Diğer Çok yanlızımmm niyekine? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok yanlızımmm diyorum bu bir soru değil diyor kaldırıyor soruyu birde xper siliyor. Yanlızkende huzur yok Güncellemeler1 yıl Ben kızların da fikirlerini merak etmiştim 🥺 Çok yanlızımmm niyekine? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 350 cevap paylaştı. Yalnızlık bir tercih olduğunda güzeldir aksi insanı bunalıma iter 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bir tercih ama uzayınca da bunaltiyirmus Yorumla by_naturalist 1 yıl Bulantır ve alışkanlık yapar da Yorumla Soran 1 yıl Evet maalesef vazgeçemiyorum da Yorumla by_naturalist 1 yıl Alışkanlıklar halata benzer hergüm bi lifi örersin ve sonrra halat olur koparamazsın.. belki seni sıkmayacak yalnız da bırakabilecek biri ile olmalısın Yorumla Soran 1 yıl Umarım 🥲 Yorumla by_naturalist 1 yıl Olur canım neden olmasın ki.. bence olması gereken bu zaten her iki taraf içinde gerekli Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun büyünce geçer 😃 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bakalım büyüyorum da ama Yorumla demirdik23 1 yıl Acele etme geçer 😃 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla demirdik23 1 yıl İyi geceler 😃 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Yanlızlık kötü bir şey hep yanlız olduk 🥹 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kötü 🥲 Yorumla Selimcan3460 1 yıl 🥹🥹 ne böyle Yorumla Selimcan3460 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Seçimler işte Yorumla Selimcan3460 1 yıl Geçmiyorda bir yerden sonra Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Şimdi doldururlar dm yi üzülme 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Öyle olmasın diye gizli sordum ya canım arkadaşım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canın mıyım gerçekten 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Canım dedim artık 😅 öylesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birinin canı oldum vay beee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de benim canım olur musun🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olcan banane Yorumla
Herhangibiri3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl bende öyleyim gel hele 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Gelemem çünkü korkağim, güvensiz korkak ve arsız bir yanlızım. Sadece yazdım öyle buraya Yorumla
HollyWhiskey Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Gellll 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gelemem 🥲 çünkü korkağim, güvensiz korkak ve arsız bir yanlızım. Sadece yazdım öyle buraya Yorumla HollyWhiskey 1 yıl O zaman bir şey diyemem Yorumla
resulaybek Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl maalesef bende yalnızım keşke bi arkadaşım olsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 🤷🏻♀️ umarım olur birgün Yorumla resulaybek 1 yıl Sen arkadaşım olur musun Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Neden yalnızsın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım çok ama yakın değil. Manitam da yoğdu. Ne arkadaş bulabildim güvensizlik ten ne yar kaldım öyle Yorumla
Kscan333 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Beni bul 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Birini bulmak istemiyorum ki sadece durumum bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalnızlık bir tercih olduğunda güzeldir aksi insanı bunalıma iter
Bir tercih ama uzayınca da bunaltiyirmus
Bulantır ve alışkanlık yapar da
Evet maalesef vazgeçemiyorum da
Alışkanlıklar halata benzer hergüm bi lifi örersin ve sonrra halat olur koparamazsın.. belki seni sıkmayacak yalnız da bırakabilecek biri ile olmalısın
Umarım 🥲
Olur canım neden olmasın ki.. bence olması gereken bu zaten her iki taraf içinde gerekli
Geçmiş olsun büyünce geçer 😃
Bakalım büyüyorum da ama
Acele etme geçer 😃
Tamam
İyi geceler 😃
İyi geceler
Yanlızlık kötü bir şey hep yanlız olduk 🥹
Kötü 🥲
🥹🥹 ne böyle
Neden
Seçimler işte
Geçmiyorda bir yerden sonra
Şimdi doldururlar dm yi üzülme
Öyle olmasın diye gizli sordum ya canım arkadaşım
Canın mıyım gerçekten 🥺
Canım dedim artık 😅 öylesin
Birinin canı oldum vay beee
Sen de benim canım olur musun🤣
Yok 😅
Olcan banane
bende öyleyim gel hele
Gelemem çünkü korkağim, güvensiz korkak ve arsız bir yanlızım. Sadece yazdım öyle buraya
Gellll
Gelemem 🥲 çünkü korkağim, güvensiz korkak ve arsız bir yanlızım. Sadece yazdım öyle buraya
O zaman bir şey diyemem
maalesef bende yalnızım keşke bi arkadaşım olsa
🤷🏻♀️ umarım olur birgün
Sen arkadaşım olur musun
Neden yalnızsın
Arkadaşım çok ama yakın değil. Manitam da yoğdu. Ne arkadaş bulabildim güvensizlik ten ne yar kaldım öyle
Beni bul
Birini bulmak istemiyorum ki sadece durumum bu