Kendimi tanıtarak başlıyayım 19 yaşındayım 1.90 boyundayım lise mezunuyum okuldan kimse ile instadan takipleşmiyorum hiç arkadaşım olmadı mesela hiç sevgilim kız arkadaşım da olmadı beni arayan soran da yoktu bir tane arkadaşım vardı lisede sadece oda lise bittikten 5 ay sonra engelledi bende umursamadım sevilmiyorum sanırım ve bunun farkındayım sessizlikle falan alakası yok bildiğin sevilmiyorum bence bariz açık sizce insanlar neden benden nefret ediyor ve beni dışlıyor neden bu kadar yanlızım intihar etme sebebim intihar etsem arkamdan laf edicekler onlara inat yaşıyorum ama çok zor insanlar sizce beni yetersiz yardıma muhtaç mı görüyor ya da ne biliyim ucubemi görüyor neden dışıyor bu kadar kişi hani sordumda 2-3 kişiye kimse sebebide demiyor size göre sebeb ne olabilir benimle aynı durumda kişiler var mı bendeki sorun ne niye bu kadar yanlızım?
Çok yanlızım bunun sebebi ne olabilir?
Güncellemeler
1 yıl
Şu an da lise mezunuyum ve işsizim bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk bende seninle aynı durumdayım lise bitti hiç arkadaşım yok çok yalnızım tüm gün evdeyim işim vardı sözleşmeli ama bitti şu an işsizim istersen arkadaş olabiliriz ama ben tekirdağda yaşıyorum İstanbul’a hep gelmek istiyorum ama hiç arkadaşım yok tek gitmek istemiyordum bi ara tek gezicem kendim istersen birlikte takılırız nedersin?
Arkadas çevresi edin boyun çok iyi bazı kızlar bayılır
boyla alakası yok ya arkadaşlıgın daha hemcinslerimle arkadaş olamadım lisede şu an lise mezunuyum lise bitti ve işsizim
Hemcinslerimle bile arkadaş olamıyorum ama işte neden sebeb ne bunu merak ediyorum niye benimle arkadaş olmuyorlar
Bulursun Allah iyilerle karşılaştırsın iltifat etmek istedim iyi hisset diye :)
Herkes takipleşiyor yazışıyor numaralaşıyor ama bunları bana yapan yok beni arayan soran yok neden?
Okul bitince arkadaşlık bitiyor benim de 2 arkadaşım kaldı. Herkes çıkarcı olmuş ondan
okul zamanı da yoktuki benim çok arkadaşım
Okul zamanı sadece 1 tane samimi arkadaşım vardı oda lise bittikten 5 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi
Sevmiyorsa beni niye bana senelerce rol yaptıki
Ya benim anlamadığım güç olarak çogu insandan güçlüyüm 3 sene boks eğitimi aldım yumruklarımda sert güçlü olmama rağmen dışlanıyorum bu ne kadar etik ne kadar normal fiziksel olarak güçlü boksör boks bilen biri neden dışlanır insanlar güçlüleri sevmiyormu?
İnsanlar yalaka seviyor ya kim güçten kastı para ağzın iyi laf yapmasın
ben neden yanlızım sorun ne bir bilsem
İnsanlar sanırım yalaka seviyor evet 🙂↕️🙂↕️ rol yapmayanlar bu yüzden yanlız sanırım
Benim bu kadar yanlız olma sebebim sana göre ne olabilir İstanbul da yaşıyorum 20 milyon nüfuslu şehirde yalnızım ailemden başka kimsem yok?
Belli bir yaştan sonra arkadaş olmuyor ben uni gittim çoğu çıkarcıydı sonra beni kullanmak istediler yol verdim şimdi doğru dürüst arkadaşım yok zaten benim yastakler evleniyor sonra hiç olmuyor
Senindemi hiç dostun arkadaşın yok kalmadı
evet yaş ilerleyince arkadaş sayısı azalıyor benim 1 tane arkadaşım vardı liseden 4 senelik lise bittikten 5 ay sonra engelledi ama heryerden sebebsizce
belli bir yaştan sonra arkadaş olmuyor da bizim gibi insanlar için bazı insanların hep baya arkadaşı oluyor senindemi şu an hiç dostun arkadaşın yok. Realde 1 tane bile yokmu?
Totalde 4 arkadaşım vardı 2 si ile olmadı şimdi iki arkadaşım var 3 hatta biri evlenecek uzağa gidiyor diğeri başka yerde okuyor yılda bir görüşüyoruz. Diğeri de arada sırada dertleşmek için buluşuyoruz yani pek arkadaşım yok. karşı cinsle de pek konuştuğum yok yni
Benim 1 tane arkadaşım vardı oda lise bittikten 5 ay sonra engelledi benim durum daha kötü
Lise mezunuyum şu anda ve işsizim berbat bir durum gerçekten
Ya başka arkadaş bulursun is çevren olur birini bulursun sevgili olursun takma
Bazılarının 700-800 tane arkadaşı oluyor herkesle arkadaş oluyorlar biz neden öyle degilizki acaba
üzücü bir durum ya yanlızlık sen ne mezunusun işin var mı
Ben lise mezunuyum ayrıca işsizim tüm gün evde duruyorum berbat bir durum
ya yok bulamıyorum lise mezunuyum işsizim hiç arkadaşım yok şu anda hayatımda intihar mı etsem acaba intihar etmeme sebebim intihar etsem arkamdan laf edicekler o yüzden
Maliye mezunuyum muhasebeci olarak çalıştım şimdi iş arıyorum fazla takmıyorum yalnızlığa alıştım hatta sevgili yapmak zor geliyor birjnle muhatap olmak
Yalnızlıga alışamazsın kendini kandırırsın insan sosyal bir hayvandır
Az arkadaşım var yetiyor bana fazla insan tanımak istemem
Asosyallikten mi acaba bilemedim ki simdi uzucu ama
asosyallik mi sanmam lisede herkesin arkadaşı vardı numaralaştıgı kişilerde var benim hiç olmadı birde 1.90 boyundayım falan fiziğimde iyi ama yinede olmuyor benim arkadaşım
Üzücü de arkadaş olmayanlara sormak lazım lisede neden bu çocugu bu kadar dışladınız diye
Ben hic dislamadim kimseyi ya niye senle konusmamislar anlamadim
Bizim sinifta da az konusulanlar oluyodu onlar hic konusmaya gelmiyodu kimseyle hep sirasinda oturuyodu bos bos
Bende bilmiyorum acaba bendemi bir sorun var çünkü boyum 1.90 ve fiziksel olarak okuldaki herkesten güçlüyüm ve 2-3 sene boks kickboks eğitimide aldım bende teknikte vardı ona rağmen lisede dışlandım sebebi bende bilmiyorum
bu nasıl mümkün olabilir bende bilmiyorum dürüst ol senin kaç tane dostun arkadaşın var benim 0
O az konuşanlar belki sınıftakileri sevmiyordur
Yalnızlık olabilir
Sorum neden yanlızım zaten niye dışlanıyorum bu