Geçen su kadinlarq tavsiye veren bi adamin videosina denk gelmiştim adil yildirimdi sanırım bu konuda soyle diyordu. Bir erkek metresi karısı icin bosamaz ama karisinin yanında erkek/adam gibi hissetmiyorsa o kadinin yanında hissediyorsa bu olabilir diyordu. Onun harici hicbir erkek o konfor alanından cikmaz. Karisini istediği gibi boynuzluyor ayni sekilde senin harici kadınlarla da boynuzlayip keyfine bakabilir. Niye senle yetinsin? Dkdhdjdkjdjd
Yani bende bu gel gitleri yaşayan biriyim. Ne istersen sor. Ama güceneceksen laf sokacaksan feminist yaklaşacaksan hiç yorma kendini. Her gün ne acılar çekiyorum. Yok bizim gözümüzden olayı görmek istiyorsan son derece anlayışlı yaklaşırsan ne sorarsan cevap alırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçen su kadinlarq tavsiye veren bi adamin videosina denk gelmiştim adil yildirimdi sanırım bu konuda soyle diyordu. Bir erkek metresi karısı icin bosamaz ama karisinin yanında erkek/adam gibi hissetmiyorsa o kadinin yanında hissediyorsa bu olabilir diyordu. Onun harici hicbir erkek o konfor alanından cikmaz. Karisini istediği gibi boynuzluyor ayni sekilde senin harici kadınlarla da boynuzlayip keyfine bakabilir. Niye senle yetinsin? Dkdhdjdkjdjd
Cogu evlilik baska bir kadin yuzunden bitmistir 😅😅
Evet de insan bunu neden yapar kurulu bir düzeni var sonuçta
Duzen nedir ki kurulur bozulur insanin nefsi bedeni ruhu doymali duzen falan gerisi hikaye
Okeyyyy
Aslında evet. Ama gittiğimiz kadın için değildir bu evdekinden memnun değilizdir o sadece sebeptir. Kaç yıllık evlisin?
5
...
Yani bende bu gel gitleri yaşayan biriyim. Ne istersen sor. Ama güceneceksen laf sokacaksan feminist yaklaşacaksan hiç yorma kendini. Her gün ne acılar çekiyorum. Yok bizim gözümüzden olayı görmek istiyorsan son derece anlayışlı yaklaşırsan ne sorarsan cevap alırsın.
Cinsellik demi daha iyi acaba o kadın ondan bırakır mı eşini
Çok önemli bir sebep. Bunu direk konuşalım mı?
?
Bir şey diyecek misin?
Dm gelmiyorum burada yazarsan
Ya sence buraya yazabilir mi insan her şeyi? Yapmada konuşalım işte
Çık gizliden
Çıktım
Evliysem başka kadınla işim olmaz
cevaplari cok merak ediyorum djdjdjd
Neden kız😅
Yesss
Geneli hayır