar şartların ne olduğunu.
Pkk nin pi#, cine sayin... Sehit. Askere kelle. Ona oy vermeyene hain. Hepimize binlerce küfür etti. Hak iddia edebiliyormuyuz hayır. Birlesebiliyormuyuz hayır. O zaman susucan. 20 yıldır bunlarla kavga etmekten ne malim kaldi ne mülküm. ne de kariyerim işim. Simdimi anladiniz bunu. Ben de akp ye oy vericem 20 yıldır mücadele ettim herkes kacti. Siz mucadele edin de göreyim sizi
Kılıçdaroğlu da başa geldiği zaman ilk iş akp ye oy veren öğretmenleri işten alacağını ve onları öğretmenden saymadığını, AKP'li çiftçilere destek vermeyeceğini, akpli iş adamlarını astıracağını söylemişti. videolu kanıtlı.
Tarafsızım ikisinde oy vermiyorum ama ikisinde de var yani.
“Öğretmenler, yeni nesil sizin eserinizdir” diyenden “çapulcu” diyene işte.
Bi de dindar bunlar güya. Oysa hz. ali “bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” der. Nerde bunlarda o bilinç. Yazık
İlla öğretmen her suçu işlese istediğini yapsa sonrq tepki görünce ben öğretmenin oluyor konuyu biraz araştırsaydın
Kimse durduk yere birine çamur atmaz kolay kolay bazı insanlar görmek istediği gibi görüyor
Suç bizim millette, bu hakaretlere karşılık hala oturup izliyoruz olanları. Ülkenin gidişatına da ses çıkartan yok, ancak röportajlarda konuşuyoruz o kadar. Bazen herkes hakediyor diyorum ama kurunun yanında yaşta yanıyor, ona üzülüyorum sadece.
Diyecek bir şey yok artık ya Atatürk’e bak lider gibi lider bir de.. öğretmenim köy okulunda çok zor şartlarda çalışıyorum gurur duyarak karşılık olarak bu mu?
Aynı şey kendi mevkisi için söylense hakaret olur, ama o koltuktan söylenince her şey doğru oluyor. Vay bee... Demokratik bir ülkeydik biz dimi? Aynen.
Pkk paçavralarını ortaya seren öğretmen çapulcudur.
Gayet demokratik akp ama chp hic demokratik değil kac tane belediye çalışanını işten kovmayacam dedi imamoğlu hepsini kovdu ve namus sözünü tutamadı.
O çapulcuları dağından indiren necidir? Bir onu da deyiver. Pkk'yı milletin meclisine sokup söz hakkı tanıyıp bu milletin basına bela eden dokunulmazlık verenler neci? Bir ara gidip bunları yapan necidir asıl bunları sorgulayın. Malum beyefendiye laf etme cüretiniz yok. Çok sahtesiniz.
Gİdin kendi köyünüze, deve kuşu taklidi eşliğinde sempatizanlığınızı orada yapın. Burada beyin kirliliği görmek istemiyorum.
Yaşlılık böyle bir şey.
Ne dediğini bile bilmiyor. Onu dinleyenlerde ne dediğini anlamıyor zaten sadece radyodaki alkış efekti gibi alkış yapmak için toplanmış bir sürü dinliyor.
Bir akşam yemeğine asgari ücret verip yiyenler, ay sonunu getiremeyip kafayı yiyenlere vatan haini diyor. Hainsin tabiki çünkü konuşuyorsun çünkü farkına varıyorsun o kafanı kuma gömmezsen vatan hainisin tabiki. Böyledir canım ülkem.
pkk destekçisi olan her seferinde bölücülük yapan ama öğretmen olmayan birine söylüyor bunu.
provakatif paylaşım
Ne deseydi soysuz pkk dönmelerine, az bile dedi, öğretmenin yeri öğrencisinin yanı olmalı sokaklar veya terör örgütlerinin kucağı değil.
Bu ülkede hakkını arayan herkes çapulcudur. Hak yiyen, tarikarlarda kendini badeleten, hırsızlık yapan, çocuk silken herkes VATAN EVLADIDIR.
bir tane rtarikat şey denen zikik heriflerden imam bozuntularından biri cıksın devlet malı yemek haramdır kul hakkına cokmek haramdır desin bakayım?
Hakkını aramak çapulculuk oldu, e o halde çapulcu olmak da moda oldu diyelim :)
halk tarafindan secilmis bir cumhurbaskaninin bu sekilde halkina ozellikle ogretmenlere bu sekilde hitap etmesi cok yanlis ve vahim artik iktidarin degismesinin zamani geldi de gecti
ağızlarından demokrasiyi düşürmezler fakat işlerine gelmediği zaman hakaret ederler demokrasiye en çok baltayı bunlar vuruyor demokrasiyi işlerine geldikleri gibi kullanıyorlar
O şahıs herkese herşeyi söyleme hakkına sahip, ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.
Doktor, mühendis, öğretmen vs... gitsin vasıfsız araplar dolsun ülkeye daha fazla aptal insan işine gelir.
ırkçılık yapma
tüm suriyelileri aynı kefeye koymuyorsan sıkıntı yok. her milletin ırkçısı yobazı vardır
Siz bu kafayla devam edin, asıl amacı göremiyorsunuz. Mabadınızda bombalar patlamaya başlayınca görürüm ben sizi 🤦🏻♂️ kendi toprağına sahip çıkmaktan aciz insanlar bi çaput parçası onlarda belirler toprak istiyorum diye, işine gelenlerde finanse eder, bugün üremeleri için ettikleri gibi o zamanda karışıklık çıkarsınlar diye. Bu topraklar dağılınca dünyada varlığınızı nasıl sürdüreceksiniz çok merak ediyorum. Sizi kimsede almaz, sizi diyorum çünkü ben vatanım için çoktan ölmüş olurum.
beni alırlar merak etme tam türk değilim ztn
Reyiz söylerse helal, başkası söylerse haramdır. İnanmayanlar Lozan'ın çok gizli, devlet sırrı maddelerine baksın. Buna bakanlar da terörist, vatan hainidir, dinsizdir. (!) 😃😃
Esnafa ananı al git asker esine meslekleri bu askerlere kelle denilip ses çikmayan bir toplumda ögretmene çapulcu dense ses mi çikar? Gereksiz bir durum 3-5gun sonra unutulur
tüm çapulculara selam olsun
Ona göre üni öğrencileri terörist, kadınlar s. rtuk, öğretmenler çapulcu.. Kendisi de hırsız
Ülkenin Cumhurbaşkanı'nın lügatı bu olmamalı be. Ne talihsizliklerle dolu bir ülkeyiz. Artık aklım almıyor beynim uyuşuyor sinirden.
ne hakkını arıyormuş. binlerce öğretmen alınıyor, çalışıp girsinler bi zahmet. hangi meslek öğretmenler kadar kolay atanıyor?
Doğru demiş reis çağulculara. Allah devletimize zeval vermesin akpyi, reisi başımızdan eksik etmesin.
umarim ironidir🤢
amin
@fairytailoflies ironi degil galiba, eski paylastigi goruslere baktim onlarda da ak partiyi savunuyor hep🫠🫠🫠
@Azralovexxx Allah devletimize zeval vermesin akpyi, reisi başımızdan eksik etmesin.
Aynen aynen🤡👍
Bende öğretmenim üstüme alınmadım.
Hakkıyla olmasa da elimden geldiği yakar mesleğimi yapıyorum.
Öğretmen gibi görünüp başka işler yapmayın demiş ne var bunda? Eleştirin ama herşeyi de abartmayın ya
Bir lafını alıp çarğıtmaya gerek yok türk milletinin en iyi yaptığı şeydir hele ki CHP nin g.. otunu yalayanlar bunu çok iyi yapar
Daha neler dendi neler şehide kelle dendi al ana ida git dendi zillet olduk vsvsv çok şeyler dendi o dedimi sorun yok başkası dedimi sorun...
Giderlerse gitsinlerden sonra çapulcu.
Diplomalı, emek veren, bu ülkeye değer katan herkese düşman birileri.
Öğretmenler sonuna kadar haklılar.
Birtek siyadetciler düzgün zaten sadece seçimde halkı düşünen kişilere bende diyorum ki vicdanınız ne kadar rahat
Yeryüzünde bizim toplum kadar aşağılanıpta halinden memnun olan bir toplum daha yoktur herhalde
Millete rahatlık batıyor valla her şey erduggannnn erdugannnn , bu ne alla sen erduğan kadar taş düşsün başlarına
Biz erdoğanı tanımıyoruz. Biz "Öğretmenler! Gelecek nesiller sizin eseriniz olacaktır." diyen Atatürk'ün askerleriyiz
Hes yapılmasın diyen öğretmene de ne dediğinide biliyoruz. Kendilerinden olmayan herkese binbir hakaret. Sonra saygı diye anırırlar.
Cumhurbaşkanı bile kendi ülkesinin memurlarına böyle hakaret edioken millet daha neler der başımızdaki adamın konuşmasına bak
Bir öğretmen olarak bir cumhur başkanının bırakın öğretmenlere kimseye bu şekilde konuşmasını doğru bulmam
@Kaya187 sanat tarihi bilgi olarak sanatla ilgili tarihsel gelişmeler uygarlıkları kapsıyor ben meslek lisesinde öğretmenim ama az çok bildiğim konular
Sen ne tür bir öğretmensin? Adam teröristlere çapulcu demiş. İşiniz gücünüz kaos yaratmak.
Çokta doğru demiş objektif bakılınca konuya anlarsınız
Erdoğan savunucusu değilim ama öğretmen atama konuşmasını izledim, dinledim. Öğretmenler hakkında kötü bir şey demedi adam bir lafı cımbızla alıyorsunuz 😅
haklısın
Haklısın ama fazla sesini çıkarma seni de içeri atarlar ha bu hükümet böyle
Bence doğru öğretmenleri görüyoruz eğitim sıfır çocuklarımız okula gitmese daha iyi
Öğretmenler çapulcudur, aksini iddia eden öğretmendir
Erdoğan gibi insanları yetiştiren öğretmenler için doğru telaffuz
G. tunuze ne batsa Erdoğan dan biliyorsunuz kurban olun hedef 2023😎😎😎
amin
KONUŞMA nasıldı bılmıyorunm ama bu cumlede çapulcu demek yok
Tanrı sendromu yaşıyor, yani kendisinden olmayan herkes kötü, çapulcu ve hain
Şehide kelle diyen kişi bunlar öğretmene dese ne olur
öğretmenlerinin iyi eğitemediği birinden beklenebilecek sözler. ciddiye alıyor muyum? hayır.
Bir ülkeyi geride bırakmak, çağ dışı yapmak istiyorsanız eğitime önem vermeyin✨ Gelin görün ki yıllardır eğitim sistemi oturmadı, milli eğitim bakanları kendilerine göre evirip çeviriyor sistemi, ÖSYM'de çıkan haksız ve kabul edilemez olaylar da cabası, bunun üstüne bir de haklı olarak haklarını arayan öğretmenlere çapulcu demek neyin nesi öğretmenlik el üstünde tutulması gereken bir meslekken
Ben eğitimden anlamıyorum, değer vermiyorum, sevmiyorum demek
Doktor ve öğretmenler kadar kutsal meslek yok... Tüm güzellikleri, tüm kaliteyi yok etmeye gelmişler
Cehalet halkın ferasetine güvenen birinden bunu duymak neden şaşırtıyor seni?
Kendi öyle olduğu için bizi de öyle görmesi doğal. Ne diyordu Freud buna? Yansıtma mı? 😂😂
Anladık muhalefetsin hemen pay çıkar kendine ağlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?