Arkadaşlar biz evlendik bazı sorunlarımız vardı psikoloğa gittim ben ve bana terapiler uygulandı sorunlarımda ailemin davranış tutum şiddet vs leri sebep bulundu. Bundan dolayı ailemle bi ara kötü oldum ben ve eşim sonra düzeldim herkesi affettim. Eşim bu süreçte yanımda olduğunu iddia etse de sorunlarımdan beni vurdu beni daha da tetikledi aileme gidip hakkımda birüsür şey konuşup aileme kızınız sorunlu muamelesi yaptı. Evliliğimizde öfkemi kontrol edemedim sinirlerim bozuktu zaten birkaç kez ona vurdum ettim tırmaladım o da bana öyle. Daha sonraları toparladık düzeldik derken yine aramızda bi sorun olduğunda eşim hep altında ailen var ben aileni affedemiyorum öfkeliyim diyip duruyor. Sen normalde güzel karakterisin onlar seni bu hale getirmiş diyor. Bu da beni üzüyor. Ben de insanları suçlayacağımıza biz birbirimizin yanında olalım kimsenin ailesi mükemmel değil biz de mükemmel olmucaz desem de hep geçmiş sorunlarım ailem önüme çıkıyor. Ben de bıkıyorum artık. Eşim hep bi sorun olduğunu sorunu karşıdakinde veya çevrede bulan biri. Terapiye gittiğimizde bunu psikologda ona söyledi zaten kendi terapi almadı. Birkaç kez geldi bıraktı terapistte görüşmek istemedi. Velhasılı bu evlilikte ben hep sorunlarımdan vurulan ya da her şey de ailemden vurulan olcam sanırım artık çok canım yanıyor bunalıyorum … ailemle görüşme bile dedim istemiyorsan daha Napiyim yani …
Eşim ailemi affedemiyormuş?
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen fikir verip yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var 🥹
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes evlenmemeli. Geçmiş olsun
Aynen aynen
Evli olanlar beni bulabilir mi ya
Ayrılın
İki üç hafta içinde doğumum olmasa ayrılıcam da …
Çocuk var mı
Ya hamileyim son ayımdayım. Sorunlar bitti düzeldik dedik çocuk düşündük hamileliğimde güzel geçti son ay duygusallığımdan ve onun büyük bi hatasından kavga ettik bana vurdu ben de gittim aileme dertleştim normalde hiçbişey anlatmıyordum aileme. Psikolojim kaldırmadı moralim çok bozuldu. Sonra yine benim tavırlarım sorunlu bulundu. Biraz uzattım kaldıramayınca çünkü yine ben terapiye gittim yine ben çözmeye çalışıyorum yine benim ailem sorunlu gözüküyor sil baştan 1 yıl sonra yine aynı şeyler oldu anlayacağınız. Yoruldum diyorum iyi olmamıza güvenip çocuk yaptım diyip kendimi üzersem bebeğim de hisseder diye korkuyorum ama içimden üzülmüyor değilim …
Ayrıl diyecektim bu adam dan eş olmaz
Bugünden beri suratsız bi tartışmamız bişeyimiz yok yanına gidiyorum bunaldım sonra ilgileneyim diyor muhabbet edelim diyorum gelmiyor tekrar gidip sarılıyorum ediyorum bi yakınlığı yok en son dedim ne istiyorsun e diyor tekrar gelseydin yok işte tripliysem yine sorsaydın beni güldürseydin hep beni eksik buluyor. Ağladım çok moralim bozuldu en son diyor ki sen bana şunları şunları yaşattın hepsinden de ailen sorumlu ben öfkemi yenemiyorum. Biz onlar olmasaydı böyle olmazdık. Çok kırıldım dedim sen de bana birsürü şey yaşattın sürekli bunları mı konuşcaz iyiliklerimde de ailemin payı var tamam travmalarım olabilir ama ben terapi alıp çözdüm bunları yine varsa yine çözüyorum. Ama bence eşim beni yük olarak görüyor ben öyle hissediyorum diyince de ne alakası var diyor. Yanı beni sorunlu eksik görüyor gibi hissediyorum. İnkar etse de çünkü hiçbir şey yokken bile böyle yapıp beni bu karnı burnumda halimde ağlatıp sonra gelip sarılıp özür diliyor üzülmekten yoruldum dedim sıkıldıysan istemiyorsan ayrılalım . Ayrılmakta istemiyor şaka gibi biri