Eşim ailemi affedemiyormuş?

Arkadaşlar biz evlendik bazı sorunlarımız vardı psikoloğa gittim ben ve bana terapiler uygulandı sorunlarımda ailemin davranış tutum şiddet vs leri sebep bulundu. Bundan dolayı ailemle bi ara kötü oldum ben ve eşim sonra düzeldim herkesi affettim. Eşim bu süreçte yanımda olduğunu iddia etse de sorunlarımdan beni vurdu beni daha da tetikledi aileme gidip hakkımda birüsür şey konuşup aileme kızınız sorunlu muamelesi yaptı. Evliliğimizde öfkemi kontrol edemedim sinirlerim bozuktu zaten birkaç kez ona vurdum ettim tırmaladım o da bana öyle. Daha sonraları toparladık düzeldik derken yine aramızda bi sorun olduğunda eşim hep altında ailen var ben aileni affedemiyorum öfkeliyim diyip duruyor. Sen normalde güzel karakterisin onlar seni bu hale getirmiş diyor. Bu da beni üzüyor. Ben de insanları suçlayacağımıza biz birbirimizin yanında olalım kimsenin ailesi mükemmel değil biz de mükemmel olmucaz desem de hep geçmiş sorunlarım ailem önüme çıkıyor. Ben de bıkıyorum artık. Eşim hep bi sorun olduğunu sorunu karşıdakinde veya çevrede bulan biri. Terapiye gittiğimizde bunu psikologda ona söyledi zaten kendi terapi almadı. Birkaç kez geldi bıraktı terapistte görüşmek istemedi. Velhasılı bu evlilikte ben hep sorunlarımdan vurulan ya da her şey de ailemden vurulan olcam sanırım artık çok canım yanıyor bunalıyorum … ailemle görüşme bile dedim istemiyorsan daha Napiyim yani …

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen fikir verip yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var 🥹
Eşim ailemi affedemiyormuş?