AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adam Kafkasları geçmeyi denedi ya la resmen kış soğuğunda.
Maalesef haklısın hataları büyüktü ama Amaç ve hedeflerine baktığımızda asla kotü bir niyeti olmyana bir komutandır olumude kendisine yakışır şekilde olmustur
Mustafa kemal pasa hani hain sadrazami astiran
Hangi sadrazam
ingilizlere iş yapan bilmen gerekir oysaki ha birde sözde hoca vardi vatan haini saidmi sa it mi nedi :D
Ayrica enveri kastediyorsan onun bunun yaverligini yapmis her gördügü kapiya siginmiş rütbe icin. Bizde bir paşa var bunu unutma unutturmayiz zaten ;)
Vahdettin asılmadı gittiği zaman yanında kaşıkcı elması vardı satsa 7 kuşağa dolu dolu yetecek servet elde edebilecekken fakir ve çulsuz birşekilde vefat etmiş başarısız biridir bunu inkar etmem ama hain değildir
Sait ne alaka ona niye degidnin anlamadım Enver paşa yalın kiliçla mitralyozun üstüne koşup şehit düşmüş biridir başarısız olsada Bütün Türk ülkeleri caimasında hürriyet kahramanı olarak anılır Turan kurmak isteğinden dolayı bağzı Osmanlı düsmanları tarafından Hayalperest olarak görüldüğü
Valla haci hic seyimizde degil osmanlinin kacan padisahida enveride sende takilma ole seylere ülkenin ve cumhurriyetin tadini cikar
Kardeş ben Turancıyım Türkistan işgal altındayken Benim burada keyif catmamin bir anlamı olmaz
Sadrazam Ferit Fransa'da ölmedi mi yahu? Ne idamı?
@Gece-Bitimi hahaha hellal be biz bilmioz tabi ilgilenmedigimiz için o kişi ile arkadas bize slaliyor dimi :D
Bana ne Tarihten yahu. Olan olmuş biten bitmiş. Ben çalışır paramı harcarım. Maks 50-60 yıl yaşayacağım bir de Tarih analizi mi kasacağım işim gücüm yokmuş gibi. Sjsjsjsj.
@Gece-Bitimi yürü bee adam adammm :D :D
Nasolsa 50 60 yıl yaşarım kafasıyla ot gelip saman gitmek istiyorsan tabi bak keyfine geçmiş tarihde herkes senin kafanda olsaydı şu an taşı taşa vurup mağrada ateş yakmaya çalışıyor olurdun
İşim gücüm yok Tarih mi ezberleyeceğim yahu? Pervan savaşı kimler arasında oldu diye sorsam direkt Google'a bakarsın. Sen şimdi Dördüncü Murad zamanında İngiltere'nin işgal edildiğini de bilmiyorsundur. Shshsjsj.
@Gece-Bitimi laidksalşdkaşskdşaslkda
Kardeş tarih bir Gölse benim bildiklerim ancak göldeki bir damlanın miktarı kadardı ben senin kafa yapını eleştiriyorum 50 60 sene yaşayi0 öleceğim deyip tarihi ogrenmeyi gereksiz bulan adamla tarih bilmeyip Google merak edip araştiran adamıda aynı kefeye koymam
Sen şimdi Kavimler göçünü başlatan kişiyi Balamir diye biliyorsundur. İşte o Balamir de değil aslında, yaaaa. Kama Tarkan'dır.
Kama tarkanın ve balamirin kavimler goçünde büyük rol oynadığı söylenir ama tarihi kaynaklarda kesin bir dil ile hükümdar belirtilmez
Sen şimdi Moğolları durduranın Baybars olduğunu sanıyorsundur. Kutuz durdurdu. Yaaaaa. Hatta yedek at gelene kadar adamcağız yaya olarak savaştı yaya piyadeleri ile beraber. O değil de Sultan Alparslan'ın ölümü komik lan. Bir kaledeki esir alınan kişi buna küfür etmiş bu da "bırakın hele gelsin gelsin" demiş. Ok atmayı ıskalamış sonra düşman esir bunu öldürmüş. Ok atmayı bilmiyorsun neden artistlik yapıyorsun yahu. Hayret gerçekten.
Senin memleket nere
Sen şimdi benim gündüz çalıştığımı sanıyorsundur. 17:00'da işe gideceğimi bilmiyorsundur. Dur yahu bundan kime ne! Biraz gaza geldim Tarih bilgisi kasacağım diye kusura bakmayın. Cevap veriyorum.
Ankara .
Alparsalanla dalga geçince bende seni dağdaki eşek guruplarından sandım ondan bı yoklayayım dedim
Kürtlerin çoğu sevmez Alparslanı
Kürt ne alaka yahu? Pkk dediğin ermeni oluşumlu bir terör örgütü. Gerçi Paşinyan'ın kafasına taş düştü şu sıralar. Düşmanlığı sonlandıracak gibi. Neyse bakalım.
Ehehehh. Alparslan da Oğuz boylarını devlet kademelerinden indirdi. Onu ne yapcaz peki?
İşim gücüm yok Kutluk Kağan'ın 35. seferinde hangi savaşın yapıldığını bileceğim. Shshsjsjj.
Şaka maka 5'e geliyor saat. Yavaştan hazırlanayım bari. E hadi sana da Enver ile bol bol kafayı bozmalar. Hoşçakal.
Mustafa Kemal Paşa
Hürriyet kahramanı olarak tarihe keşen şahsiyet başbuğ enverdir
Enver Paşa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!